sakallar 1 haftalık falan olunca batmaya başlıyor kaşıyasım geliyor paso benden başka böyle sakaldan rahatsız olan var mı sırf rahatsızlık yüzünden bebek gibi geziyorum tıraş sonrası nemlendirici + tıraş kolonyası ohh kendi yanaklarımı öpesim geliyor |
sakaldan rahatsız olan var mı

-
-
benim yüz hatlarımı kapıyor diye sevmiyorum ama 3 numara sakalı seviyorum o beni baya seksepalitesi yüksek bir insan yapıyor.
-
ah hocam be keşke çıksa diyorum ben de adalet mi bu? adam 1 hafta da rahatsız oluyor traş oluyor ben aylarca uzatayım 1 cm bile uzamaz, değerini bil bulamayan da var :(
-
bende sakal var ama kizda olmamasi lazim, batiyor operken guzel olmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 16 Mart 2021; 20:5:53 > -
yuzumu sabunlar yikarken kurumasi zor oluyor o yuzden arada kisaltiyorum ama tam kesmem cunku yuz hatlarjm keskin degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de 1 haftalık olunca rahatsız oluyorum o yüzden 0 sakalla geziyorum. yüzü gizlemeyi de sevmiyorum -
benim de 1 hafta falan uzayınca rahatsız etmeye başlıyor, görüntü olarak da yüz hatlarım keskin olduğu için sakalsız çok daha iyi duruyorum, bu yüzden genelde 1 hafta olmadan tıraş olurum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877benim yüz hatlarımı kapıyor diye sevmiyorum ama 3 numara sakalı seviyorum o beni baya seksepalitesi yüksek bir insan yapıyor.
3 numara sakal olmaz saç olur
Sakalı uzatıp makineye 3 numarayı takıp sakalını kesersen 3 numara olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877Sakalı uzatıp makineye 3 numarayı takıp sakalını kesersen 3 numara olur.
+ kaşa çizik
+ zincir kolye
+ deri mont
+ postal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 16 Mart 2021; 21:53:0 > -
Ben sevmiyorum sevgilimi öperken batıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X