Şimdi Ara

Sakarya Üniversitesi İngilizce Hazırlık Okuyan Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sakarya Üniversitesi'nde isteğe bağlı İngilizce hazırlık varmış, fiyatı 500 TL. Giden var mı eğitim kalitesi nasıl ? Yoksa okulla birlikte başka bir kursa mı gitmeliyim ?

• benim de bu konu hakkında yardıma ihtiyacım var lütfen... up.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: clastım

benim de bu konu hakkında yardıma ihtiyacım var lütfen... up.....

Ben araştırdım da çok iyi değil dediler eğitimi. Oraya verilecek para ve 1 seneyi kursa verin dediler.
  • Bende araştırdım banada iyi değil dediler çoğu üni deki gibi bide 2. Öğretim harcı mı ne yatırıyoduk galiba hazırlıktada tabi 2. Öğretim kazananlar için konuşuyorum bende kursa gitmeyi düşünüyorum okulla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce yabancı diller yüksekokulunu aramak geldi aklıma :) ordaki sekreterle konuştum biraz daha sonra beni bi hocaya aktardı onunla konuşma fırsatım oldu.onun anlattıklarını size de anlatayım elimden geldiğince bilginiz olsun hem.sıkılmadan okuyun uzun biraz ama :) :

ben araştırmalarıma göre çoğu kişiden olumsuz yorumlar aldım gereksiz,onun yerine dil kurslarına git vs vs tarzında yorumlar duydum dedim.aslında ilk başta okumak istiyodum(gerçekten de öyleydi şuan bile biraz o yöndeyim) ama bu yorumlar beni vazgeçirdi dedim. o da dediki; bu tarz yorumları yapanlar genelde çalışmayanlar,hazırlığı dinlenme yılı olarak görenler,gerekli çabayı sarf etmeyenler dedi.bilgisayar destekli sınıflarda özenli bi eğitim görüceksiniz dedi.ayrıntıları da anlattı ders saatlerini vs ama aklımda fazla kalmamış.aklımda olanı yazıyorum şuan yabancı hocalarla beraber listening,speaking dersleri görüceksiniz falan dedi.ileride eğer düşünürsen erasmus için gerçekten çok faydası olucak dedi.aynı zamanda başarılı olursanız ileride teknik ingilizce derslerini de alabilirsin dedi.ingilizce her zaman her alanda lazım dedi.bilişim sistemleri mühendisliği benim bölümüm, hele ki bu bölümde olmazsa olmaz dedi.(tabiki bunu biliyorum.) Sıfır olan adamlar bile gerçekten çok ilerlettiler seviyelerini dedi.ingilizcesine güvenip hazırlığı ilk dönem atlayanları bile geçtiler sonradan tarzı şeyler söyledi.erasmusla dışarı giden bi kaç öğrenciden bahsetti.onlara hazırlığın faydası büyük oldu tarzında şeyler söyledi.ama her zaman şunu vurguladı: verilen ödevleri yaparsan,öğretmenlerin yönlendirmelerini dinlersen,kendin çaba sarf edersen,kitaplar makaleler ingilizce yazılar okursan,çalışırsan emek verirsen gerçekten çok yararlı olur senin için dedi.ve son kararı bana bıraktı.açıkçası ben de gerçekten ilgiliyim ve çalışacağımı düşünüyorum.sizinle de paylaşmış olayım bu bilgileri.tabiki son karar bizim.umarım doğru kararı verir ve pişman olmayız :) biraz uzun oldu ama özür dilerim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.