Şimdi Ara

Sakallarınız ne zaman çıkmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşım 16 ,ailede köse yok fakat anne tarafı çerkes kılsız.Şuan yaşıtlarım sürekli soruyor hemen hemen hepsinde çıkmaya başlamış bazıları koca adam gibi.Ben 8.sınıftan itibaren çıksın diye jilet vuruyorum genede çıkmıyor.

Sizinkiler ne zaman çıktı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anne tarafına benziyor ise diğer özellikleriniz maalesef beklemeyin sakal çıkmasını fakat sakal etirmek başka bir çare olabilir.Keyifli geceler dilerim şahsım adına. =)
  • 22 yasindayim hala gur ve sert degil sakallarim ama 1 ay uzatsam idare eder sekilde kirli sakal oluyo. 1 senedir falan boyle o da ondan once tuy gibi sayilirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Anne tarafına benziyor ise diğer özellikleriniz maalesef beklemeyin sakal çıkmasını fakat sakal etirmek başka bir çare olabilir.Keyifli geceler dilerim şahsım adına. =)

Anne tarafına benziyorum beyaz tenli vs.vücudumda kıl da az bunla bir alakası var mı?Sanırım kuzey halkları daha geç giriyor ergenliğe.

@T.Kaya
    Rahatladım o zaman hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakal olayını bu kadar takmayın beyler, bir süre sonra kesmek vs. eziyet oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: D.Gallinari

Sakal olayını bu kadar takmayın beyler, bir süre sonra kesmek vs. eziyet oluyor.

Ben takmıyorum hocam arkadaşlarım sürekli dalga geçiyor.Tarih hocası baby face diyor bana kendi kıllı diyarbakırlı bir hocamız.

• bende de o kadar aşırı çok çıkmıyor, çıkıyor ama çıkmayan yerler var, bizim sülale de full çerkes, sakal düzgün çıksa kirli yapcağım ama çıkmayan yerler moralimi bozuyor, 2 haftada bir kesiyorum ben de, çok kafa takılacak bir şey değil, elbet uzar, raat olmak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JesseBitchman

quote:

Sakal olayını bu kadar takmayın beyler, bir süre sonra kesmek vs. eziyet oluyor.

Ben takmıyorum hocam arkadaşlarım sürekli dalga geçiyor.Tarih hocası baby face diyor bana kendi kıllı diyarbakırlı bir hocamız.

Lisedesin sanırım dostum, yaptıkları saçmalık takma fazla. Daha önemli sorunların var gireceğin bi sınav var senin. Bunlarla uğraşacak vaktin olmamalı

• Benim 7.sınıftayken çıkmaya başlamıştı. Her gün hocaların saç-sakal radarına takılıyordum hatta bir keresinde almamışlardı içeriye eve gidip kesmiştim
  • Lise 1 e gectigimde yanlarda bide cenede cikiodu. Lise2de biyik falan cikmaya basladi. Lise 2 sonunda ceneyle biyiklar birlesti. Simdi her yer cikiyor 7aydir kesmiyorym 8.5cm sakalim var

• benim 19 yaşında çıkmaya başladı. seyrek çıkıyor sakallarım
  • 13 yasinda cikti

• Kılda hayır olsa ...de çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: JesseBitchman

quote:

Kılda keramet olsaydı...
    Bizimde vardı öyle daha 9.sınıfta ayı gibi kıllı olup sakalı olan bide marifetmiş gibi uzatıyordular her sabah azar yiyordular.
    18 yaşındayım ve daha yeni çıkmaya başladı anne-baba bulgar göçmeni.
  • Ben lise 1'de bıyıkları kesiyodum makineyle arada bir.
    Lise 4'de falan baya baya oldu.
    Üniversitede direk bıraktım baya baya sakal var artık.
    Ama lise 3'de falan kılsız elemanların hala sakalı çıkmıyor mesela hep bir baby face'lik var senin de öyle olabilir genetik yapçak bişe yok
  • kullaniciismi kullanıcısına yanıt
    Peki ya castinin ?

• yaşım 19 istersen özelden şu anki durumunu atabilirim. Lise 2 den itibaren kesmeye başlamıştım okula almıyorlardı. Herkeste aynı olacak diye bir şey yok askere kadar hiç çıkmayıp askerden sonra çok gür çıkanlar var bunun nedeni orada her gün düzenli tıraş olunuyor olması.
  • SideBlastisafeeder kullanıcısına yanıt
    19-20 gibi falan o konuda ayni degiliz

• bizim bi arkadaşında çıkmıyodu internetten bi yöntem buldu çıktı yöntem şu spermini limonla karıştırıyo sonra yüzüne sürüyor 10 dk bekletiyor sonra yüzünü yıkıyor ama yıkadıgı suyu bi kapta tutuyo o suyu kaynatıyo sonra içiyor bunu 1 hafta yaptı sakallandı çocuk
  • Yaş 19 tüy yok napcan sakalı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.