Şimdi Ara

Sakal traşı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Allah kısmet ederse mayısta askerim.. Fakat acayip büyük bi derdim var..
    Genellikle haftada bir makine ile tıraş olur sürekli kirli sakal gezerim..
    Jilet ile tıraş olduğumda boyun bölgesi full kabarıyor.. Ufak ufak sivilce tarzında ve 2 gün geçmiyor..
    Denemediğim metod kalmadı..
    Askerde iken her gün bu şekilde tıraş olmam MÜMKÜN değil.. Kabardığından dolayı mutlaka 2 gün ara vermem gerekiyor..
    Kafayı yemek üzereyim yardım lütfen

• tıraş olurken çok bastırma ve mümkünse bi bölgenin üstünden 2 defa geç tahriş etmemye çalış ve kaliteli bi tıraş bıçağı kullan ve tıraş sonrası bakım için arko nem krem var o iyi geliyo ben hep öle yapıyorum ve pek fazla bişi olmuyo bide soğuklarda etki ediyo tahriş olmya sizivlce çıkmasuna
  • Nasıl tıraş olunur diye sormadım ufak çocuk gibi.
    tüm metodları denedim ters aldım düz aldım yandan aldım.. Her teli kendi yönüne doğru aldım.. Krem kullandım jel kullandım şampuan dahi kullandım ıııh olmuyo
  • Yardım istemişsiniz ama tüm metodları da denemişsiniz. Aynı sorun bende de var çalıştığım yerde her gün traş olmak zorundayım ve çok sıkıntılı bir durum. Bildiğim kadarıyla Yapılacak birşey yok..
  • Bende haftada iki gün traş olurdum. (Traş bıçağı ile, makine değil). Boyun bölgem acayip kızarırdı, zorlanırdı. Bazen kıl dönmeleri olurdu. Dermataloga gittim, ne yapılabilir diye, bana lazer epilasyon önerd.i (Özel hastnanede!).

İki seansda tek kıl kalmadı boynumun belli bölgesinde (Şöyle diyim adem elmasından bir - iki parmak yukarsına kadar sıfırladı).

Eskiden 15 dakikada bitiremezdim tıraşı yavaş yavaş dikkatlice olurdum, şimdi maximıum 4-5 dakika işim bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 4 Nisan 2011; 10:36:10 >
  • Hocam iyi güzel diyosnda bana sakal çok yakışıyo sakalsız bir hiçim diyebilirim..
    Lazer'i bende düşündüm ama ne bilim alt tarafı aldırıncada sakal uzattığım zaman çok tip durucak..
    Söylediğin şey sakalsız bir insan için iyi fakat ben sakalımla mutluydum
  • Bu sorun bende de var traş oluyorum ama öğlene hemen uzuyor yani tam sinek kaydı olmuyor arkadaşlarımın hep oluyor ama bende olmuyor birde hergün traş olmak zorundayım polisim :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sakal traşı makine önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Sakal- Bıyık Çıkmaması
    9 yıl önce açıldı
    Sakal sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ser46

Bu sorun bende de var traş oluyorum ama öğlene hemen uzuyor yani tam sinek kaydı olmuyor arkadaşlarımın hep oluyor ama bende olmuyor birde hergün traş olmak zorundayım polisim :S

Evet benimde öyle oluyor, Bir kere jileti tersten vurmuştum o zaman olmuştu. Tersten vurmakta zararlıdır hem kılların farklı çıkmasını hemde cildinizin çok tahriş olmasına neden oluyor. Sakalın mı var derdin var
  • Bende küçükken tersten vurmuştum hatta boğaz kısmım hala tersten çıkıyor alınmıyor çok detliyim bu konuda öğlen gören traş olmadınmı diyor :s
  • Çok kötü bir durum bi çaresi olması lazım.. En azından tersten çıkmayı engellemek için.
  • Sanırım görülen o ki ya LAZER ile aldırıp sakaldan vazgeçicez.. Yada çile çekmeye devam..
    Ama benim anlamadığım teorik olarak eğer jiletin tene sürtünmesinden kaynaklanan bir durum ise bu peki neden üst bölgede olmuyorda boyun bölgesinde oluyor?
    Yok arkadaş Bence bi çözümü olmalı yani bunun bu iş böyle gitmez..
    Eğerki mevzu deri kalınlığı ise veya mevzu herneyse asıl bulunması gereken gerçekte SORUNUN ne olduğunu bulmak..
    Deri neden kabarıyor?
  • Bi forumda okuduğuma göre mevzu traş esnasında kazınan YAĞ tabakası nedeniyle ortaya çıkıyormuş..
    Arkadaşlar benim şuanlık hergün traş olma zorunluluğum olmadığı için Traş olan bir arkadaş Yüzünü yağlamayı deneyebilirmi ?
  • Evet o da çok ilginç. Üst kısımlar da bir şey olmuyor iken alt kısımlar.. Denemek lazım ama ayağımdaki nedenlerden dolayı şuan da çalışamadığım için sakallarımı uzattım yakında hacı olacağım diyebilirim. Kesiceğim zaman deniyebilirim..
  • Konu up beyler hadi baalum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.