Şimdi Ara

::SAKARYA-GEYVE GERÇEKTEN BÖYLEMİ:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yerin texas oldugunu soyluyor arkadasım her gıttıgınde emanetlerle gıdıyormus..Berbat bi yermiş..

Gerçekten dogrumu çok kötü şeyler anlattı..Konuya yorum yapıldıkca bahsi geçen olayları paylaşıcağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerzavatçı -- 10 Ocak 2009; 11:15:27 >

• Samsun/Çarşamba İlçesine Eskiden Eski Texas Diyorlarmış Tüm Türkiye'de..9 Yaşında Çocukların Bile Elinde Silah Bıçak Herşey Varmış Hatta Arkadaşımın Babası Askerdeymiş Sormuş komutanları Ona Çarşambada Günde Kaç Kişi Ölüyor Diye..Allahtan Şimdi Düzelmiş..Fakat Ben Oraları Bilmem Ama Eğer Oraya Gideceksiniz Biraz Oranın İnsanına Bakın Derim Veya Orada Yaşayanlarla Konuşun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

Samsun/Çarşamba İlçesine Eskiden Eski Texas Diyorlarmış Tüm Türkiye'de..9 Yaşında Çocukların Bile Elinde Silah Bıçak Herşey Varmış Hatta Arkadaşımın Babası Askerdeymiş Sormuş komutanları Ona Çarşambada Günde Kaç Kişi Ölüyor Diye..Allahtan Şimdi Düzelmiş..Fakat Ben Oraları Bilmem Ama Eğer Oraya Gideceksiniz Biraz Oranın İnsanına Bakın Derim Veya Orada Yaşayanlarla Konuşun...

Anne tarafından Çarşamba'lıyım. Kısmen doğru yazdıkların.

Konuyu açan arkadaş;

Uzağa gitmeye gerek yok; İstanbul Ümraniye'ye bir bak.
  • Yok gitmıycemde oda arkadaşım 2 yıllık okuyor stajını izmitte yapıyor arada sınavlara girmek zorunda kalıyor..Siyasi görüşüde bazı şeyler için müsait..

Yoldan geçen kızları arabalarına alıp zorla tecavuz eden insanlar varmış..Bu tecavuz edenlerden biri geçen sene vurulmuş gerçi..
  • İlk defa senden duydum normal bir ilçe orası.
  • Gel gör birden ondan sonra karar ver öyle söylentilerle olmaz u iş. Ayrıca her eline emanet alan bir vukuat çıkarcak olsa hapishanede yer kalmaz ya
  • Alakası yok AKYAZI desen neyse de GEYVE gerçekten çok şirin bir kasaba :)

Not: Geyvelileri Hiç sevmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DÜZCE Mİ ZONGULDAK TIP MI
    5 yıl önce açıldı
    Sakarya mı? Mersin mi?
    2 yıl önce açıldı
    Kocaeli mi Sakarya mı ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana öyle anlatıldı...Yalan yanlışta olacağına inanmıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: zerzavatçı

Bana öyle anlatıldı...Yalan yanlışta olacağına inanmıyorum..

Ben geyveliyim.İstanbulda oturuyorum ama yazın baya giderim oraya ve 2 ayda birde giderim.Nerden böyle birşey duyduğunu bilmiyorum ama gayet güzel 25-30 bin nüfusu olan bir ilçe texas falan ne alaka :) Bu arada geyveli olan varsa buraya yazarsa konuşuruz biraz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarikanarya567 -- 10 Ocak 2009; 11:40:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsterStyle

quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

Samsun/Çarşamba İlçesine Eskiden Eski Texas Diyorlarmış Tüm Türkiye'de..9 Yaşında Çocukların Bile Elinde Silah Bıçak Herşey Varmış Hatta Arkadaşımın Babası Askerdeymiş Sormuş komutanları Ona Çarşambada Günde Kaç Kişi Ölüyor Diye..Allahtan Şimdi Düzelmiş..Fakat Ben Oraları Bilmem Ama Eğer Oraya Gideceksiniz Biraz Oranın İnsanına Bakın Derim Veya Orada Yaşayanlarla Konuşun...

Anne tarafından Çarşamba'lıyım. Kısmen doğru yazdıkların.

Konuyu açan arkadaş;

Uzağa gitmeye gerek yok; İstanbul Ümraniye'ye bir bak.

istanbul ümraniyede bişe kalmadı artık o eskiden kotuydu şimdi gayet nezih bi yer sadece eskiden kalma kotu bi isim yapışmış üstüne sen ümraniyeyi dert ediyosan bayrampaşayı zeytinburnunu hiç düşünme bile konuya gelince şoyle bişe diyeceğim arkadaşım : ben oss tercihimi yaparken sakarya üniversitesinide yazmıştım hazırlık tercih kağıdına fakat dersane rehberlikçisi çıkarttırmıştı sakarya çok yobaz memleket rahat edemezsin rahat bırakmazlar serserisi delisi çok diye

• herkes cebine silah alır gezerse bu ülke yaşanmaz olur .geyve o türden biyer değil korkma.eğer orada yaşaman gerekirse hiç tereddüt etme.
  • quote:

Bana öyle anlatıldı...Yalan yanlışta olacağına inanmıyorum..

Madem dediklerimize inanmıcaktın konuyu niye açtın? AMacın ney onu yazarmısın? Soruyorsun açıklıyoruz inanmıyorsun o zaman konuyu açma. Geçen zaten gittim Texas'a pardon Sakarya'ya redkiti gördüm nbr lan dedim iyi emmi gölgemle silahçılık oynuyorum sen nabıyon dedi bende ei dedim
  • Arkadasım ulku ocagı baskan yardımcısı..Belkı bundan dolayı sorun olabılır..Yaz donemınde okul olmadıgı ıcın bısey olmaz..

Hatta ''Türütler''felan dıye adlandırılan grup varmış..Bya kapışmışlar..Siz belkı olayların ıcınde olmadıgınız için yabancı oluyor olabilirsiniz..
  • quote:

Arkadasım ulku ocagı baskan yardımcısı..Belkı bundan dolayı sorun olabılır..Yaz donemınde okul olmadıgı ıcın bısey olmaz..

Hatta ''Türütler''felan dıye adlandırılan grup varmış..Bya kapışmışlar..Siz belkı olayların ıcınde olmadıgınız için yabancı oluyor olabilirsiniz..

Şimdi o ülkü falan işleri olunca tabi arkadaşın emanet taşır çünkü düşüncesi farklı olan insanlar heryerde olabiliyor. 1 kişi bunu yapıyor diye herkez öyle olcak değil bence inanma bunlara. Burası Türkiye her türlü olay olur ama Sakarya'nın insanıyla tanıştığın zaman nasıl insanlar olduğunu anlarsın.
  • Ben sol gorusluyum ama arkadasım bıldıgınız ulkuculerden degıl..Sadece vatanını mılletını sever okdar herkesede saygısı vardır..Benım sol goruslu oldugumu bılır çokta oyle arakdası vardır ..Dun bırı geldı kardesı dedıgı adam sol goruslu..Gercekten saygı duydugum bı ınsan..Olayları anlatınca paylaşmak istedim..
  • Ben sakaryadanım .. geyveyi bilmemde adapazarı biraz öyle texas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ona2000 -- 10 Ocak 2009; 12:16:38 >
  • Bende Sakaryadanım. Hiç valla texas la alakası yok.
  • bende geyveliyim. geyve de değil de köylerinde bazen olaylar olur ve şirin bi kasbaadır. herkes birbirini tanır ve dayanışma içerisindedirler. benimde kuzenlerim okudu orada. tedirgin olucak bi durum yokk. istersen arkadasınla kuzenimi de görştreblirm bilgi vermesi hakkında. teksas falan yalan. geyvenn merkezinde olay olmaz
  • koy gıbı bır yer gevve ne olsun kı asıl alıfuatpasada oluyor onlar
  • bende geyvelıyım texas nere geyve nere fazla gıtmem geyveye sendede 5-6 kere anca ama orada baya yasadım ve alakası yok gayet huzurlu ve sakın bıryerdır zaten ozellıkle merkezı kucuk bır yerdır ne olsa dırek polıs damlar olay yerıne yanı olay oldugu az gorunur gercı gecen beledıye baskanını vurmuslar yaralanmıs adam da o da kendı davasından sanırım hayırlısı kısacası alakası yok elını kolunu sallaya sallaya gezersın karısan eden olmaz Allahın selamını alır verırsın.

SAYGILAR
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.