Şimdi Ara

Sakal tıraşı olmam gerek hiç olmadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • garsonluk işi var ve normal olarak temiz olmam gerekiyor. hep makineyla almıştım ama bu sefer makine olmaz sanırım. nasıl yapılır bu iki sefer mi almam gerekiyor alttan üstten.

• SAKAL HANGİ YÖNE ÇIKIYORSA O YÖNDE KESECEKSİN. YANİ "/" ÇIKIYORSA JİLETİ "|" BU DOĞRULTUDA İNDİRMEYECEKSİN.
  • Dudaginin ustunu alma. Git agda yaptir oralari ala ala ayiya donersin. Alirken kulak memenekadar düz kes sonrasini yan yan al nasil desem ayni dogrultuda dgilde yanaktan boyuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jarvan

Dudaginin ustunu alma. Git agda yaptir oralari ala ala ayiya donersin. Alirken kulak memenekadar düz kes sonrasini yan yan al nasil desem ayni dogrultuda dgilde yanaktan boyuna

Oraya agda mi yapılır hocam dudak kopar yav

• Heisen berg kullanıcısına yanıt
    makina sıfırı ile traş olsan da yeter. Olur da azar işitirsen, boynunu eğer, aynı şeye devam edersin. Direne direne kazanacaksın bu savaşı
  • Dostum faullerden dudak ustune kadar olmaki sakal. Ala ala koklerini guclrndirirsin baska zaman yaptirasin gelir ozaman kotu olur :D

Sakalı sıfır alan traş makinalarlı var normallerinden 50 60 tl fazla çok kullanışlı tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu tarz başlıklı bir makine var. Onunla tıraş olmayı düşünüyorum. aldıktan sonra jiletten pek farkı yok sıkıntı olmaz herhade :)

Sakal tıraşı olmam gerek hiç olmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jarvan

Dudaginin ustunu alma. Git agda yaptir oralari ala ala ayiya donersin. Alirken kulak memenekadar düz kes sonrasini yan yan al nasil desem ayni dogrultuda dgilde yanaktan boyuna

ağda mı yaptırsın?

Ne adamlar var yav
    Aynen hocam 0 fark oluyor ama almışken sizi götürecek bir makine alın 50 60 daha fazla verip devamlı kullanacaksınız çünki

• quote:

Orijinalden alıntı: RepubLique

Aynen hocam 0 fark oluyor ama almışken sizi götürecek bir makine alın 50 60 daha fazla verip devamlı kullanacaksınız çünki

tamam hocam teşekkür ederim araştırıcam onu
    Rica ederim

bu şekilde olanlar jilet benzeri traş ediyor, sizi götürür.

benim dediğim ise saç kesmek için de kullanılan açık ağızlı olanlardan, ben onu kullanıyorum ve jiletle arasında bariz fark oluyor.
  • jrbatu kullanıcısına yanıt
    Hahah ben dr çim biçme makinesi kullanıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.