Şimdi Ara

Sakarya üni vs Kocaeli üni (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
7.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Sakarya üni vs Kocaeli üni

(En Son Oy Tarihi: 24.8.2024)
Giriş
  • Hocam Sakarya uni gruplarina girdim sorular yonelttim kimi cok memnun kimi sehir kotu kimi issiz kalirsin diyor , anlamadim bir isten bana memnun olursun diyen biri vardi kendisi Chicago üniversitesi araştırma görevlisiymis yani her kafadan bir ses

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up up up

• quote:

Orijinalden alıntı: Diligoglu

Hocam Sakarya uni gruplarina girdim sorular yonelttim kimi cok memnun kimi sehir kotu kimi issiz kalirsin diyor , anlamadim bir isten bana memnun olursun diyen biri vardi kendisi Chicago üniversitesi araştırma görevlisiymis yani her kafadan bir ses
    Nereden buldun grupları hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebooktan hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oylamada kocaeline basacakken sakaryaya bastım yanlışlıkla bir oyu ona göre değerlendir hocam.
  • Hocam kocaelinin nüfusu sakaryanın iki katı , staj yaparken ve gerek iş hayatında daha avantajlı olabilir. Kocaeli için sanayi şehri diyorlar sakaryanın adını pek duymadım karar senin iki şehir de fena değildir diye tahmin ediyorum. Hayırlı olsun şimdiden.
  • Hocam sakarya hakkında ben kötü bişey duymadım.Bilgisayar mühendisliğinde sakaryanın akademik kadrosu daha sağlam.Ford ve toyota ile ortaklıkları beni sakarya yazmaya itiyor.Ben de kararsızım ama sakarya bana daha yakın geliyor.
  • Sakarya hakkında olumlu yorumlar duydum kocaeliyi bilmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. öğretim mi?
  • Aynı şekilde sakarya yazmayı düşünüyorum 93binden ve her kafadan bir ses çıkıyor ne yapsam bilemiyorum.Akademik kadro olarak iyi duruyor ayrıca kampüsü hoşuma gitti.Teknokent ve ford ve toyota ile olan ortaklıkları da ilgimi fazlasıyla çekti.Şehir olarak bir öğrenciye yeterli gelir mi onu bilmiyorum farklı görüşler mevcut.Zaman da daraldı daha kafamda tercih sıralamamı bile oluşturamadım.
    Ayrıca aklıma takılan bir diğer konuda uludağ üniversitesi bilgisayar mühendisliği hakkında.Bildiğim kadarıyla bilgisayar müh. uludağda daha yeni bir bölüm akademik kadro olarak sakaryadan daha zayıf duruyor fakat geçen sene 65bin ile kapatmış.Bunu sakaryanın arkasına mı yazsam önüne mi veya yazmasam mı bilemiyorum.Arkasına yazsam ölü tercih gibi bir şey oluyor.Fikri olan yardımcı olursa sevinirim.(Zaten muhtemelen uludağ bu sıralamaya gelmez ama ya gelirse diye düşünüp geçen seneki sıralamalara göre değil de + ları daha çok olana göre bir tercih sıralaması yapmaya çalışıyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: xxrem4

Aynı şekilde sakarya yazmayı düşünüyorum 93binden ve her kafadan bir ses çıkıyor ne yapsam bilemiyorum.Akademik kadro olarak iyi duruyor ayrıca kampüsü hoşuma gitti.Teknokent ve ford ve toyota ile olan ortaklıkları da ilgimi fazlasıyla çekti.Şehir olarak bir öğrenciye yeterli gelir mi onu bilmiyorum farklı görüşler mevcut.Zaman da daraldı daha kafamda tercih sıralamamı bile oluşturamadım.
    Ayrıca aklıma takılan bir diğer konuda uludağ üniversitesi bilgisayar mühendisliği hakkında.Bildiğim kadarıyla bilgisayar müh. uludağda daha yeni bir bölüm akademik kadro olarak sakaryadan daha zayıf duruyor fakat geçen sene 65bin ile kapatmış.Bunu sakaryanın arkasına mı yazsam önüne mi veya yazmasam mı bilemiyorum.Arkasına yazsam ölü tercih gibi bir şey oluyor.Fikri olan yardımcı olursa sevinirim.(Zaten muhtemelen uludağ bu sıralamaya gelmez ama ya gelirse diye düşünüp geçen seneki sıralamalara göre değil de + ları daha çok olana göre bir tercih sıralaması yapmaya çalışıyorum)
    Aynen hocam ben de uludağ ve sakarya arasındayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Aynen hocam ben de uludağ ve sakarya arasındayım.

Alıntıları Göster
    Ne karara vardınız hocam ? Ben sanırım önlere yüksek sıralamalardan yerler yazıp kapanışı sakarya ile yapıcam ve muhtemelen o gelicek.Sakarya yazsam mı yoksa bi sene daha kalsam mı karar veremiyorum.Sizce sakaryaya gitsek pişman olur muyuz ? Bana kampüsü ve akademik kadrosu iyi gibi geldi bunlar için yazmayı düşünüyorum şehir olarak pek beklentimi karşılamayacak gibi siz ne düşünüyorsunuz acaba ?
  • Okuyacaklar için , 2 senedir sakaryadayım . Dün kocaeline gittim erasmustan dönünce yatay geçişle kocaeline döneceğim. Siz düşünün ne kadar saçma sapan bir şehir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.