Şimdi Ara

Sakal Nasıl Çıkmaya Başlar yardımcı olun beyler :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi kardeşlerim bende 16 yaşında topsakal kısmı oldu bu sene 18 yaşına girdim bıyıklarım ve çenedeki sakal birleşti yanaklarda ise tel tel var 1 defa jilet vurdum sadece kıllanma oldu baya yanaklarımda bu sabah baktım sivilce şeklinde şeyler olmuş danıştığım abiler onların kıl batması olduğunu yeni çıktığı için böyle olduğunu söyledi sizcede öyle mi ? Bide bu sakallar nerden çıkmaya başlıyor jiletin etkisi var mı yardımcı olursanız ???

• Yukari dogru mu kestin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok kardeşim normal şekilde kestim zaten 2.jilet vuruşum tüyler baya vardı sarı sarı 2 defa vurdum bazı bölgeler siyahlanmaya başladı bu sarı tüyleri kestikçe siyahlaşacak mı peki ?
  • Jilet vur bak nasıl çıkıyor.
  • Bide bizim ailede böyle çıkıyor abimde 19 yaşında çıktı babamda amcalarımda 19 yaşlarında çıkmış yanaklarda o yüzden jilet vurmuyodum ama vurucam artık peki bu yanaklardaki sakal batmaları için ne yapmam gerek ?
  • 4 yıldır jilet vuruyorum sakal yok

genetik tamamen, hiç jilet vurmayan arkadaşımın viking sakalı var
  • Yaş 18, 15 yasimda cikmaya baslamisti. Sakaldan oldum olasi nefret ederim, ilk ciktigi zamanlar jilet vurdum yuzum tertemiz olsun diye, cunku makina hepsini almiyor. Simdi ise 3-4 gune bir jilet ile tiras oluyorum. Yuzumu cok yiprattigimin farkindayim ama en ufak kildan rahatsiz oluyorum. Jilet ile asagi dogru tiras et yuzunu daha da cogalir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakallarım ne zaman çıkar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.