Şimdi Ara

sakalların kalınlaşması hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
18.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben bıyıklarımı uzatınca tüy şeklinde çıkıyor ergen bıyığı oluyor bildiğin iğrenç duruyor.geçen kızın teki kes şu ergen bıyıklarını daha yakışıklı olursun falan dedi.neyse işte ben bir an önce sakallarımın çıkmasını istiyorum acaba bunları hergün kesersemmi hemen sertleşir yoksa haftada 1 kere kesersemmi daha çabuk sertleşir.bir yerde görmüştüm sakalların çabuk çıkması için ilk önce uzatıcaksın sonra kesiceksin diyorlardı cevaplarınızı bekliyorum.

edit:yaş 16 boyum 1.80 kilo 72 lazım olur diye şeyettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 13 Kasım 2011; 15:43:08 >

• Kellerede hep denmiştir "kafanı kazıt, gürleşir" diye. Alakası yok. Irsi bi şey bu!
  • lol oynarsan olur öyle
  • Sacmalama oglum ya , kizlar killi erkeklerden hoslanmaz.
    Gec biyigi sakali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love ya

Sacmalama oglum ya , kizlar killi erkeklerden hoslanmaz.
    Gec biyigi sakali.

oğlum sınf arkadaşlarım okula keçi sakalı top sakalı yapıp geliyorlar(hocalar pek takmıyor) benim neyim eksik neden ben hep ergen bıyığınla dolaşayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

quote:

Gec biyigi sakali.

oğlum sınf arkadaşlarım okula keçi sakalı top sakalı yapıp geliyorlar(hocalar pek takmıyor) benim neyim eksik neden ben hep ergen bıyığınla dolaşayım

Yaş kaç?

• quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

quote:

quote:

Gec biyigi sakali.

Yaş kaç?

16 yazdım oraya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yanakta sakal çıkmaması
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 senen daha var genç
  • quote:

beyler ben bıyıklarımı uzatınca tüy şeklinde çıkıyor ergen bıyığı oluyor bildiğin iğrenç duruyor.geçen kızın teki kes şu ergen bıyıklarını daha yakışıklı olursun falan dedi.neyse işte ben bir an önce sakallarımın çıkmasını istiyorum acaba bunları hergün kesersemmi hemen sertleşir yoksa haftada 1 kere kesersemmi daha çabuk sertleşir.bir yerde görmüştüm sakalların çabuk çıkması için ilk önce uzatıcaksın sonra kesiceksin diyorlardı cevaplarınızı bekliyorum.

jileti ters sür keserken ayrıca soğan sarımsak sür kıl köklerine

• Ergensin zaten, ergen bıyığın olması normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_1905

quote:

beyler ben bıyıklarımı uzatınca tüy şeklinde çıkıyor ergen bıyığı oluyor bildiğin iğrenç duruyor.geçen kızın teki kes şu ergen bıyıklarını daha yakışıklı olursun falan dedi.neyse işte ben bir an önce sakallarımın çıkmasını istiyorum acaba bunları hergün kesersemmi hemen sertleşir yoksa haftada 1 kere kesersemmi daha çabuk sertleşir.bir yerde görmüştüm sakalların çabuk çıkması için ilk önce uzatıcaksın sonra kesiceksin diyorlardı cevaplarınızı bekliyorum.

öyle saçma sapan şeyler yapmam çıkacağı varsa çıkar çıkacağı yoksa çıkmaz benim sorduğum şey haftada 1 kere mi kessem yoksa hergünmü kessem çabuk sertleşir

quote:

2 senen daha var genç

benim sorduğum şey haftada 1 kere mi kessem yoksa hergünmü kessem çabuk sertleşir

• Bu işler genetik.Benim 15 yaşında çıkmaya başladı.O yaşlarda keçi sakal bırakabiliyordum
    Zaman herşeyin ilacıdır yeğen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uA_1905

quote:

öyle saçma sapan şeyler yapmam çıkacağı varsa çıkar çıkacağı yoksa çıkmaz benim sorduğum şey haftada 1 kere mi kessem yoksa hergünmü kessem çabuk sertleşir

quote:

2 senen daha var genç

benim sorduğum şey haftada 1 kere mi kessem yoksa hergünmü kessem çabuk sertleşir

sen sertleştirmek istiyosun ben de nası sertleştireceğini söyledim , madem yapmıcaksın hergün kes , tahriş olmaktan suratın maymun k*çına döner ama

• Favorilerin varsa (faul diyenler de var artık her neyse) sağlam bi sakalının olması iyi olur ama yoksa ve de orda saçın var ve bi de kıvrılıyosa sakalının geç çıkması için dua et derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheIslander

Favorilerin varsa (faul diyenler de var artık her neyse) sağlam bi sakalının olması iyi olur ama yoksa ve de orda saçın var ve bi de kıvrılıyosa sakalının geç çıkması için dua et derim ben

favorilerim var kıvrılmıyo ama sakal yok işte.hem neden geç çıkması için dua edeyimki.favoriler tüy şeklinde ama öle castin bibır gibi kıvrılmıyo düz duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 13 Kasım 2011; 16:23:32 >
  • quote:

quote:

Gec biyigi sakali.

Sakalin seyrek cikarsa eyw. yakisir ama sen simdiden jilet surup bos yere ugrasirsan yuzune bakilmayacak hale gelirsin.
    Bosver sakali iyidir boyle.

• quote:

quote:

quote:

Gec biyigi sakali.

Sakalin seyrek cikarsa eyw. yakisir ama sen simdiden jilet surup bos yere ugrasirsan yuzune bakilmayacak hale gelirsin.
    Bosver sakali iyidir boyle.

sınıf arkadaşlarımın skalı var, benim gbi ergen bıyıklı sınıfta 2-3 kişi kaldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 13 Kasım 2011; 17:05:07 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheIslander

Favorilerin varsa (faul diyenler de var artık her neyse) sağlam bi sakalının olması iyi olur ama yoksa ve de orda saçın var ve bi de kıvrılıyosa sakalının geç çıkması için dua et derim ben

favorilerim var kıvrılmıyo ama sakal yok işte.hem neden geç çıkması için dua edeyimki.favoriler tüy şeklinde ama öle castin bibır gibi kıvrılmıyo düz duruyor.

castin gibi olaydı iyiydi :D ama değilse de bence hiç uğraşma kendi haline bırak ben de 16 yaşındayım sakalım var ama 3 günde 1 kesmek zorunda kalıyorum . Nasıl olsa ömür boyu tıraş olcaksın bu halinin keyfini çıkar :D Ama yine de çok istiyosan önce tüyler biraz uzasın sonra kes ama tamamen kökle keserken.

• Kılda keramet olsa ......
  • Yarı kösesin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.