Şimdi Ara

Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ca34

quote:

Orijinalden alıntı: Jirai

quote:

Orijinalden alıntı: melih52

sizce sakarya üniversitesi mi ondokuz mayıs üniversitesi mi ?

Senin yerinde olsam Ondokuz Mayıs 'ı seçerdim. Yalnız şu da var bir üniversite de ne arıyorsun ? Ayrıca Ondokuz Mayıs 'da okuyanlara bir ulaş sor fikirlerini al derim bir de Sakarya dakilere sor fikirlerini al karşılaştır.

Eğitimi iyi olsun ve kampüsü , Fnlikleri, konferanslar, konserler a ' dan z'ye herşeyiyle değerlendiriyorum. Mesela erasmusla en çok öğrenci yollayan üniversitelerden biriymiş.

Erasmusu o kadar büyütme çok da önemli bişe değil... gezi programı diyebilirsin...

• Olsun kardeşim sonuçta tecrübedir. Sen hangi kriterleri arıyorsun üniversitende ?
  • quote:

Olsun kardeşim sonuçta tecrübedir. Sen hangi kriterleri arıyorsun üniversitende ?

ben üniversite mezunuyum zaten bu sene iddia için girdim puan iyi gelince lysye de girdim... çalıştığım için ceraahpaşaya gel deseler bile gidemem şu an :) o yüzden en önemli kriterim yoklama sıkıntısının olmaması ve hocaların gevşek olması :)

senin için düşünecek olursak bence seçeceğin bölümle ilgili o şehirdeki iş imkanlarına bak... özellikle teknokent gibi tesisleri olan üniversitelerde buralara başarılı öğrencileri alıp part-time çalıştırıyorlar... iddia ediyorum ki okulda öğrendiğinden daha fazla şey öğrenirsin... üniversiteden donanımlı mezun olman lazım yoksa iş bulmak zor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekatronikçi

quote:

Olsun kardeşim sonuçta tecrübedir. Sen hangi kriterleri arıyorsun üniversitende ?

ben üniversite mezunuyum zaten bu sene iddia için girdim puan iyi gelince lysye de girdim... çalıştığım için ceraahpaşaya gel deseler bile gidemem şu an :) o yüzden en önemli kriterim yoklama sıkıntısının olmaması ve hocaların gevşek olması :)

senin için düşünecek olursak bence seçeceğin bölümle ilgili o şehirdeki iş imkanlarına bak... özellikle teknokent gibi tesisleri olan üniversitelerde buralara başarılı öğrencileri alıp part-time çalıştırıyorlar... iddia ediyorum ki okulda öğrendiğinden daha fazla şey öğrenirsin... üniversiteden donanımlı mezun olman lazım yoksa iş bulmak zor...

Haklısın.Hangi üniversitedesin? Tecrübenden yararlanmak isterim.

• up!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.