Şimdi Ara

SAKAL İLE İLGİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAKAL KONUSU DİYE BİR TOPİKTE ARKADAŞLARLA İLETİŞİM HALİNDEYDİK MALUM BAN YİYİNCE KONUYA CEVABI BURDAN VERİYORUM SAKAL KONUSUNDAKİ ARKADAŞLAR MİNOKSİL KULLANIP SONUÇLARINI YAZIN DEMİŞTİNİZ VE YAZIYORUM ALDIĞIM SONUÇ MÜKEMMEL SARI TÜYLERİN HEPSİ SİYAH SAKALA DÖNÜŞTÜ VE HİÇBİR YAN ETKİSİ OLMADI RAHATLIKLA KULLANABİLİRSİNİZ ÇOK MEMNUNUM SAKALLARIM ÇIKTI

• Hayırlı olsun yeni sakallarınız.
  • Nice sakallara.
  • bunun tersine işleyeni yok mu acaba. bıktım lan yıllardır tıraş olmaktan
  • Güle güle kullan sakallarını hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Hayırlı olsun yeni sakallarınız.

TŞK EDERİM EDİTÖRÜM
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

bunun tersine işleyeni yok mu acaba. bıktım lan yıllardır tıraş olmaktan

tüy dökücü epilatör var hocam şeklen ağdaya benziyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avukat var mı iş ile ilgili
    4 ay önce açıldı
    Askerlik ile ilgili sorun
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KE$AN
    SAKAL KONUSU DİYE BİR TOPİKTE ARKADAŞLARLA İLETİŞİM HALİNDEYDİK MALUM BAN YİYİNCE KONUYA CEVABI BURDAN VERİYORUM SAKAL KONUSUNDAKİ ARKADAŞLAR MİNOKSİL KULLANIP SONUÇLARINI YAZIN DEMİŞTİNİZ VE YAZIYORUM ALDIĞIM SONUÇ MÜKEMMEL SARI TÜYLERİN HEPSİ SİYAH SAKALA DÖNÜŞTÜ VE HİÇBİR YAN ETKİSİ OLMADI RAHATLIKLA KULLANABİLİRSİNİZ ÇOK MEMNUNUM SAKALLARIM ÇIKTI

ne kadara aldın bide nasil uyguladin?
  • quote:

quote:

tüy dökücü değil ağaç sökücü bişey lazım bendekilere yalnız

• quote:

Orijinalden alıntı: 07tolga07

quote:

SAKAL KONUSU DİYE BİR TOPİKTE ARKADAŞLARLA İLETİŞİM HALİNDEYDİK MALUM BAN YİYİNCE KONUYA CEVABI BURDAN VERİYORUM SAKAL KONUSUNDAKİ ARKADAŞLAR MİNOKSİL KULLANIP SONUÇLARINI YAZIN DEMİŞTİNİZ VE YAZIYORUM ALDIĞIM SONUÇ MÜKEMMEL SARI TÜYLERİN HEPSİ SİYAH SAKALA DÖNÜŞTÜ VE HİÇBİR YAN ETKİSİ OLMADI RAHATLIKLA KULLANABİLİRSİNİZ ÇOK MEMNUNUM SAKALLARIM ÇIKTI

ne kadara aldın bide nasil uyguladin?

HOCAM BU MİXOKSİL DEDİKLERİ ETKEN MADDEYMİŞ BUNUN SAHTESİ FALAN ÇOK PİYASADA BEN ÇOK ARAŞTIRDIM VE ROGAN MİNOKSİL ALDIM ECZANEDEN
    SABAH AKŞAM 2 FIS SIKTIM YÜZÜME 2 ML YE EŞİT OLUYOR BİRDE MİNOXİL %5 DİYE BİR TANE VAR AMA BAŞARISI HAKKINDA BİR FİKRİM YOK BEN DOKTORA GİTMİŞTİM ENDOKRİN UZMANINA HORMON SEVİYELERİM NORMAL ÇIKTI BUNU TAVSİYE ETTİ 1.5 AYDIR KULLANIYORUM SONUCA ÇOK ŞAŞIRDIM ARTIK BABYFACE DEĞİLİM

• quote:

quote:

quote:

tüy dökücü değil ağaç sökücü bişey lazım bendekilere yalnız

HOCAM O ZAMAN MALİYET YETERLİYSE LAZER

• Ilerde keci sakala evrim gecirecek top sakalimla birlikte seni alkisliyorum.
  • yan etki yapmasın ya....Bende sakal var biraz ama sarı turuncu siyah karışımı çıkıyor ..Seninkiler bildiğin sarı tüyden mi döndü yoksa benim gibi durum mu söz konusu bana bi faydası olmaz heralde.Çünkü tüy değil artık sakallar sarı
  • hocam boşverin bende çıımıyor ve mükemmle derecede rahatım.
    Bütün arkadaşlar kıskanıyor.
    her sabah traş olup cildini yolmak ne demek bilmiyorum
    onlar ise destanını yazıyorlar.....
  • NO SS NO GÜVEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

yan etki yapmasın ya....Bende sakal var biraz ama sarı turuncu siyah karışımı çıkıyor ..Seninkiler bildiğin sarı tüyden mi döndü yoksa benim gibi durum mu söz konusu bana bi faydası olmaz heralde.Çünkü tüy değil artık sakallar sarı

EVET HOCAM SARI SARIYDI AMA KIL KÖKLERİ VARDI KIL KÖKÜ OLMAYANIN ZATEN SAKALI ÇIKMAZ YAN ETKİSİ HİÇ YOK HİÇ BİR RAHATSIZLIK YAŞAMADIM ZATEN KANA KARIŞMADAN VÜCUTTAN UZAKLAŞTIRILIYORMUŞ DOKTOR BEY ÖYLE DEDİ BANA

• quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

hocam boşverin bende çıımıyor ve mükemmle derecede rahatım.
    Bütün arkadaşlar kıskanıyor.
    her sabah traş olup cildini yolmak ne demek bilmiyorum
    onlar ise destanını yazıyorlar.....

HOCAM ÖYLE DİYOSUNDA BENİM YAŞIM 22 VE ÇOK KAFAMA TAKIYORDUM ALAY KONUSU OLUYORDUM SENİN YAŞIN KAÇ BİLMİYORUM AMA BANA BABYFACE YAKIŞMIYOR OĞLAN GİBİ DURUYORDUM SAKAL BİRAZDA KARİZMA YANİ
  • ss koyarmısın hocam. yüzünü gizleyerek tabiki. sakalları görmek açısından bende alabilirim.
  • dostum o dediğin ilacı eczaneden kaça alırız en uygunu benimde yüzümde boşluk var bazı yerlere sprylesem hiç fena olmaz kaça patlar bu iş ve ne süre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: splitz

ss koyarmısın hocam. yüzünü gizleyerek tabiki. sakalları görmek açısından bende alabilirim.

HOCAM AKŞAM ÜZERİ KESTİM KESTİKÇE GÜRLEŞİYORLAR KESTİKTEN SONRA İLACI SÜRÜYORUM DAHA İYİ ETKİ EDİYOR 2-3 GÜN İÇERİSİNDE KOYARIM SS FAZLA ÇIKMAZ AMA YİNE SONUCU GÖSTERMEK AÇISINDAN TATMİN EDİCİ OLUR
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.