Şimdi Ara

Sakal çıkmaya başlayınca boy uzaması duruyor mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
74.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eren1s

ben 16 yasında 1.76 falandım sakal yoktu 17 yasında 182 falan oldum gene sakal yoktu bu sene saglam idmanlar geçirdim baya iyi calıstım beslenmeme uykuma dikkat ettim 1.89 oldum 18 yasındayım ayrıca kuvvetlendim genelde derler boy uzayınca kuvvet artmaz diye ama kuvvette %200 dolaylarında süper ötesi artış var sakal mı ? sakal hala yok

Alıntıları Göster
    14 yaşımdan beri sakalım çıkıo şuan 16 yaşındayım babamın kadar gürleştiler muro gibi oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

14 yaşımdan beri sakalım çıkıo şuan 16 yaşındayım babamın kadar gürleştiler muro gibi oldum

Alıntıları Göster
    Benim daha bu sene durdu boyumun uzaması.86lıyım. Boy 1.86

• quote:

Orijinalden alıntı: Lightandwithlove

Benim daha bu sene durdu boyumun uzaması.86lıyım. Boy 1.86

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: The Beatles

Alıntıları Göster
    Lise 1'den itibarn sakalım çıkmaya başladı ve Lise 1'de boyum 1.65-1.70 civarındaydı.

Şuan hacı gibi geziyorum ve boyum 1.89 (Yaş 19,5)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchwadorFF -- 18 Ağustos 2009; 8:59:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchwadorFF

Lise 1'den itibarn sakalım çıkmaya başladı ve Lise 1'de boyum 1.65-1.70 civarındaydı.

Şuan hacı gibi geziyorum ve boyum 1.89 (Yaş 19,5)

Alıntıları Göster
    inanmayın yalan o. doktora sormuştum doğru değilmiş.Uzarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AA4ABDB6D

Alıntıları Göster
    17 yaşındayım hala sakalım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArcaneArcher

Teşekkürler .
  • evet doktor dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 18 Ağustos 2009; 19:45:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

evet doktor dedi
    Takam Doktrouna
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

Takam Doktrouna

Alıntıları Göster
    yok öyle birşey, kendimi bildim bileli sakalım var nerdeyse eh 1.80 e de 15 yaşında gelmedik tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

yok öyle birşey, kendimi bildim bileli sakalım var nerdeyse eh 1.80 e de 15 yaşında gelmedik tabi.

Alıntıları Göster
    Alakası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

evet doktor dedi
    Yaş 17 Boy:181 hatta dahada 1-2cm fazla olabilir sen uzadın diyorlar FAKAT SAKAL YOK ARKADAŞ insanda azcık olsun faulleri falan biraz uzatabilsem yeticek ama yok babamın genleri ile alakalı olması gerekiyor ama onda sanırım biraz geç çıkmış belkide böylesi daha iyi ama insan istiyor arkadaşları pala bıyık gezerken hafif sakal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gxlbrkt

Yaş 17 Boy:181 hatta dahada 1-2cm fazla olabilir sen uzadın diyorlar FAKAT SAKAL YOK ARKADAŞ insanda azcık olsun faulleri falan biraz uzatabilsem yeticek ama yok babamın genleri ile alakalı olması gerekiyor ama onda sanırım biraz geç çıkmış belkide böylesi daha iyi ama insan istiyor arkadaşları pala bıyık gezerken hafif sakal.

Alıntıları Göster
    Demek ki boy uzamasının sakalla bir alakası yokmuş . Vakit ayırıp cevap yazan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: Sancher

Demek ki boy uzamasının sakalla bir alakası yokmuş . Vakit ayırıp cevap yazan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum .

Alıntıları Göster
    Arkadaşlarım. Yapmayın etmeyin. Bilmeden de konuşmayın. Sakal çıkınca boy uzaması durur lafı ilk başta çok saçma gelebilir ama bir de bilimsel olarak bakalım.
    Çocuklar en fazla boy uzamasını ergenlik döneminde geçirir. Ergenlik bitincede boy uzamasının %99.5 i tamamlanır. Bu ergeniğin bitmesi kimisinde 16 yaşında gerçekleşir kimisinde 20 bu genetiktir. Ve ergenlik çeşitli evrelerden oluşur. İlk önce ergen bireyde cinsel organ bölgelerinde kıllanma başlar. bacaklara yayaılır. sonra koltuk altında kllanma başlar. daha sonra ses kalınlarşır.Omuzlar genişler.... Ve en son da göğüs kılı ve sakal çıkar. Sakalları yetişkin bir erkek gibi çıkan bir çocuk gelşimini tamamlamış demektir. Gelişimini tamamlamış birinden de uzamasını bekleyemessiniz.
    Zaten sakalı çıkartan şey erkeklik hormunudur (testesteron) Bu hormon vücütta salgılandıkça boy uzatma hormonunun (growth hormunu) salgılanması kesilir.

• Duruyor. Sakallarım tamamen çıkana kadar uzadım. Artık tamamen çıkıyorlar ve boyumda 1.90 da kaldı. yaş 17
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vwscirocco

Arkadaşlarım. Yapmayın etmeyin. Bilmeden de konuşmayın. Sakal çıkınca boy uzaması durur lafı ilk başta çok saçma gelebilir ama bir de bilimsel olarak bakalım.
    Çocuklar en fazla boy uzamasını ergenlik döneminde geçirir. Ergenlik bitincede boy uzamasının %99.5 i tamamlanır. Bu ergeniğin bitmesi kimisinde 16 yaşında gerçekleşir kimisinde 20 bu genetiktir. Ve ergenlik çeşitli evrelerden oluşur. İlk önce ergen bireyde cinsel organ bölgelerinde kıllanma başlar. bacaklara yayaılır. sonra koltuk altında kllanma başlar. daha sonra ses kalınlarşır.Omuzlar genişler.... Ve en son da göğüs kılı ve sakal çıkar. Sakalları yetişkin bir erkek gibi çıkan bir çocuk gelşimini tamamlamış demektir. Gelişimini tamamlamış birinden de uzamasını bekleyemessiniz.
    Zaten sakalı çıkartan şey erkeklik hormunudur (testesteron) Bu hormon vücütta salgılandıkça boy uzatma hormonunun (growth hormunu) salgılanması kesilir.

Alıntıları Göster
    sakalla beraber ergenlik başlar ergenlik tamamlanana kadar boy uzaması sürer ergenlik dönemi oturunca bitince başka değişle , boy uzaması sonlanır

benim 21 yaşımda sakal çıkmaya başladı ama 25 ime kadar uzadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

Duruyor. Sakallarım tamamen çıkana kadar uzadım. Artık tamamen çıkıyorlar ve boyumda 1.90 da kaldı. yaş 17
    Boy 16-17 yaşına kadar bildiğin hızlı uzar. Ortalama 21 yaşına göre de azar azar uzarsın-uzayabilirsin-. Ama 13 yaşında sakalı çıkan da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slash7895123

Boy 16-17 yaşına kadar bildiğin hızlı uzar. Ortalama 21 yaşına göre de azar azar uzarsın-uzayabilirsin-. Ama 13 yaşında sakalı çıkan da var.

Alıntıları Göster
    14 yaşındayım göğüs kıllarım var boyum 1.50 nolcak şimdi... arkadaşlar bana boyumdan dolayı "oran" lakabını taktı...

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

sakalla beraber ergenlik başlar ergenlik tamamlanana kadar boy uzaması sürer ergenlik dönemi oturunca bitince başka değişle , boy uzaması sonlanır

benim 21 yaşımda sakal çıkmaya başladı ama 25 ime kadar uzadım

3 yıllık konuyu canlandırmışlar hocam.Fakat 21den 25 e kadar uzadım yazınca insan merak ediyor. Kaç cm uzadın 21-25 arasında?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.