Şimdi Ara

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.365
Cevap
53
Favori
298.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: moral83

Senin canın sağolsun kardeşim

Sen bu sene nerdesin ? Atlas pılas devam mı
    Eyvallah kardeşim.

Yok kardeşim apart görünümlü eve çıktık 3 arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Mühendis -- 27 Ağustos 2012; 22:12:20 >
  • Fiyatları nasıl peki kapüsarayın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xchampionx

[size=3]cümleten hoş geldiniz şehrimize HAFIZ <<< ALIŞIN BUNA :D

aynen bende 19 senedir sakaryadayım gelenler şimdiden bu kelimeye aşina olsunlar
  • bu muafiyet sınavına gireyim mi ilk sene veriler ingilizce dersleri ne düzeyde. gerekli midir yoksa vakit kaybı mıdır? bi el atın ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthkrn63

bu muafiyet sınavına gireyim mi ilk sene veriler ingilizce dersleri ne düzeyde. gerekli midir yoksa vakit kaybı mıdır? bi el atın ya :)

ben girmicem muafiyet sınavına. Bir yıl hazırlık okumak yerine 1yıl ıngilizce dersi alsam yeter diye düşünüyorum yanlış mıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion1903

quote:

bu muafiyet sınavına gireyim mi ilk sene veriler ingilizce dersleri ne düzeyde. gerekli midir yoksa vakit kaybı mıdır? bi el atın ya :)

ben girmicem muafiyet sınavına. Bir yıl hazırlık okumak yerine 1yıl ıngilizce dersi alsam yeter diye düşünüyorum yanlış mıyım

yanlış gibisin yada anlatmak istediğini ben yanlış anladım :) ben hazırlıktan bahsetmiyorum normal 4 senelik üni.nin ilk senesinde normal derslerin yanında verilen ing dersinin muafiyetinden bahsediyorum. yani bu ilk sene diger derslerle birlikte gördüğümüz ing. faydalı gerçek anlamlı bir eğitimmi yoksa boş geçecek bir eğitimmi ona göre sınava gireyim diyorum. eğer gerçek anlamlı ders veriyorlarsa boş geçmiyorsa sınava girmeyip dersleri alacağım. boş geçecekse sınava girip muaf olmayı planlıyorum. anadolu lisesi mezunuyum az çok ing var ama yetersiz kursa gitmeyi planlıyorum zaten.

• quote:

Ben girdim dostum vermiştim.Gayet rahat oluyor sabah erkenden kalkıp gitmiyosun,gösterdikleri zaten alt seviye ingilizce.
    Eğer o sınavdan 70 üzeri alırsan da her dönem 1 adet mesleki dersini ingilizce olarak alıyorsun.

Edit:Sabah erken gitmemek bizim ders programıyla alakalıydı tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Mühendis -- 27 Ağustos 2012; 23:08:26 >
  • quote:

quote:

quote:

yanlış gibisin yada anlatmak istediğini ben yanlış anladım :) ben hazırlıktan bahsetmiyorum normal 4 senelik üni.nin ilk senesinde normal derslerin yanında verilen ing dersinin muafiyetinden bahsediyorum. yani bu ilk sene diger derslerle birlikte gördüğümüz ing. faydalı gerçek anlamlı bir eğitimmi yoksa boş geçecek bir eğitimmi ona göre sınava gireyim diyorum. eğer gerçek anlamlı ders veriyorlarsa boş geçmiyorsa sınava girmeyip dersleri alacağım. boş geçecekse sınava girip muaf olmayı planlıyorum. anadolu lisesi mezunuyum az çok ing var ama yetersiz kursa gitmeyi planlıyorum zaten.

Ben muafım keşke alsaydın diyorum. Nedenine gelirsek sene içindeki sınavlar kolay oluyo anadolu lisesi çıkışlıyım diyosun 3 zamanı iyi bilirsen çok rahat A ları Bleri görürsün yani. Ben muaf olduğum için ortalamaya etki etmedi etseydi daha yüksek olurdu kendi notum için bu görüş tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sancher

Fiyatları nasıl peki kapüsarayın ?

Güncel fiyat listesi nasıl bilmiyorum ama kampusaraya yazılacakların kesinlikle sıkı bir pazarlık yapmalarını tavsiye ediyorum.

Bir de galeri odaya yazılmayın, havasız, gürültülü ve çok sıcak oluyor.

• Uzaktan eğitimlere harç kalkıyor mu?? GÜNCEL KONU BU. BUYRUN BUNU KONUŞALIM. YOK MU YENİ KAZANAN UZAKTAN EĞİTİM SAÜ'DE.
  • hmm. bu sınavdan 50 üzeri alınca muaf oluyoruz eğer yıl içerisinde düşük seviyede bir eğitim verilecekse boşa zaman kaybetmeye gerek yok. o ortalama yükseltme muhabbetleri uzun iş ya hiç girmeye gerek yok bence :) bide dersine gircem sınavına gircem uğraşmaya değmez gibi gözüküyor :)
  • bu ön kayıt yaparken banka ile ilgili dekont filan bilgileri istiyorda bu harç parasını mı yatıracağız onun mu dekontu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: profxx

Uzaktan eğitimlere harç kalkıyor mu?? GÜNCEL KONU BU. BUYRUN BUNU KONUŞALIM. YOK MU YENİ KAZANAN UZAKTAN EĞİTİM SAÜ'DE.

Hayır.

mehmet duman;Aynen onun dekontu.Birinci öğretimseniz o da kalktı artık zaten.
  • quote:

hmm. bu sınavdan 50 üzeri alınca muaf oluyoruz eğer yıl içerisinde düşük seviyede bir eğitim verilecekse boşa zaman kaybetmeye gerek yok. o ortalama yükseltme muhabbetleri uzun iş ya hiç girmeye gerek yok bence :) bide dersine gircem sınavına gircem uğraşmaya değmez gibi gözüküyor :)

Aynen öyle dostum, uğraştığına değmez. Biz 24 kişilik bölümde 3 kişi muaftık, hoca kimler muaf diyince şeklin oluyor

"Ben muafım hocam " diyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Mühendis

quote:

Uzaktan eğitimlere harç kalkıyor mu?? GÜNCEL KONU BU. BUYRUN BUNU KONUŞALIM. YOK MU YENİ KAZANAN UZAKTAN EĞİTİM SAÜ'DE.

Hayır.

Ön kayıt yaparken dekont bilgileri değil, kendinize ait olan bir banka hesabının IBAN no'sunu istiyorlar.

• quote:

quote:

quote:

aynı şeyden bahsediyoruz Bende 1. Sene yokun verdiği ıngilizce dersinden bahsediyorum

• quote:

quote:

hmm. bu sınavdan 50 üzeri alınca muaf oluyoruz eğer yıl içerisinde düşük seviyede bir eğitim verilecekse boşa zaman kaybetmeye gerek yok. o ortalama yükseltme muhabbetleri uzun iş ya hiç girmeye gerek yok bence :) bide dersine gircem sınavına gircem uğraşmaya değmez gibi gözüküyor :)

Aynen öyle dostum, uğraştığına değmez. Biz 24 kişilik bölümde 3 kişi muaftık, hoca kimler muaf diyince şeklin oluyor

"Ben muafım hocam " diyorsun

iyi o zaman bende gireyim sınava inşallah muaf olurum :) olamazsamda demekki azıcık bile bilgim yokmuş o derse ihtiyacım varmış demekki der giderim :)

• quote:

quote:

quote:

Hayır.

Ön kayıt yaparken dekont bilgileri değil, kendinize ait olan bir banka hesabının IBAN no'sunu istiyorlar.

Dekont diyince. O ayrı tabi,kendinize ait bi bankanın IBAN numarası lazım.O da okulla aranızda olacak olan para alışverişleri konusunda kullanılıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır.

Dekont diyince. O ayrı tabi,kendinize ait bi bankanın IBAN numarası lazım.O da okulla aranızda olacak olan para alışverişleri konusunda kullanılıyor.

Babamın hesap numarasını versem sorun olmaz herhalde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sancher

Babamın hesap numarasını versem sorun olmaz herhalde ?

Kendi hesabın olsa daha iyi olur ama ileride değiştirebilirsin gerçi.Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin.
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.