Şimdi Ara

SAKAL TRAŞINDA DEVRİM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlat gillette yeni bir traş makinası çıkarmış:

mach3 power

pilli ve titreşimli. mükemmel bir alet. herkese tavsiye ediyorum. ben bu güne kadar böyle traş olmadım

SAKAL TRAŞINDA DEVRİM !!!

• atacak mıyız eskileri?
    pil gereksiz masraf gibi geliyor..
  • Bunun parasıda güzeldir
  • Walla 30 milyona makineer var tak fişe pilide tak dolsun ...ben aldım süper bişey..Pil derdine son
  • 17 liraydı galiba
    ama bana pek mantıklı gelmedi
  • valla ben 1 yıldan fazla kulanıyorum bu aleti.
    ve harbi güzel traş ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: icon

valla ben 1 yıldan fazla kulanıyorum bu aleti.

ben bu yeni çıktı diye biliyorum. 1 yıldır nasıl kullanıyorsun?

bir şey sormak istiyorum. her yeni çıkan modelde başka bir özellik ekliyorlar. yeni özellik ne olacak sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal- Bıyık Çıkmaması
    8 yıl önce açıldı
    Yanakta sakal çıkmaması
    geçen yıl açıldı
    sakal konusu....
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdi buna kızlar, yeni ped çıkmış bunu alın diye başlık açıyorlar mıış
  • Gillete Mach3 Champion almıştım geçen sene kullanıyorum, bıçakları köreldi yeni bıçak alacağım yakında. Aslında bıçak yerine bunu alıp da denemek lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutx
    quote:

Orjinalden alıntı: icon
    valla ben 1 yıldan fazla kulanıyorum bu aleti.

ben bu yeni çıktı diye biliyorum. 1 yıldır nasıl kullanıyorsun?
    bir şey sormak istiyorum. her yeni çıkan modelde başka bir özellik ekliyorlar. yeni özellik ne olacak sizce?

bir ayağam avrupada ve bu yaklaşık orada 15 ay önce piyasaya cıktı

yani bize gelene kadar,bunlara devrim diyoruz malesef
  • hatta gillette nin sitesine baktım.

ingilterede daha bi de yeni mach3turbo nitro çıkarmışlar.

tipi falan farklı.

şunu merakediyorum.iç şekline bakılırsa hiç titreşim yapaz gibi geliyor. hakkaten kıpraştığı hissediliyor mu?
  • ooo ben hazırandan berı kullanıom bunu kaç aydır varda turkıyeye yenı getirdiler....ama ii
  • benimde yaklaşık 4 ay olmuştur kullanalı bende freeshop tan almıştım, çok büyük bir farkı yok, yani değiştirmeye değmez...
  • ulan daha yeni almıştım mach 3 turbo4 bıçaklı Neyse bıçağını almadan bunu alırız hemen hemen aynı paraya glir
  • benimki de singapurdan.. 3~4 ay filan oluyor sanırım.. bana 16$'a mal olmuştu. güzel.. güzel kesiyor sap tasarımı renkleri filan da hoş çok da hızlı pil tüketmiyor. paketinin arka tarafında manyetik alan oluşturup sakalı kaldırdığı filan da yazıyordu ama bu en azından hissedebildiğim ölçüde değil. 1 haftalık sakalımı çok acil almam gerektiği için 5 dakikada yüzüme baya abanarak aldım, yüzümü çok az tahriş etti.
    Benim aklım asıl 1 alman kanalında gördüğüm jileti ısıtan sistemde. nedir nasıl çalışır ne kadar etkili bilmiyorum. modelini bir öğrenirsem kesin alırım
  • walla ben babamın cool skin i hiçbirşeye deişmem:)
  • en kötüsü butonu tam sap kısmında, titireşimi kapalı traş olucam deiyorsunuz mesela, tam traş olurken yanlışlıkla eliniz değiyor ve birden titiremeye başlıyor... bazen can sıkıcı olabiliyor... hergün traş olanlar ne demek istediğimi anlarlar... zaten traş tam bir dertir
  • 1 sene önce amcam ingiltere'den bize 1 tane getirdi titreşimden korktuk hiç kullanmadık öyle duruyor
  • yaa alın mach 3 turboyu olun fıstık gibi traşınızı şahsen ben öle yapıorum neymiş böle tireşimli falan
  • berbat bi alet ben kulanıyorum ne tıraş oldumu anlıyom ne bişi adam gibi ucsuz permatikle ol fıstık gibi çık bu sakalları kesmiyo bile nerdeyse yeminle
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.