Şimdi Ara

Sakal traşı olduktan sonra kendimi yakışıklı buluyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler neden böyle? Sakalı hiç yakıştırmıyorum yüzüme. Nedenini bilmiyorum. Traş olduktan sonra kendimi çok yakışıklı buluyorum allahı var şimdi yalan yok.
    Yüzümde sivilce çukurluk nokta vs yok. Ondan olabilir mi?

• Bende tam aksine sakalı kestikten sonra hıyara benzetiyorum kendimi sivilce vs de yok.
  • Ben de oyle hissediyorum. Faul-favori adi her neyse onlari biraz kisaltiyorum sanki sacim bi ayri iyi duruyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavaklar0

Ben de oyle hissediyorum. Faul-favori adi her neyse onlari biraz kisaltiyorum sanki sacim bi ayri iyi duruyo.
    bende sakalsız cok kötü duruyom neden acaba cıplak hissediyom kendimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kool Giancana

Bende tam aksine sakalı kestikten sonra hıyara benzetiyorum kendimi sivilce vs de yok.
    Keskin yüz hatları olmayanlar sakal bırakınca kendini yakışıklı sanıyor. Halbuki çoğu insana sakal gitmez.
  • Bende yanakları 2 günde bir sinek kaydı yapıyorum çeneyi bırakıyorum sakalsız bebek poposu gibi oluyo çok hoşuma gidiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Atmosphere

Bende tam aksine sakalı kestikten sonra hıyara benzetiyorum kendimi sivilce vs de yok.

+1
    Özgüven falan kalmıyor, ilkokul bebesi gibi oluyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetics.

Keskin yüz hatları olmayanlar sakal bırakınca kendini yakışıklı sanıyor. Halbuki çoğu insana sakal gitmez.

Bu kanıtlanmış bir şey mi hocam? Yani totoyu kaldırmayalım şimdi boşu boşuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: göbek deliği pamukçuğu

Alıntıları Göster
    Sakallıyken güzel de daha sakal bırakmayı ögrenemedim. Doğaçlama uzatıyorum bıyıklar uzayınca kotu duruyor. Kesiyorum :D Beyaz tenli oldugum için kesince de çocuk gibi oluyorum ama isyerinde kızlar hasta oluyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Sakallıyken güzel de daha sakal bırakmayı ögrenemedim. Doğaçlama uzatıyorum bıyıklar uzayınca kotu duruyor. Kesiyorum :D Beyaz tenli oldugum için kesince de çocuk gibi oluyorum ama isyerinde kızlar hasta oluyo :D

Bende esmerim, onla alakalı olabilir mi acaba? Tenle alakalı değildir heralde ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

Bende esmerim, onla alakalı olabilir mi acaba? Tenle alakalı değildir heralde ya

Alıntıları Göster
    ben sakal traşı olduktan sonra 3-4 gün insan içine çıkmak istemiyorum

benim cilt çok hassas bide traş olunca 2 gün kızarıyor,ama sakalları uzatınca cildim de bi hoş oluyor yumuşuyor falan bilmiyorum ileride iş hayatında ne yapcaz
    babam biraz karışıyor yoksa ben sakalları bayağı bi uzun bırakıcam hacca giden dedeler gibi dolaşmak istiyorum çok seviyorum sakal bırakmayı

sakal bir çok kusuru da kapatıyor,yüz hatları düzgün olmayan insanlar sakal bırakmalı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 14 Ekim 2013; 12:20:09 >

• quote:

quote:

Esmerlere hafif sakal yakısıyo bence.
  • quote:

Durumu şöyle izah edeyim arkadaşım sakal özelikle bıyık,, erkeğin dudak kurumunu güzel gösterir ve kaşı gözü ön plana atar sakallı eğer aynada kendinle barışıksan hiç 0 sinek kaydı traş olmazsan kendinle barışıksın, ama ne zaman sinek kaydı oluğun zaman yüzün bir acayip oluyor sanki bir parça alınmış yüzünden insanlar sanki sana bakıyormuş gibi gelir sokakta, esmer erkeklerde bu durum çok vardır kaşı kara gözü kara yada kahve ela olan erkeklerde cilt ister kumral ister beyaz tenli olsun ama esmer kıvamına girer, bu durumu resimlen ben bir örnek vereyim

Sakal traşı olduktan sonra kendimi yakışıklı buluyorum. Sakal traşı olduktan sonra kendimi yakışıklı buluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Durumu şöyle izah edeyim arkadaşım sakal özelikle bıyık,, erkeğin dudak kurumunu güzel gösterir ve kaşı gözü ön plana atar sakallı eğer aynada kendinle barışıksan hiç 0 sinek kaydı traş olmazsan kendinle barışıksın, ama ne zaman sinek kaydı oluğun zaman yüzün bir acayip oluyor sanki bir parça alınmış yüzünden insanlar sanki sana bakıyormuş gibi gelir sokakta, esmer erkeklerde bu durum çok vardır kaşı kara gözü kara yada kahve ela olan erkeklerde cilt ister kumral ister beyaz tenli olsun ama esmer kıvamına girer, bu durumu resimlen ben bir örnek vereyim

Sakal traşı olduktan sonra kendimi yakışıklı buluyorum. Sakal traşı olduktan sonra kendimi yakışıklı buluyorum.

Alıntıları Göster
    Sakallı Superman, sakalsız Zod oluyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetics.

Bu kanıtlanmış bir şey mi hocam? Yani totoyu kaldırmayalım şimdi boşu boşuna

Ben öyle yorumladım hocam, ama bunu kanıt olarak baz alamayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Konu kilit üye ban forum silinsin. Şu karizmaya bak

• Kimse yanlış anlamasın. Nedense konudaki yorumlar bir garip geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grant Imahara

Kimse yanlış anlamasın. Nedense konudaki yorumlar bir garip geldi.
    Ben sakalsız halime +rep verebilirim o derece.
  • quote:

Ben sakalsız halime +rep verebilirim o derece.

Alıntıları Göster
    sanırım tek ben içmiyorum...
  • Yas 19 sakal cikmiyor biz napalim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.