Şimdi Ara

Sakarya Nasıl Bir Şehir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Üstad sakaryalıyım orada yaşamıyorum fakat arkadaşların dediği gibi parklarda çevrede apaçi oldukça mevcuttur. Köyleri güzeldir (Bkz: Kayalar köyü) merkezde fazla yapabileceğin birşey yok gezip tozarsın arkadaşın olsa ama tek başına sıkılma durumun olabilir. Çok küçük bir yer değil şahsen karabükte okuyorum sakarya çok çok daha büyük bir yer karabükle kıyaslarsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Beyler ben 2 haftalığına falan Sakarya'ya gideceğim. Ve açıkçası halen kalacak bir yer ayarlamış değilim Şuan arıyorum ve aslında bu konuyu asıl açış amacım orda yaşayan öğrenci arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olabilirler mi acaba?

Ve bir de Sakarya hakkında DH üyelerinden bilgi almak istiyorum. Nasıl bir şehirdir.. Ulaşım nasıl.. İnsanlar nasıl... Gezilecek,gidilebilecek yerler vs. Aklınıza gelen her ne varsa duymak isterim.

küçük şehrin ulaşımı güzel olur.
    not ögrenci evinde kalıyorum kömür odun getirirsen kestane yeriz

• Sakaryalıyım, İstanbula bile gideceksem hava yolunu tercih ederim sakaryaya bir daha uğramamak için.(Ankarada ünideyim.)
  • Harbi hiç olumlu yorum yok yav.
  • Bakıyorunda yorum yapanlar aklı havada üniversite ögrencileri. Begenmeyenler adres versinde 1 hafta bakayım nasıl nerde yaşıyormuş görelim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakarya iyidir iyi.Ne arıyorsunuz ki bilmiyorum en azından sakin bir meydanı var ama ne ararsan var bir meydan.

Çark caddesi gibi bir meydanı var hem sakin hem her şey var..İster cafe ister mağaza falan filan işte.

Tabi sakarya üniversitesi dağın başında belki onu beğenmiyorlardır.

Eğitim fakülteside ilçede
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.