Şimdi Ara

Sakal çıkmasını hızlandırmak için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 26,5 şimdi 2 aylık felan bir sakalım var benim istediğim sakal 1 yıl sürer uzaması bu süreyi kısaltmanın bir yolu varmı? Viking sakalı gibin birşey olacak. Selam ve Dua ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Viking sakalı gibi olmayacak
  • Minoxil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bol bol uyu hocam uzar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Minoxil
    Kullandınız mı ? Araştırayım bir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

Bol bol uyu hocam uzar
    Uyanıkken daha mı geç uzuyor ilk defa duydum.

• Nemlendir sürekli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Minoxil %5 hergün sabah akşam 5 fıs sıkıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nietzsche55 -- 10 Temmuz 2019; 19:55:23 >
  • Minoxil ile sakal uzatmazsınız sakal yoğunluğunuzu arttırırsınız.Sakalınız yine aynı hız ile uzar.Sağlıklı ve hızlı şekilde uzatmak için sakal bakım yağları var onlara bakabilirsiniz.Ya da aktarlardan argan yağı/TATLI badem yağı(tatlı olması önemli.Diğeri toxic.)/hindistan cevizi yağı gibi yağlar ile sakalınıza kür yapabilirsiniz.Yağı sakal diplerine yedirin ve minimum 1 saat kadar bekletip yıkayın orayı.Haftada 2-3 gün yaparsanız iyi olur.Yalnız sakaldan o yağı temizleyebilmek için sakalınızı ıslatmadan direk şampuan ile köpürtün.Sonra su ile durulayın ve bir daha şampuanla yıkayın.İlk önce ıslatıp sonra şampuan uygularsanız yağ daha zor çıkıyor.Yoksa yağı kolay kolay çıkaramazsınız.

Edit
    Minoxil ile kazandığınız sakal yoğunluğunu ilacı kullanmayı bıraktıktan belli bir süre sonra kaybediyorsunuz bu arada.Yoğunluk için kullanmayı planlıyorsanız haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blkbs -- 10 Temmuz 2019; 20:43:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blkbs

Minoxil ile sakal uzatmazsınız sakal yoğunluğunuzu arttırırsınız.Sakalınız yine aynı hız ile uzar.Sağlıklı ve hızlı şekilde uzatmak için sakal bakım yağları var onlara bakabilirsiniz.Ya da aktarlardan argan yağı/TATLI badem yağı(tatlı olması önemli.Diğeri toxic.)/hindistan cevizi yağı gibi yağlar ile sakalınıza kür yapabilirsiniz.Yağı sakal diplerine yedirin ve minimum 1 saat kadar bekletip yıkayın orayı.Haftada 2-3 gün yaparsanız iyi olur.Yalnız sakaldan o yağı temizleyebilmek için sakalınızı ıslatmadan direk şampuan ile köpürtün.Sonra su ile durulayın ve bir daha şampuanla yıkayın.İlk önce ıslatıp sonra şampuan uygularsanız yağ daha zor çıkıyor.Yoksa yağı kolay kolay çıkaramazsınız.

Edit
    Minoxil ile kazandığınız sakal yoğunluğunu ilacı kullanmayı bıraktıktan belli bir süre sonra kaybediyorsunuz bu arada.Yoğunluk için kullanmayı planlıyorsanız haberiniz olsun.
    Çok saolun hocam.

• bol protein alın hocam
  • Benim sakal nası beyler .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chesley -- 7 Ağustos 2021; 3:22:29 >
  • Sakal yağı diyen doğru diyor. Bi ara youtube dan öğrendiklerimle sakal yağı hazırlamıştım banyo dan sonra 7-8 damla onu yayar bi güzel sürerdim kışın. Gözle görülür şekilde uzadığını farkettim. Askerden sonra daha yapmaz oldum uğraşamıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.