Şimdi Ara

SAKAL KESME VE ŞEKİLLENDİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Wahl 1592 Super Trimmer
    Moser 1584 Li+Pro Mini
    Moser 1400 Mini
    Ermila Motion Nano 1585-0040

• Kirli sakal sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar sac tras makinesi. Kirli sakal olabilir ama sekillendirmek icin atacman gerekir o is zor.

• Kesebileceği en kısa boyutu benim için yeterli. sıfıra yakın kirli sakal. hangisi acaba daha başarılı kullanan tecrübe eden var mı o amaçla soruyorum.
    Saç kesme olarak geçiyor ama abilerinin küçükleri neredeyse 15 milim kesme başlıkları ( 30-32 mm) daha küçük daha ziyade ense ve sakal düzeltme amaçlı kullanılıyor bu makinelar diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drie

Kesebileceği en kısa boyutu benim için yeterli. sıfıra yakın kirli sakal. hangisi acaba daha başarılı kullanan tecrübe eden var mı o amaçla soruyorum.
    Saç kesme olarak geçiyor ama abilerinin küçükleri neredeyse 15 milim kesme başlıkları ( 30-32 mm) daha küçük daha ziyade ense ve sakal düzeltme amaçlı kullanılıyor bu makinelar diye düşünüyorum.

15 mm 1.5 cm kirli sakal olmaz zaten. Oa yakin keser mi O.7 mm en kisasi bunlarin yalniz moserin su berberlerde olan kirmizi modeli var ya 0.1 mmden basliyodu ustelik de 50 tl o isini gorebilir ama kablolu. O.1 mmden baslasin eger sac tras makinesi alio da sakal da kullanacaksan.

• Yalniz moser 1400 de 0.1 den direk 1e atliyormus . 0.1 neredeyse sifir gibi olur, kirli sakak olmayabilir. 1 de biraz uzun olabilir. Ayrica iyice arastirin. En iyi sakal tras makineleri bile boyun kismindaki yatik killari almakta zorlanabilmektedir. Kimisi çene kisminda da zorlanmaktadir. O kadar para verip de makine boyunda 15-20 tane uzun sakal biraksa paraniza yazik olur.(sac icin de kullanmayacaksaniz) forumu iyice arastirin yorumlari okuyun oyle karar verin Bana kalirsa 50 tlye moser 1400 alun sorun olursa da sadece 50 liraniz gitmis ilur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 10 Ağustos 2013; 13:04:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajukaju

quote:

Orijinalden alıntı: drie

Kesebileceği en kısa boyutu benim için yeterli. sıfıra yakın kirli sakal. hangisi acaba daha başarılı kullanan tecrübe eden var mı o amaçla soruyorum.

15 mm 1.5 cm kirli sakal olmaz zaten. Oa yakin keser mi O.7 mm en kisasi bunlarin yalniz moserin su berberlerde olan kirmizi modeli var ya 0.1 mmden basliyodu ustelik de 50 tl o isini gorebilir ama kablolu. O.1 mmden baslasin eger sac tras makinesi alio da sakal da kullanacaksan.

Hayır sakal boyutu değil bıçak kısmının enlemesine boyutunu kastetmiştim saç için olanlar yaklaşık 45 mm bunlar 30-32 mm . aslına bakarsanız ürün özelliklerinde sakal boyutundan bahsediyor ama kullanıcı tecrübesi önemli benim için memnun mu sakalı çekiyomu vs... hiç bir satıcı malını kötülemez bu ürünler profesyonel ürünler ama yine de tecrübe daha önemli. moser kablolusu benimde dikkatimi çekti yanlız hiç kullanıpta yorum yapanı görmedim internette.

• Braun cruzer 6ya bak bi.

• Hocam iyice arastir. Guclu motorlari nedeniyle sac tras makineleri daha iyi olabilur. Karari kendin ver ben yanlis yonlendirmis ilmayayim. Cruzer 6 is gormez gibi geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: kajukaju

Hocam iyice arastir. Guclu motorlari nedeniyle sac tras makineleri daha iyi olabilur. Karari kendin ver ben yanlis yonlendirmis ilmayayim. Cruzer 6 is gormez gibi geldi bana.

teşekkürler hocam...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.