Şimdi Ara

Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar mühendisliği bölümü mühendislik fakültesi ya da teknoloji mühendislik fakültesinde okuyan arkadaşlar, bölüm, hocalar, etkinlikler,erasmus,sakarya halkı, ev kiraları v.s herşeyi ile nasıldır? Olumlu olumsuz her türlü yoruma açığız. Bilgilendirirseniz seviniriz.

• orayı ben de düşünüyorum kaç binsin ?
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: ca34

Arkadaşlar bilgisayar mühendisliği bölümü mühendislik fakültesi ya da teknoloji mühendislik fakültesinde okuyan arkadaşlar, bölüm, hocalar, etkinlikler,erasmus,sakarya halkı, ev kiraları v.s herşeyi ile nasıldır? Olumlu olumsuz her türlü yoruma açığız. Bilgilendirirseniz seviniriz.

Ben Sakarya'lıyım orda okuyan arkadaşlarım var öncelikle iyi öğrenci olursan okurken bile iş imkanın var malum Toyota ve Ford'un fabrikaları burda belli not ortalamaları tutturursan adamların ofisi kampüste orda çalışıyorsun tabii ki ücretli olarak(detay bilmiyorum,ama fiyatlar öğrenci için yeterli diye biliyorum).Onun dışında gece hayatı yok onu da diyeyim(anca cafelere falan gidersin,disko club falan yaş ) Sakarya halkı için iyiside var yobazıda.Kekolar apaçiler boldu bundan 5 sene önce ama artık çok yok hala var ama sık değiller.İşte böyle daha sorun varsa cevaplarım.

• Kardeşim KTU Bilgisayar programcılığı mezunuyum Trabzon daha kötüydü emin olabilirsin :) MTOK'dan giricem ygsden sonra bıraktım.Ticaret meslek lisesi çıkışlıyım bu arada. Lys Mat25-26 Geo-5 netlerinde, bölüme yabancı değilim zaten, iş imkanı demişsin çok cazip geldi sakarya kesin olursa istanbulda bilge adama yazılıcam hemen, gider gelirim problem değil, discoyla falan işim yok zaten ortalama için kasıcam inşallah. Özel yurt fiyatları ne kadardır şimdi bilgin varmı daha önce ev tecrübem oldu kafa dengi adam bulmazsan zor oluyor. Ev sahibi ayrı tert zaten aslında Marmara mtok gelse çok daha güzel olur ist yaşıyorum ama zor gibi görünüyor.
  • Liseyi Trabzon'da okudum, hayatta orayı yazmam. Gezmeye, görmeye gitmeye iyidir çok yeri vardır gezilecek. Ama OKUNMAZ!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Anka

Liseyi Trabzon'da okudum, hayatta orayı yazmam. Gezmeye, görmeye gitmeye iyidir çok yeri vardır gezilecek. Ama OKUNMAZ!

Yerleşkeyi akçaabat'a aldılar 2.dönem gerisini sen düşün :) En güzel yanı akçaabat köfte ve laz böğreği onun dışında sana katılıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kardeşim KTU Bilgisayar programcılığı mezunuyum Trabzon daha kötüydü emin olabilirsin :) MTOK'dan giricem ygsden sonra bıraktım.Ticaret meslek lisesi çıkışlıyım bu arada. Lys Mat25-26 Geo-5 netlerinde, bölüme yabancı değilim zaten, iş imkanı demişsin çok cazip geldi sakarya kesin olursa istanbulda bilge adama yazılıcam hemen, gider gelirim problem değil, discoyla falan işim yok zaten ortalama için kasıcam inşallah. Özel yurt fiyatları ne kadardır şimdi bilgin varmı daha önce ev tecrübem oldu kafa dengi adam bulmazsan zor oluyor. Ev sahibi ayrı tert zaten aslında Marmara mtok gelse çok daha güzel olur ist yaşıyorum ama zor gibi görünüyor.

Vallahi ben Sakarya yerlisi olduğumdan hiç kira veya yurt fiyatlarını bilmiyorum yardımcı olamam pek

• quote:

Orijinalden alıntı: WhatsUp?

quote:

Kardeşim KTU Bilgisayar programcılığı mezunuyum Trabzon daha kötüydü emin olabilirsin :) MTOK'dan giricem ygsden sonra bıraktım.Ticaret meslek lisesi çıkışlıyım bu arada. Lys Mat25-26 Geo-5 netlerinde, bölüme yabancı değilim zaten, iş imkanı demişsin çok cazip geldi sakarya kesin olursa istanbulda bilge adama yazılıcam hemen, gider gelirim problem değil, discoyla falan işim yok zaten ortalama için kasıcam inşallah. Özel yurt fiyatları ne kadardır şimdi bilgin varmı daha önce ev tecrübem oldu kafa dengi adam bulmazsan zor oluyor. Ev sahibi ayrı tert zaten aslında Marmara mtok gelse çok daha güzel olur ist yaşıyorum ama zor gibi görünüyor.

Vallahi ben Sakarya yerlisi olduğumdan hiç kira veya yurt fiyatlarını bilmiyorum yardımcı olamam pek

Eyvallah kardeşim.

• umarım kazanırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eple -- 5 Aralık 2018; 23:4:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenikoykasabi

+1 beyler bende sakarya insaat dusunmeye basladim.

Sakarya üniversitesi depremden sonra inşaat mühendisliğine çok önem veriyormuş diye duydum.
  • quote:

quote:

Sakarya üniversitesi depremden sonra inşaat mühendisliğine çok önem veriyormuş diye duydum.

aynen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eple -- 5 Aralık 2018; 23:3:15 >
  • quote:

quote:

quote:

hocam ygs'de 70k lys berbat gecti gelirse iö gidecegim o da olmadi ktü

Hayırlısı olsun kardeşim.
  • Güncel.
  • Up...
  • sizce sakarya üniversitesi mi ondokuz mayıs üniversitesi mi ?
  • Sakarya Kampüsü güzeldir fakat eğer arabayla çıkmıyorsanız otobüs tam bir çiledir. Klimaları ya çalışmıyor ya da doğru düzgün açmıyorlar. Halk konusuna gelince bir çok apaçi ve yobaz insan ile karşılaşabilirsiniz.

Eğer Bilgisayar bölümünü seçecekseniz Sakarya 'yı seçmemenizi öneririm. Bunun sebebi ise Sakarya 'da doğru düzgün bilişim firması yok bu işi yürütenler işi bilmiyorlar kendinizi geliştiremezsiniz ve para falan alamazsınız. Kiralar bölgeye göre değişir maddi durumunuzu bilmediğim için yüksek veye düşük diyemem.

Gece hayatı yoktur. Gezilecek çok mekan da yok ve sosyal çevre olarak normalin altında diyebilirim.

Bilerek olumsuz yönlerini sayıyorum arkadaşlar yanlış anlamayın maksadım eksileri iyice görün size uyarsa gelin yoksa burada size Sakarya 'yı övebilirim ama yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jirai

Sakarya Kampüsü güzeldir fakat eğer arabayla çıkmıyorsanız otobüs tam bir çiledir. Klimaları ya çalışmıyor ya da doğru düzgün açmıyorlar. Halk konusuna gelince bir çok apaçi ve yobaz insan ile karşılaşabilirsiniz.

Eğer Bilgisayar bölümünü seçecekseniz Sakarya 'yı seçmemenizi öneririm. Bunun sebebi ise Sakarya 'da doğru düzgün bilişim firması yok bu işi yürütenler işi bilmiyorlar kendinizi geliştiremezsiniz ve para falan alamazsınız. Kiralar bölgeye göre değişir maddi durumunuzu bilmediğim için yüksek veye düşük diyemem.

Gece hayatı yoktur. Gezilecek çok mekan da yok ve sosyal çevre olarak normalin altında diyebilirim.

Bilerek olumsuz yönlerini sayıyorum arkadaşlar yanlış anlamayın maksadım eksileri iyice görün size uyarsa gelin yoksa burada size Sakarya 'yı övebilirim ama yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum.

Teşekkürler kardeşim. Dışarıyla pek işim olmayacak zaten. Benim için kampüs ve içerideki ortam önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: melih52

sizce sakarya üniversitesi mi ondokuz mayıs üniversitesi mi ?

Senin yerinde olsam Ondokuz Mayıs 'ı seçerdim. Yalnız şu da var bir üniversite de ne arıyorsun ? Ayrıca Ondokuz Mayıs 'da okuyanlara bir ulaş sor fikirlerini al derim bir de Sakarya dakilere sor fikirlerini al karşılaştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jirai

quote:

Orijinalden alıntı: melih52

sizce sakarya üniversitesi mi ondokuz mayıs üniversitesi mi ?

Senin yerinde olsam Ondokuz Mayıs 'ı seçerdim. Yalnız şu da var bir üniversite de ne arıyorsun ? Ayrıca Ondokuz Mayıs 'da okuyanlara bir ulaş sor fikirlerini al derim bir de Sakarya dakilere sor fikirlerini al karşılaştır.

Eğitimi iyi olsun ve kampüsü , Fnlikleri, konferanslar, konserler a ' dan z'ye herşeyiyle değerlendiriyorum. Mesela erasmusla en çok öğrenci yollayan üniversitelerden biriymiş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.