Şimdi Ara

sakal konusu.... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.945
Cevap
26
Favori
526.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: orcasas

bak çıkmaz çıkmaz en sonunda maymun gibi kalırsın diyeyim bizim orda bi abide olmuştu

yaş kaç?

bu arada diğer arkadaşlara sesleniyorum, sakalınızın çıkıp çıkmadığını sormadım, ya da ne kadar sakalınız var diye bir şey demedim sadece çözüm önerilerinizi bekliyorum dedim.Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler..Diğer arkadaşlarında biraz dah dikkatli başlık okumasını temenni ediyorum
  • baycan87 ne konuymus bee hayretsin vallahi kac aydir bu konuyu tartisiyoz daha cikmadi mi
  • benimde ufak bir sorunum war sakal çıkıyor fakat favol'ler yok sadece keçi sakal oluor diger taraflar köse
  • herkes içini döküo
  • abi bende kıl patlaması yaşanıyo ya (yüzümde) okulda arkadaşlar terörist diyo evde annem serseri diyo kaçıyo millet benden

şuraya bi resmimi koysam varya +20lik elemanların bile ağzı uçuklar :S
  • baycan kardeşim bu kadar zamanda hiçmi değişme olmadı.

bak ne diyorum sana şöyle bi sinek kaydı ol. kötü tüyleri al sonra sarımsak sür. 2 hafta bekle biraz uzasın bidaha 2 aya kalmaz serious_captainın dediği gibi olursun :D

ya bacanaklar bişi sorcam bende bende çıkan bu sakallar cılız cılız yaf. hele bıyık yarısı uzuyor yarısı kısa kalıyor. onlar uzuyor birde bakıyorum yeni yeni dipten çıkanlar oluyor. iyi diyorum vuruyorum jilete yok yine aynı ya ben napacam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gvz18

baycan kardeşim bu kadar zamanda hiçmi değişme olmadı.

bak ne diyorum sana şöyle bi sinek kaydı ol. kötü tüyleri al sonra sarımsak sür. 2 hafta bekle biraz uzasın bidaha 2 aya kalmaz serious_captainın dediği gibi olursun :D

ya bacanaklar bişi sorcam bende bende çıkan bu sakallar cılız cılız yaf. hele bıyık yarısı uzuyor yarısı kısa kalıyor. onlar uzuyor birde bakıyorum yeni yeni dipten çıkanlar oluyor. iyi diyorum vuruyorum jilete yok yine aynı ya ben napacam.

ya onları deniyorum da , çıkan sakallar çok cılız ve seyrek onlar gürleşmio şimdide
  • bu sarımsak sürme operasyonu tam olarak nasıl oluyor birde başarı elde eden var mı acaba bundan ?
  • baycan kardesim bak gurlesme icin ne yap biliyon mu 2 gunde bir kes sonra gorcen gurlesir o
  • ben deniyorum bakalım badem yağı olayını...harbiden fayda ediyor..çene kısmında artış oldu
  • şuan bende sakal ve bıyık var baya ayaklardada kıllanma oldu ve bunlardan nefret ediyorum...
  • Ya saç sakal bıyık hepsi çok güzelde ayaklarda kıllar çıkıyor bende çok uyuz oluyorum ya hobit gibi olduk
  • Beyler yuzunuzde sarı tüy dahi cıkmıyorsa soleyebilecegim hiçbirşey yok ama..
    Sarı tüylerinizi uzatın [2 hafta ornegin] sonra kesinlikle ve kesinlikle berberde ustura ile traş olun.
    Bu işlemi rutine bağlayın her 2 haftada bir gidip traşınızı olun.
    Sarı tüylerin karardıgını goreceksiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baycan87

quote:

ya onları deniyorum da , çıkan sakallar çok cılız ve seyrek onlar gürleşmio şimdide

imzandaki karakter gibi yap

konushma laaayn

• quote:

Orjinalden alıntı: baycan87

quote:

ULANNN kAÇ KİŞİ Bİ SAKAL ÇIKARAMADIK

• --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizikchi -- 17 Ağustos 2013; 11:15:31 >
  • Çok seyrek yahu benimde.. kalın falan ama uzasa da bişey yok gibi duruyo.. Nası bunlar artıcak bok gibi duruyo uzun olunca da.. yuzumu boyamışlar gibi sanki
  • Size tıbbi olarak anlatayım.Önce Endokrinoloji uzmanına gitmenizi öneririm.O sizden kan tahlili ister ve tahlil sonuçlarına göre size ilaç,krem veya iğne verir.Ondan sonra çıkmaya başlar.Eğer kıl köklerinde negatiflik varsa hiç çıkmaz ne yaparsanız yapın.Bence sarımsak veya badem yağı denemektense doktora gidip muayene olmakta fayda vardır.
  • BULDUĞUN KILI ÇEK UZASIN
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.