Şimdi Ara

Sakalsız ve kısa saçlı hali daha iyi olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kıvırcık,düzensiz ve hızlı çıkıyor.Daha şişman ve bakımsız bir görüntü oluyor.Sakal bırakınca böyle bir şey oluyorum

Sakalsız ve kısa saçlı hali daha iyi olan var mı ?

Sakalı kesince bir rahatlama geliyor yüzüm gözüm açılıyor.Ayrıca saçlar uzayınca da iğrenç oluyorum bu yüzden 3 numara saç ve sinek kaydı dolaşıyorum.Böyle daha çok beğeniliyorum.Etrafta çok raslamadım ama,çoğu insan sakallı ve biraz uzun saçlı halini daha yakışıklı buluyor.Ben de ise durum tam tersi,sakal bırakacaksam 3-4 günlük kirli sakal veya bıyık bırakıyorum.Etraftan daha olumlu tepkiler alıyorum.Özellikle kızlar 3 numara saçlı ve sakalsız halimi daha çok beğeniyorlar.

Var mı böyle durumda olan ? Babyface de değilim halbuki.Sakalın yakışmadığı ender insanlardanım galiba

• İnsan buna üzülür mü ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

İnsan buna üzülür mü ya?

Üzülme mi ya ? 16 yaşından beri gür bir şekilde sakalım çıkıyor.Yıllardır doğru düzgün uzatmadım.Şunun gibi  Sakalsız ve kısa saçlı hali daha iyi olan var mı ? olurum umuduyla sakal uzatıp el kaide militanına dönüyorum

• Saçlar dalgalı ve uzun şuan eğer sakalı kesersem parlıyorum aynı game of thrones'taki loras tyrell gibi oluyorum.
    3 numara ve sakalsız gezdiğim dönemlerde olumsuz tepkiler aldım çünkü sarışın ve parlak insanlara 3 numara saç gitmiyor bence tabi bir kıvanç tatlıtuğ değilseniz.
  • Bosver farklılık iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saddam bıyığı + kısa saç iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.