Şimdi Ara

sakaldan rahatsız olan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sakallar 1 haftalık falan olunca batmaya başlıyor

kaşıyasım geliyor paso

benden başka böyle sakaldan rahatsız olan var mı sırf rahatsızlık yüzünden bebek gibi geziyorum

tıraş sonrası nemlendirici + tıraş kolonyası ohh kendi yanaklarımı öpesim geliyor

• benim yüz hatlarımı kapıyor diye sevmiyorum ama 3 numara sakalı seviyorum o beni baya seksepalitesi yüksek bir insan yapıyor.

• ah hocam be keşke çıksa diyorum ben de adalet mi bu? adam 1 hafta da rahatsız oluyor traş oluyor ben aylarca uzatayım 1 cm bile uzamaz, değerini bil bulamayan da var :(

• bende sakal var ama kizda olmamasi lazim, batiyor operken guzel olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 16 Mart 2021; 20:5:53 >
  • yuzumu sabunlar yikarken kurumasi zor oluyor o yuzden arada kisaltiyorum ama tam kesmem cunku yuz hatlarjm keskin degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 1 haftalık olunca rahatsız oluyorum o yüzden 0 sakalla geziyorum. yüzü gizlemeyi de sevmiyorum
  • benim de 1 hafta falan uzayınca rahatsız etmeye başlıyor, görüntü olarak da yüz hatlarım keskin olduğu için sakalsız çok daha iyi duruyorum, bu yüzden genelde 1 hafta olmadan tıraş olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877

benim yüz hatlarımı kapıyor diye sevmiyorum ama 3 numara sakalı seviyorum o beni baya seksepalitesi yüksek bir insan yapıyor.

3 numara sakal olmaz saç olur

• izayoi kullanıcısına yanıt

Sakalı uzatıp makineye 3 numarayı takıp sakalını kesersen 3 numara olur. 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877

Sakalı uzatıp makineye 3 numarayı takıp sakalını kesersen 3 numara olur. 

+ kaşa çizik

+ zincir kolye

+ deri mont

+ postal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 16 Mart 2021; 21:53:0 >
  • Ben sevmiyorum sevgilimi öperken batıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.