Şimdi Ara

sakal konusu.... (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.945
Cevap
26
Favori
527.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Rvlt.93

quote:

Orjinalden alıntı: intihar_58

arkadaşlar bendede sakla bıyık çıkmıyo daha doğrusu tüy bile çıkmıyo.jileti tersten sürdüm,sarımsak sürdüm ama hala tık yok,ne yapabilirim

tüy olmayan yere jilet mi vuruyosun

pskolojık sorunları var galıba adamın.

• beyler öncelikler sa bende bu konuyu bayadır takip ediyorum aynı sorun bendede var yaş 20 anca internette araştırdıqım yöntemlere bakarım baya yol aldım yani çenemde ve yanaklarımda çıkmaya başladı kullandıqım ilaçlara qelince badem yaqını bir hafta sürdüm pek işe yaramıo olanların cabuk çıkmasını saqlıyo ama en qüzel yöntem ustaradır arkadaşımla anlaştım 2 haftada bir ustura buruyor baya ilerleme kaydettim ve şuan ise son olarak bir ilaç kullanıyorum ismide tribulus terestri (demir dikeni) bu ilaç qerçekten işe yarıyor hem qün içersinde dinç olmanızı saqlıyor hemde doqal yollarla testestron hormonunuzu tetikleyerek normal seviyelere çıkartıyor şuana kadar bir yan etkisinide qörmedim şuan qerçekten çıkmayan bölgelerimde bile küçük qüçsüz ama siyah çıkmaya başladı onlarıda haftada bir uzadıkça usturayla aldırıyorum baya artış oldu bu yazdıklarıma dikkat ederseniz sevinirim bunun dışında ne nederseniz kesinlikle çıkmaz kendim denedim herşeyi çünkü kösede olduqumu sanmıyorum çünkü suratımda kıl kökleri var hiç kıl kökü olmayan zaten uqraşmasın kesinlikle çıkmaz...

• quote:

Orjinalden alıntı: baycan87

quote:

Orjinalden alıntı: tugaybh

çalışmalar devam ediyoda çıktımı bişilerr bari veya çıktıysa naptında çıktı sole be:d

forrver gillette mac 3

mach 3 falan deqil ustura kardeşim ve tribulus terestris testestron ilacı bunları kullan çıkmassında qöreyim bende hiç yoktu şimdi qözle qörünüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: pckopat26

ya ben 1 ay kullandım badem + jilet daha bişi yok yani varda çok küçük(çenede) ve de sanki deri soyulmaya başladı bi garip oldu ne yapmam gerek

badem yağı ciltteki deriyi yeniliyo yüzünde acayip bir soyulma meydana qelio ama bir 2 qün kullanamıy krem sürdümü qeçiyor kardeş
  • şakamısınız yaa çıkmasın işte sakal çıkınca ne olcak tertemiz sakalsız bi yüze sahip olmak varken sakallı olmak marifetmi .Şanslısınız işte hergün traş olma gibi bi zorunlulgunuz yok bi işe girdiginizde veya askerde rahatsınız askerde herkez sabahın köründe buz gibi suyla traş olmaya çalışırken siz 5dkka daha fazla uyursunuz
  • ARKADAŞLAR İŞTE DEDİGİM TRİBULUS TERRESTRİS ADLI İLACIN AÇIKLAMASI VE FAYDALARI OKUYUN VE GÖRÜN

Yapılan araştırmalara göre; demirdikeni vücudumuzda özellikle karaciğer tarafından belirli hormonları üretmek için kullanılan temel yağ asitlerinin (EFA) emilimini kolaylaştırmaktadır. Demirdikeni, testesteron seviyesini LH seviyesini arttırarak yükseltmektedir. Bağımsız çalışmalar demirdikenini testesteron seviyesini yükseltmek, normal seviyesini korumak ve kas gelişimini desteklemek için önermektedirler. Testesteron, erkeklerin güçlü fiziklerini, kaslarını ve hatta vücutlarındaki yağ miktarını bile ayarlayan bir hormondur. Erkeklerde er bezinde (haya, testis) üretilen androjen hormonlarının en önemli üyesi olan testesteron kas gelişimini sağlar, vücut kıllanmasını düzenler, spermleri olgunlaştırır ve cinsel gücü arttırır. LH ve FSH hormonları her iki cinste de (kadın ve erkek) hipofiz bezi tarafından üretilirler. Bunlar eşeysel bezlerimizin (kadınlarda yumurtalık, erkeklerde erbezleri) fonksiyonlarını kontrol ederler. Demirdikeni bu iki hormonun dengelenmesine yardımcı olmaktadır. Demirdikeninin bu faydalı etkilerinden yararlanabilmek için düzenli olarak 30-60 günlük bir kullanım süresi önerilmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizofren -- 4 Şubat 2009; 11:34:52 >

• Orjinalden alıntı: 15Haziran2006

Orjinalden alıntı: FaYLoNg

beyler eskiden tüğ bile yoktu 2 hafta özel formül uyguladım aile formulu,saat başı sakal çıkıo artık :)kim denediyse hep olumlu sonuç oldu:)hacıya gitcem yakında limon,yogurt,soğan sarımsak,sirke bi tabağa atın ezin krem haline getirin yuzunuze surun kuruyana kdr 2 hafta kullanın garanti sakal manyağı olcaksınız çıkmassa burdayım deneyin ...:P

slm arkadasım bi formül vermişin ama miktarları yazmıyo o nası olcak :D ben yapmak istiyorum ama miktarları verirsen sevinirim.. bende sakal var ama yeterince sertlesmiyo bu formül bu sıkıntıyı da gideriyo mu biliyomusun??
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaYLoNg

beyler eskiden tüğ bile yoktu 2 hafta özel formül uyguladım aile formulu,saat başı sakal çıkıo artık :)kim denediyse hep olumlu sonuç oldu:)hacıya gitcem yakında limon,yogurt,soğan sarımsak,sirke bi tabağa atın ezin krem haline getirin yuzunuze surun kuruyana kdr 2 hafta kullanın garanti sakal manyağı olcaksınız çıkmassa burdayım deneyin ...:P

Bunu deneyen var mı lan resmen yemek tarifi yapmış eleman.

• konuyu açan arkadaşta tık yok galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Schizofren

konuyu açan arkadaşta tık yok galiba

• yaş 17 şuan 18 içindeyim fakat daha birşey yok yüzümde birazda sivilceli olduğu için jilet vuramıyorum vuruyorsam sadece failin olduğu yere vuruyorum fail biraz daha uzun olsun diye ama daha hiç uzamadı askere gidince ne yapacam acaba yüzüm sivilceli helede yazın cildim çok yağlı olduu için kızamık çıkarır gibi oluyorum birde adana da yaşıyorum var yaaa
  • o bu şu suratınıza süreceğinize bir endokrinoloji uzamnına gidin çıkartsin işte bu kadar kasmanın anlamı yok.
  • Jilet vurmayın tamamiyle bir efsaneden ibadet. Jilet vurunca daha sert sakal çıkar zart zurtta aynı şekilde yalan. Jilet vurduktan sonra çıkan kıl daha sert gibi görünür ancak sert olmasının nedeni jilet ile kılın uç tarafının düzelttiğiniz içindir zamanla kıl tekrar eski haline gelecektir. Ayrıca jiletin sakal çıkaracağıda yalan. Ben hep jiletle tıraş oldum ve oluyorum. Eğer daha fazla sakal çıkarsaydı 16 yaşından bu yana gandalf gibi olmam gerekirdi..
  • Ben sakalsız hiç birşeye benzemıyorum resmen bir çocuk gibi oluyorum o yuzden her zaman kirli sakal bırakırım ne yalan söyliyeyim yakısıyor da:)
  • tribulus nerede satılır eczanelerde yok.
    Ankarada satılan bir yer bilen varmı
  • Ne konuymuş arkadaş ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: hahaha06

tribulus nerede satılır eczanelerde yok.
    Ankarada satılan bir yer bilen varmı

En son yapılacak şey bilinçsiz bir şekilde vücuda hormon almaktır herhalde. sakal çıkarıcam derken göğüslerinin büyümesini istemezsin herhalde . endokrinoloji uzmanına başvurun kanınızı alıp hormon değerlerinize baksınlar gerekirse yazarlar zaten.
  • badem yagı cıdden sertlestırıyo cıkan sakalı ama sakal cıkarıyo mu bılmıyom

benım cene bolgesındekı sakallar yavasyan sertlesmeye basladı yas 18 yanlarda benım de yok

bebeq yuzluyum sakal ıstıom yav bebeq yuzlu olanlara ıyı yakısıyor sakal kırlı pff
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

kılda keramet olsaydı **çınızda kıl çıkmazdı... boşverin yanii

Dark noktayı koymuşsun

Benim de yaş 19 bende de fazla yoktu ama işe başladığımdan beri 5 günde bir falan traş oluyordum çıkmaya başladı benden sana tavsiye tüyler varsa onları kes jiletle ama yüzünde bişey yoksa sakın elleme

Benim berber 27-28 yaşında adamın çenede azcık sakal var başka hiç yok

• Benim sol tarafta daha fazla sağda daha az bu neden olabilir peki
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.