Kullandığınız dönemde saça sıkmamanıza rağmen saçta herhangi bir dökülme yaptı mı? |
Sakala Bioxinin Kullanan Var mı?

-
-
Genetik saç dökülmem var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up
-
Sakal çıkardı mı ve yaş kaç ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBSakal çıkardı mı ve yaş kaç ?
23
Henüz kullanmadım hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3BDE25B4323
Henüz kullanmadım hocam.
Alıntıları GösterAynı yaştayız.Kullandıysan tavsiye eder misin diyecektim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBAynı yaştayız.Kullandıysan tavsiye eder misin diyecektim
Alıntıları GösterKullanmadım hocam ama başlayasım var. Saç dökerse sıkıntı kaş yaparken göz çıkarmayalım.
Yılan yağı ve badem yağını karıştırıp kullanıyorum biraz etki ediyor gibi ama hızlı ve fark eden bir etki istiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem
Bu mesaj silindi.Sakala sürülen bir şey saçı neden döker hocam kana karışma olayı da bir yere kadar bence
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3BDE25B43Kullanmadım hocam ama başlayasım var. Saç dökerse sıkıntı kaş yaparken göz çıkarmayalım.
Yılan yağı ve badem yağını karıştırıp kullanıyorum biraz etki ediyor gibi ama hızlı ve fark eden bir etki istiyorum.
Alıntıları GösterMinoxidil dene hocam o zaman
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBMinoxidil dene hocam o zaman
Alıntıları GösterBioxininle aynısı zaten hocam minoxidil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem
Bu mesaj silindi.O zaman hayatta başlamam. Teşekkürler hocam yorum için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3BDE25B43Bioxininle aynısı zaten hocam minoxidil.
Alıntıları GösterHe etkinliği kanıtlanmış hocam.Ama bırakınca dökülme oluyormuş.O yüzden cesaret edemiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBHe etkinliği kanıtlanmış hocam.Ama bırakınca dökülme oluyormuş.O yüzden cesaret edemiyorum
Alıntıları GösterHocam bırakınca dökülmesini göze almıştım ama saçı etkilemesini göze alamam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3BDE25B43Hocam bırakınca dökülmesini göze almıştım ama saçı etkilemesini göze alamam.
Alıntıları GösterSaçı dökeceğini sanmıyorum hocam.Bu ürün zaten saça da kullanılıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBSaçı dökeceğini sanmıyorum hocam.Bu ürün zaten saça da kullanılıyor.
Alıntıları GösterHocam ben sprey şeklinde olanı sadece sakala uygulayacağım. Bazı forumlarda sadece sakala sürülen sprey saçta geri dönüşümsüz dökülme yapabildiğinden bahsetmişler
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3BDE25B43Hocam ben sprey şeklinde olanı sadece sakala uygulayacağım. Bazı forumlarda sadece sakala sürülen sprey saçta geri dönüşümsüz dökülme yapabildiğinden bahsetmişler
Alıntıları Gösterİlk başladığında döker diye biliyorum hocam 1 ay falan alışma süreci.Ama direkt saça uygulayanlarda öyle
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBİlk başladığında döker diye biliyorum hocam 1 ay falan alışma süreci.Ama direkt saça uygulayanlarda öyle
Alıntıları GösterAdam üç dört ay sakala uygulamış sadece saç maç kalmamış. Bayağı riskli.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3BDE25B43Adam üç dört ay sakala uygulamış sadece saç maç kalmamış. Bayağı riskli.
Alıntıları GösterBünyeye bağlı hocam biraz da saçın normalde sağlamsa etkileneceğini düşünmüyorum ben
Benzer içerikler
- ağır okb hastasıyım
- hangi alkol kilo yapmaz
- yanlışlıkla küflü ekmek yedim ne yapmalıyım
- tılan ziyareti yorumları
- sarı filtre sigaralar
- penis nakli
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
- discord açıldı mı
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X