Şimdi Ara

Sakal traşi için hangi makine önerisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler gun aşiri traş oluyorum 30 lu yaslardayim adam akıllı bir makine almak istiyorum jilet gibi kesebilen kullnişli fiyat performan urunu ariyorum varmı tavsiye veriebilecek...ayrıca jilet gbi kesebiliyormu bu makinalar?

• Philips iyidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Philips iyidir

tşekkurler lakin sıfıra sıfır mı kesiyor acaba?
  • powertec tr-258 berberlerdekinden.30 lira birşey çok para vermemiş olursun.
  • Braun alman ürünü çok iyi ömürlük traş makinaları üretiyor tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 200tlye ykaın bir makine alırsanız arzularınızı karşılarsınız diye düşünüyorum
  • brauna bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam sakallar sık...rfc 258 olmaz...onla traj bile olunmaz..

senelerdir berbere para vermiyorum kafam sıfır zaten kellikde gidiyor komple kesiyorum kafayı moser 1400le sakal vs herseyi onla kesiyordum lakin traj olmam gerekiyor artik iş icabi..

ya jilet kırınca cok güzel ustura gibi kesiyor bence super lakin sakalları yumusatma meselesi cok büyük sorun ve zaman kaybı sabahlari..

sıcak su vs bu sogukta bide işin yoksa yumusat..

yumusatsak hersey kolay olucak ama...

bu arada moser 1400 gibi makine yok sanirim...sen kırmadiktan sonra senelerce kullan..

siz bana en iyisi hizli sekilde yumusatma önerisi verin gerisini bana bırakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 1 Aralık 2016; 2:10:13 >

• Hocam ortalama fiyatı ve döner başlıklı&düz hangi model baslik kullanmak istiyorsan onlarisa belirt ki yardımcı olalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Key kullanıcısına yanıt
    200 civarı birşey alırsan evet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panasonic es-lv65 kullanıyorum. Islak kuru özelliği var. Yarım saatte neredeyse full sarj oluyor. Full sarjla 10 dan fazla gün traş oluyorsun. Makina tam sineklaydı alıyor. Islak kuru kullanılıyor. Çok güzel çok kaliteli makine falan fiyatları 700 tl civarında.

• Jilet gibi kesebiliyor ama jilet kadar hızlı değiller. Favorileri jilet gibi düzgün yapamazlar. Ayrıca batık oluşumuna sebebiyet verebiliyorlar.
  • Bizzat kullanmadım ama sıfır traş istiyorsan Philips'in yeni bıçakları baya övülüyor.

http://www.usa.philips.com/c-m-pe/oneblade-face-style-shave
  • Phillip aqua touch kullanıyorum gayet güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sommet de la montagne -- 30 Kasım 2016; 10:38:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinekkaydı değil de kirli sakal için makine arıyorum ben, var mı önerisi olan?

• philips yada braum hocam aradığınız..sakal sık demişşiniz diğerleri işinizi görmez...philips makinam var 8 yıldır kullanıyom 80 tl ye almıştım
  • Fakir haus gerate alın kendinizi şımartın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Jilet gibi kesebiliyor ama jilet kadar hızlı değiller. Favorileri jilet gibi düzgün yapamazlar. Ayrıca batık oluşumuna sebebiyet verebiliyorlar.

ya merak ettigim bir konu daha var ben yıllardır fauller diyorum lakin faullere favori diyenlerde var sanırım ...aslı nedir bunun bilen varmı arkadaslar...

fawori birseyin faworisi gibi bişi olmalı kimisinede faul futbolu hatirlatiyor galiba

hatta anket yapilmiş
    https://forum.donanimhaber.com/m_42270113/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 2 Aralık 2016; 0:0:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.