Şimdi Ara

sakal tıraşından sonra sivilce çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne zaman tıraş olsam sivilce çıkıyor ertesi gün. bıktım yahu bidaha kesmicem sakalımı neden oluyor ki bu? ben mi yanlış kesiyorum acaba?

• Aynı sorun bendede vardı bir zamanlar makine aldım 3 yıldır makine vuruyorum ..
    Sivilce kaynıyordu boş yer yoktu suratmda suanda bitane bile yok sivilce :D
  • Merhaba,bu sorunu kısa sürede halletmek istiyorsan traştan sonra agiva soft olive oil adlı lremi kullanmanı öneririm.Tekin acar'da mevcut
  • Clinique men serisinde bunun icin ürünler var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığın jilet makine köpük krem vb.ne karşı alerji olabilir ya da biri yağlı gelmiş olabilir detaylı belirtirseniz daha fazla yardımcı olabilirim ve klasik tıraş formumuza (www.geltir.com ) beklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıraş olmadan önce yüzünü sıcak su ve sabunla iyice yıka..Tıraş olmadan önce yüzün temiz ve sıcak olsun..Yüzündeki gözenekler açılsın.Jeli çok iyi bir şekilde köpürt ,sakalında iyice yumuşasın..
    Tıraşını ol yüzünü normal suyla (çokta soğuk olmasın) durula açılan gözenekler küçülsün.. Böyle dene bakalım sivilce olacak mı..
  • muhtemelen tahriş oluyor cildiniz, çok iyi onarıcı, bakır, çinko ve sülfat var, cildi yatıştırıp onarıyor avene cicalfate inceleyin isterseniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal üstü kıllar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.