Şimdi Ara

Sakarya Nasıl Bir Şehir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abartıldığı kadar kötü değil benim memleketim.. Gel gör kendin karar ver.Bi şehirden neler beklediğine bağlı.

Ulaşım rahattır.İnsanlar konusunda katılıyorum burdakilere özellikle çark caddesinde apaçi denilen tiplere rastlamak mümkün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apaçi keko ve şakirt dolu

• Kötü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • idare eder

çark caddesi,serdivan avm falan
  • Yukarı. Bakalim nasıl yorumlar gelecek daha

• Yukarı...

Kalacak yer konusunda sıkıntı çekiyorum

• PetrovaFire kullanıcısına yanıt
    http://www.youtube.com/watch?v=GQpjwf5S-JU

Böyle bi yer ..
  • Sıkıcı bir yer 2 hafta kadar gitmiştim

• Hergün adam pıcaklıyoruz birbirimize hafızzzzz diyoruz, kocaeline plaka yazıyoruz,hem yobazız hem şarkirtizm başkentiyiz Tatangalar denen başbelası denen grubumuz var çark caddesinden ibaret başka da birşey yok.

Ne mantıksız adam dolu bu site , ben asosyalim hayatı bilmiyorum sap geldim saman gidiyorum derse bu kadar olur ,

Hep söylüyorum Sakarya ile Adapazarının arasında farkı bile bilemeyen insan Sakarya hakkında iğne ucu kadar bilgi sahibi değildir.

Kardeşim sana kalacak yer konusunda yardımcı olacaktım ama yobazız biz gerek yok yardım etmeye.
  • Muhafazakar gençlik çoktur, koluna kız takıp gezsen laf olur. Mahalle baskısı aşırı olmasada geleneklerini korur ve muhafaza ederler. Her yerde apaçi olurda sakaryada olmaz mı? Bolca mevcuttur. Taraftar gurubu tatangalar. Bir uğra çaylarını iç reise selam söyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HodriMeydan89

Böyle bi yer ..

• quote:

Böyle bi yer ..

Adapazarrıııııı

• quote:

Orijinalden alıntı: HenüzÖlmedik

Hergün adam pıcaklıyoruz birbirimize hafızzzzz diyoruz, kocaeline plaka yazıyoruz,hem yobazız hem şarkirtizm başkentiyiz Tatangalar denen başbelası denen grubumuz var çark caddesinden ibaret başka da birşey yok.

Ne mantıksız adam dolu bu site , ben asosyalim hayatı bilmiyorum sap geldim saman gidiyorum derse bu kadar olur ,

Hep söylüyorum Sakarya ile Adapazarının arasında farkı bile bilemeyen insan Sakarya hakkında iğne ucu kadar bilgi sahibi değildir.

Kardeşim sana kalacak yer konusunda yardımcı olacaktım ama yobazız biz gerek yok yardım etmeye.

Nick+mesaj uyumu

Bunlar Adapazari nin en bilinen yonleri
    onun disinda koyleri gayet iyidir Ferizli haricide pek ilcelerine gitmedigim icin bisey diyemem

• Üniversite okuyorum mecburen burdayım. Yoksa tek bir gün geçirmem bu boktan şehirde.
  • quote:

Böyle bi yer ..

• Sapancada okuyan bi arkadaş 5 ay sonra üniversiteyi bırakıp kaçmıştı memlekete
  • bi çark caddesi var baska bi sey yok o caddede normal bir cadde yani kisaca berbat biryer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sakar bir şehir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meurglys

Oha adamlar aynı saniyede aynı şeyi yazmışlar

• Merhaba,

Ben Sakarya'lıyım ( An itibari ile yurt dışında olsamda). Sakarya hakkında tam olarak ögrenmek istediklerin nedir ?

İnsanları Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi çok çeşitlidir. Ama genel anlamda çoğunlugu yardımseverdir.
    Evet herkes bir caddesi var demiş. Fakat o cadde de düzgün insanlar gezmek pek kanımca daha cok kendini birşey sanan ama hiçbir anlam taşımayan insanlar vardır.

Buna ek olarak gezilebilecek yerleri vardır ama an itibari ile orada hava soguk. Sıcak Sahlep, Boza içebileceğin yerde mevcut. Şömine basında nargileni içebileceğin yerde mevcut.

Alışveriş merkezi diye adlandırılan yerde mevcut. 2 hafta da ne yapabilirsin bilemem. Birde arkadaşların eğerki sosyal değiller ve sadece içlerine kapanık kişilerse hiçbir tadını alamazsın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.