Şimdi Ara

sakal konusu.... (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.945
Cevap
26
Favori
527.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oktayd

bizim bi arkdaş vardı onunda sakalı çıkmıyodu milli oldu çıktı derlerse sakına inanma birden aklıma geldi

quote:

16 yaşındayım köpek gibi sakal var uzayınca çeçen militanlar gibi oluyo şans işi bea üzülme

Bunları okudukça hala gülüyorum , eğer okumayanlar varsa tavsiye ederim ...
  • Benim yaş 17. Geçen yaz Tony Strak sakalı bırakmıştım.

Dehşet bişey olmuştu.

Benden size bir tavsiye ANI YAŞAYIN!

______________________________________________________________________________________________________________

TONY STARK - IRON MAN
  • Ya abi bişeyi çok merak etmişimdir hep hani aşağı doğru kesin derler hep yukarı yada sağa doğru kesersek sakal yukarı doğru çıkmayamı başlıcak
  • Yaw bu sakalın yumusak sert cıkma olayı ne
    tüylere jilet vurursam sertmı cıkar veya makine ile kesersem yumusakmı cıkar ???
  • güncel
  • quote:

Orjinalden alıntı: black jack

Yaw bu sakalın yumusak sert cıkma olayı ne
    tüylere jilet vurursam sertmı cıkar veya makine ile kesersem yumusakmı cıkar ???

up
  • quote:

quote:

Yaw bu sakalın yumusak sert cıkma olayı ne

up

makine ile alırsan uzun süre sertleşmez yani tam sakal olmaz.. ama jiletle alırsan sakallar sertleşir adam sakalı olur bildiğin kısa sürede ve köpükle almak zorunda kalırsın..
  • arkadaşlar ben 16 yaşındayım benim bıyık ilk başta sivri sivri çıkıyor çıktıktan sonrada(çok çıkmıyor)seyreğe dönüşüyor aynı şey top sakal içinde geçerli favorilerde öle bide sağ favori daha fazla çıkıyor soldan fakat ortalarda hiç bi sakal çıkmıyor bide çene altında ne bir tüy hiç bişi yok neden öle?

badem yağı aldım şimdi onu deniyorum bakalım ne olucak bide tersten almayın demişsiniz ben hep tersten alıyom dipten kazısın die

baycan bi ss atda seninkini merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivinALive -- 28 Kasım 2008; 19:19:04 >
  • beyler bende tüy bile yok ya da ben göremiyorum aynada bakıyorum.yaş 17.5 ama yok ulan sınıfta bi bende yok su sakal..cıksın diye sakalsız yere jilet vuruyorum bıyık ve cenede var ama yanlarda yok nası cıkartabilirim ? :D
  • yüzünü doğra
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

yüzünü doğra

• Yüzünde sarı sarı tüyler çıkıpda onlar henüz sakal kıvamına gelmeyen varsa yardımcı olabilirim özelden.Kısa süreli bişey değil ama 3 ay içinde o sarı tüyler sertleşip rengi koyulaşıyor.

Burda yazılanların %90 ı palavra boşu boşuna yüzünüzü doğrayıp bilmediğiniz şeyleri sürmeyin sakalın kökü ile alakalı herşey.
  • Bence buraya yazın diğerleride faydalansın.
  • ya sakal hakkında konu açmıştım ama burayı görmemişim
    hemen buraya da yazayım dedim
    sakal bırakmak istiyorum
    benim sakalım gür çeçen militanı gibi, sakal bırakıyorum ama uzayınca yanaklarım kaşıntı yapıyor, kaşıyınca sivilce gibi kızarmaya başlıyor,
    fazla bırakamıyorum çünkü geceleri kaşıntıdan uyuyamıyorum..
    kızarmaması ve kaşınmaması için sürülen birşey var mı?
  • Sonuc bulundumu bayagi bi msj yazilmiş okuyamadim çikiyor mu sakal
  • Hiç bir şey yapamazsın sana bunun garantisini verebilirim ama sen yapamazsın. Ayrıca sakalı niye çok istiyorsun merak ettim. Millet çıkmasın diye uğraşır sen çıksın diye uğraşıyorsun Benim yaşım 18, 17 yaşımda artık kesmem gerektiğini anladım ve 17'den beri kesiyorum. Sakal + Bıyık çıkıyor. Niye kafana takarsınki bazılarında çıkar bazılarında çıkmaz. Deli gibi tıraş oluyorum. Staj yaptığım yer titiz bir yer sakal ufak bir görsün tak azar hemen. 2-3 Günde bir traş oluyorum neredeyse.
  • iş hayatımda hergün kestim, hayatımda hiç sakal bırakmadım, malum işsizler kervanına katıldık, yoksa yine keserim yine bırakırım
  • Bu nasıl konudur abicim hort hort

Konunun açılış tarihi 18 Eylül 2006

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 3 Aralık 2008; 0:54:27 >
  • bu konuyu açanın çoktan sakalları çıkmıştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: baycan87

quote:

Orjinalden alıntı: Russian

16 yaşındayım köpek gibi sakal var uzayınca çeçen militanlar gibi oluyo şans işi bea üzülme

ya bana çeçen felan olmama gerek yok şöle hafiften çıksa yeter...

valla bnde çok istiodum önceden ama artık istemiorum mümkünse geri girsinler

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.