Şimdi Ara

Sakallara Karışan Hoca Hk?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tane takıntılı bir hoca var ne zaman beni görse sakallarımı kesmem yönünde beni tehdit ediyor. Dersimize girmiyo ama okula bir şekilde koridorlarda felan görüyor beni. Ben de sakallarımı kesmek istemiyorum, kesince kötü oluyor, ya da sakallı halime alıştığımdan mıdır bilemedim bir de sakallarımı kesersem sınıftaki karizmam yerle bir olur hocadan korktu tarzında şeyler söylerler. Bu hocanın tehditlerinden kalıcı olarak kurtulmanın bir yolu var mı? Dün bu seni son uyarışımdı demişti.

Bir de böyle bir hakkı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensei İtachi -- 3 Mayıs 2016; 20:00:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sakal yasak okulda ne yapsa haklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın yüzüne jilet atıp çıkan tüyleri sakal sanan hocayı zebani sanan atarlı ergen

• Yönetmelikte yok diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum

• var tabiki kurallara uyacaksın. tatilde istedigin kadar uzat kimse sana karışmaz. ama okula öyle gidemezsin.
  • yönetmelikte var.. kılık kıyafet kurallarda gçeçiyor
  • asım2 kullanıcısına yanıt
    Onu anladım da ben kesmeden şu süreci atlatmak istiyorum sebebini ilk mesajda belirtmiştim. Bunun bir yolu var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• bizde de öyle hoca vardı hatta derse giriyodu. Arka ensedeki tüyler yüzünden bile not alıyodu sürekli. Babanıza söyleyin jiletle alsın orayı diyordu bu kadar takıntılı hocaydı. Bide salı günü derse girdiğinden 2 günde bir tıraş olmak zorunda kalıydoum son sınıfta hiç olmadım sonuç olarak hiç bir disiplin falan bir şey olmadı. Lisede zaten bir şey olmuyor o kadar kişi disipline gitti daha bi sorun olduğunu görmedim. Olur mu bilmem kesinde konuşmamak lazım.
  • ulan en uyuz olduğum şey de türbanın serbest olup sakal ve dövmenin yasak olması. türbanda yasak olmasın ama özgürlük getiriyorsanız tam getirin. dövmelerim var diye müdür beni okul başkanlık adaylığına almamıstı
  • Makinayla kısalttır

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Ben de son sınıfım zaten ama 2 haftadır bana taktı. Bahane bulmaktan ciğerim soldu artık kalıcı bir çözüm bulmam lazım

• kes gitsin kardeş kökü sende değil mi?kesince kötü olacak diye düşünme. yok hocadan korktu falan sınıftakiler laf edecek diye .....ki.. varsayalım ettiler ne olur yani. ne kaybedersin. yiyorsa onlar uzatsın madem. valla kıl tüyün lafını yazıyorum burda..

ergenlik düşüncesi bunlar.tamamen (sınıftakilerin) askere gidince bi işe girince ne olacak.. kıla tüye takılma derslere bak...kolay gelsin..
  • sakal sünnet de
  • Ss at yorumlayalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Sizde herşeye ss istiyorsunuz olmaz böyle ifşa edemem kendimi, sakalsız kötü olduğunun farkındayım.

• lisede senin gibiydim.müdürle hırsız polis oynuyordum
  • Kazanan kim oldu

• lise sona kadar o galip geliyordu.hatta defalarca tuvalette 50 kuruşluk jilet+sıvı sabun buz gibi su kombinasyonunda traş olmuşluğum var.fakat son sene fix 2 numara sakalla geziyordum fakat pek karışmıyordu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.