Şimdi Ara

sakal ne kadar sürede bu hale gelir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
5
Favori
94.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 1.5 ay kesmedim sakalları uzunluk olarak şu 1 senelik uzatma videosundaki adamın sakalının 15 günlük hali kadardı saçta aynı şekilde bi kestiriyorum çok yavaş uzuyor..
  • bugun 14. gün yavaş yavaş oturmaya basladı haftasonu saçı 2 numara yapıcam bakalım nasıl bişey cıkıcak ortaya yolda görürseniz tekme felan atmayın
  • arkadaşlar işinize karışmak gibi olmasın ama tesadüfen forumda birşeye rastladım hani sizi sadece bilgilendirmek için yani sarımsak yöntemi ile sakal çıkarıdığı söylüyor bunu 1 kişi değil baya kişi söylüyor bir baksanız

• quote:

Orijinalden alıntı: alyakbaba

o nasıl bir tipdir la bitince daha komik oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: İplenmeyen Adam

bugun 14. gün yavaş yavaş oturmaya basladı haftasonu saçı 2 numara yapıcam bakalım nasıl bişey cıkıcak ortaya yolda görürseniz tekme felan atmayın

Ss isterik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oldu bu konuya

• ben de 1 aydır kesmiyorum sakallarımı bu konuyu görmem iyi oldu.ama bu kadar uzatabileceğimi sanmıyorum.bakalım ne kadar sürecek bu sakal uzatma hevesim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys

Translateden çevirdim.

Hey Sakallı Kardeşler,

Ben sağlam bir sakal yağ karışımı hazırlandı ve paylaşmak istedim. Bit ve yağ tarifleri parçalara okuduktan sonra benim acemi deneyimleri ve ben çok mutlu olduğum bir karışım hazırlandı Whole Foods de bulmak mümkün ne oldu.

-2 Oz. Jojoba Yağı - Işık, nemlendirir, ben aslında bir sıvı balmumu olduğunu okumuştum ve dolayısıyla bazı şekil-yeteneği sağlar
    -2.5 Oz. Ile Aspir Tohumu Yağı E Vitamini infüze (Studio 35 Güzellik Cilt Yağı) - hidrasyon, parlaklık, koku ücretsiz, E vitamini saç sağlığı teşvik
    -5 Damla yağ-Serin Nane duygu, festival aroması
    -13 Damla Texas Sedir Yağı (iyi şanslar) - Manly Orman kokusu, viskozite şekillenmesinde yararlıdır, cilt sağlığı ve Wikipedia için kafa derisi toner bir madde var bir böcek kovucu ve anti-fungal/anti-bacterial ajan olarak çalıştığını söyler . Eski Mısırlılar mumyalama için Sedir Yağı kullanılır.

Bu karışımın birkaç damla keyifli ve non-güçlü aroması, hafif bir parlaklık, iyi durumda ve iyi hissediyorum vardır. Aspir tohumu yağı düşük konsantrasyonda shiney de o kadar ağır değil ve yapar ama hala yumuşaklık ve hafif parlaklık olsun çünkü jojoba ve aspir tohumu yağları arasındaki bölünmüş gibi. Sakalım gelecek hafta 4 ay dönüyor ve ben ona verdik hediye gurur duyuyorum.

• Bende uzatmaya başladım 2.haftayı devirdim beyler.
  • quote:

eğer yapabilirsem bu resimdeki arkadaş gibi sakalımı uzatcam ekstra bakım jeli, kremi vs gerekli şeyler hakkında bilgisi olan varsa sevinirim ayrıca ne kadar sürer ben 6 - 7 ay gibi bir süre tahmin ediyorum

sakal ne kadar sürede bu hale gelir

son durum ?

• Beyler benim sadece biyik, cene ve cücük dedigimiz yerde var,yanakarda cikmasi icin neler yapmaliyim yardim :(
    D.N: yas 18

• kendi sakalıma göre söylüyorum 6 ayda öyle olur benim sakal
  • Ben şu an o sakaldan bırakıyorum 1 ayı geçti, görünüşe göre 1.5-2 ay daha lazım o hale gelmesi için, şu anda belirgin şekilde uzamış durumda. Uzama hızı da kişiden kişiye değişiyor ama senin yaşında daha yavaş olur diye tahmin ediyorum. Ayrıca bana sorarsan sakalların yeterince gür değilse çok kötü durabilir. Ekstra şampuan falan kullanmadım, belli zaman aralıklarında yanaklardan kısaltıyorum. Benim saçların kenarları da çok kısa olduğu için sakal ön plana çıkıyor. Bi de sabır lazım ya, bazen çok sıkıldığım oluyor kendimi tutuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: At Düşkünü

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: At Düşkünü

sakallarımı yeni kestim, konuyu önceden görsem belki kesmezdim

şu anki durumum bu şekilde ama hiç beğenmedim - hatta bu da konusuhttp://resim.donanimhaber.com/m_69717136/mpage_1/key_/tm.htm - kendimi ve tekrar uzatmaya karar verdim 2 ay sonra bi ss daha atarım, bakalım nasıl olcak.

hadi bakalım hayırlısı bu konuda hep birlikte sakal uzatıyoruz galiba şuan eski fotoğrafına bakıp iç çekiyosun

benim sakallar uzadı ya şu an ki hali böyle

ama farkettim ki bana uzun sakal değil kirli sakal yakışıyor, bugün gidip 4'e vurdurcam sakalı

nedense sakalı kestirmeden önce aklıma geldi konu, -uplayım dedim

Git 1.gibi yaptır hacı hertürlü daha yakışıyor saçın uzunluğu ile tam uyumlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkan94

2-3 ay

Anlaşıldı sakalın yok en az 6-7 ay

• quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

finallerede az kaldı çalışmaya başlasam mı ki

kaldın mı mal gibi
  • 1.ay bitmiştir beyler. Daha 3-4mm uzunluğunda. Çokmu yavaş gidiyor benimki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyforge

quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

2 ay da bu kadar olur diyenler ya köse yada sakalları henüz çıkmamış çocuklar.

en aşağı 7-8 ay (uzama hızına göre)bide uzaması önemli değil bunları düzeltmek-düzenlemek gerek o yüzden bu süre çok daha fazla olacak.

Bu arkadaşa katılıyorum 2 ayda 2cm uzarsa öpünde başınıza koyun. En aşağı bence 1 sene.

Şekil 1a daki arkadaşlar 60 yaşında. Tahmin edin artık sakal uzatmak ne kadar zor. Göğüsün üstüne kadar uzatmak bile kaç sene alır bence. Boşuna demiyorlar sakalımız yokki lafımız dinlensin diye.

ZZ'lerin sakalı gençliğinden beri uzun lan

• quote:

eğer yapabilirsem bu resimdeki arkadaş gibi sakalımı uzatcam ekstra bakım jeli, kremi vs gerekli şeyler hakkında bilgisi olan varsa sevinirim ayrıca ne kadar sürer ben 6 - 7 ay gibi bir süre tahmin ediyorum

şakirt yobaz gerici
    şakirt yobaz gerici
    şakirt yabaz gerici
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir

Sonuç nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.