Şimdi Ara

Sakallarım Orantılı Çıkmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş 20.Yanak civarından az miktarda sakalım çıkıyor.Çenemin çevresinde çok fazla çıkıyor.Vede bıyık bölgesinde.Yani top sakal bırakmış gibi bir imaj oluşuyor.Çevremdekilerin çokca " ooo X top sakal bırakmışsın" dedikleri olmuştur.Fakat aslında top sakal filan bırakmıyorum.Tamamen yüzümü traş ediyorum , bölgeye özel bir traş olmuyorum.Ben istiyorum ki yüzümün heryerimde aynı miktarda çıksın.Bu konuda yardımcı olabilicek varmı.Top sakalımdan kurtulmak istiyorum.Hoşuma giden stilde Yusuf Güney'inki gibi kirli sakal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyy Aşk Sana Uzağım

Yaş 20.Yanak civarından az miktarda sakalım çıkıyor.Çenemin çevresinde çok fazla çıkıyor.Vede bıyık bölgesinde.Yani top sakal bırakmış gibi bir imaj oluşuyor.Çevremdekilerin çokca " ooo X top sakal bırakmışsın" dedikleri olmuştur.Fakat aslında top sakal filan bırakmıyorum.Tamamen yüzümü traş ediyorum , bölgeye özel bir traş olmuyorum.Ben istiyorum ki yüzümün heryerimde aynı miktarda çıksın.Bu konuda yardımcı olabilicek varmı.Top sakalımdan kurtulmak istiyorum.Hoşuma giden stilde Yusuf Güney'inki gibi kirli sakal.

o olay genetık bısı benım babam çift yumurta ıkızi amcamda aynen senın dedıgın sakal cıkıor babamda normal heryerden cıkıor . yasları olmus 50 yanı bısı yaparak cıkartamazsın ama amelıyat vs belkı ıse yarar. köse olmak ıyıdır ben babama cekmısım sakal trası olmaktan bıktım artık yanı o derece :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaperVR -- 28 Nisan 2011; 0:37:34 >

• Arkadaşım köse değilim top sakal şeklinde çıkıyor diyorum.Yani istemediğim şekilde çıkıyor.Bende sevmiyom traş olmasını ama düzgün çıksın istiyorum.
  • Bir çaresi yokmu bu işin beyler?
  • Sürekli faul ve yanak bölgemi jiletle kessem eşitlenir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyy Aşk Sana Uzağım

Yaş 20.Yanak civarından az miktarda sakalım çıkıyor.Çenemin çevresinde çok fazla çıkıyor.Vede bıyık bölgesinde.Yani top sakal bırakmış gibi bir imaj oluşuyor.Çevremdekilerin çokca " ooo X top sakal bırakmışsın" dedikleri olmuştur.Fakat aslında top sakal filan bırakmıyorum.Tamamen yüzümü traş ediyorum , bölgeye özel bir traş olmuyorum.Ben istiyorum ki yüzümün heryerimde aynı miktarda çıksın.Bu konuda yardımcı olabilicek varmı.Top sakalımdan kurtulmak istiyorum.Hoşuma giden stilde Yusuf Güney'inki gibi kirli sakal.

hacı walla benim de sakal konusunda idolüm yusuf güney :D ama gel gör ki yanaklarda az çıkıyor sarımsak denedim işe yarıyomuş ama sadece 1 kere sürdüm kokusu 15 gün çıkmadı daha da sürmedim

• Yaa ne yapmak lazım çene bölgesinde orman gibi çıkıyor diğer yerlerde çok az çıkıyor çok çirkin bir görüntü oluyo bide.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sakallarım yavaş uzuyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu bölümde sağlıktan anlayan yok mu?

Yanak ve faul bölgemi sabah-akşam traş etsem her gün diğerlerine yetişir mi acaba?
  • Böyle şeyleri dert etme, her insan bir değildir. Sende ki güzelliğin ve muhteşemliğin farkına var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasincix

Böyle şeyleri dert etme, her insan bir değildir. Sende ki güzelliğin ve muhteşemliğin farkına var.

Dert etmiyorum aslında öyle sandığın gibi birisi değilim.Ama sırf kirli sakal için istiyorum.23.ünde askere gidiyorum artık askerden gelince düşünücem.

Arkadaşın verdiği linkde de pek bişe yok ama sarımsakdan bahsetmişler onuda askerden sonra deneriz artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.