Şampiyonlar Ligi 2. Ön eleme karşılaşamlarına bugün oynanan iki karşılaşmayla devam edildi. Gecenin önemli maçında İskoç temsilcisi Rangers, 0-0'lık ilk maçın rövanşında Kaunas'a 2-1 yenilerek elendi.
Kaunas deplasmanında Thomson'un golüyle öne geçen İskoç temsilcisi, Radzius'un 43. dakikadaki golüne engel olamadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında kendisine yeten bu gollü beraberliği korumak isteyen Rangers, 86. dakikada ev sahibi Kaunas'tan Pilibatis'in golüne engel olmadı ve Şampiyonlar Ligi'ne ön eleme turunda veda eden takım oldu.
Şampiyonlar Ligi 2. Ön eleme karşılaşamlarında günün ilk maçında ise Brann Bergen, Ventspils'e 2-1 mağlup olmasına rağmen, ilk maçta aldığı 1-0'lık galibiyetin ardından tur atlayan takım oldu.
Kaunas kim ya
Rakibi hafife almamak gerek. Alırsan dersini verirler
waooooooooooq çok ilginç yaw.hadi bi maç küçük takım büyük takımı yenerde iki maçlık elemede elemesi gerçekten zor.sevindim ama yaw.kaunas açısından tarihi başarı.
Rangers eğer Kaunas gibi ismi duyulmamış bir takım karşısında 1-1 e yatıyorsa, sonuna kadar haketmiş.Helal Kaunas
arkadaşlar bi kaç kaunas resmi kutluyoruz efendim.
KAUNAS SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN!LALALAAAAAAALALALALALAAY LAAAAAAAAA KAUNAAAAAAAAAS..... taktım kafaya bi kere rüyama girecek
kaunas litvanyanın en iyi takımı unutmayın bizde letonyaya elenmiştik
Kaunas Cl'ye kalırsa fenerin 0 puanlık tarihi başarısına ortak olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: inonu88
waooooooooooq çok ilginç yaw.hadi bi maç küçük takım büyük takımı yenerde iki maçlık elemede elemesi gerçekten zor.sevindim ama yaw.kaunas açısından tarihi başarı.
Hocam bu nasıl bir tepkidir
quote:
Orjinalden alıntı: ShaLer
Diyelim ki Tromsö'yü de elediler. Bayer'den 5 yeme başarını da gösterirler mi?
quote:
Orjinalden alıntı: cskiller
quote:
Sigma Olomouc rekorunu kırmaları zor. ( 7-1 )
quote:
Orjinalden alıntı: EneRGy.
quote:
quote:
O zaman Bayern Münih'ten 6 tane yerler. Olmadı Chelsea'den 5 yerler.
Vooovvv...
Sidik yarışı başlasınnn
Fenerbahçe'nin gruplara 3.torbadan katılabilmesi için 2 seribaşının daha elenmesi gerekiyor. Bunlar:
Liverpool 118.996
Barcelona 117.837
Arsenal 110.996
Schalke 67.078
Juventus 66.934
Olympique Marseille 63.380
Steaua Bükreş 59.398
Panathinaikos 52.525
FC Basel 51.993
Olympiakos Piraeus 51.525
quote:
Orjinalden alıntı: CatSK
quote:
Orjinalden alıntı: inonu88
Hocam bu nasıl bir tepkidir
normal değilim ben kardeşim manyak tarafım vari şte bazen ortaya çıkıyo
quote:
Orjinalden alıntı: EneRGy.
quote:
quote:
Sparta bu konuda büyük başarı sahibidir.. Zira insafsızlık 12 tane atılır mı ya
quote:
Orjinalden alıntı: ShaLer Real Madrid ya da ManU taraftarı olsan bir şey demem de, sen fenerin rezalet tarihini baz alarak bunu dersen gülerim.
Puahahah. Bunu söyleyen de GS taraftarı. Sanarsın ki Avrupa'da elle tutulur bir başarısı var. Ipswich Town sizden daha başarılı Avrupa'da. FB geçen sene çeyrek final oynadı, hafızan onu bile hatırlamaya yetmiyor.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ShaLer Real Madrid ya da ManU taraftarı olsan bir şey demem de, sen fenerin rezalet tarihini baz alarak bunu dersen gülerim.
Puahahah. Bunu söyleyen de GS taraftarı. Sanarsın ki Avrupa'da elle tutulur bir başarısı var. Ipswich Town sizden daha başarılı Avrupa'da. FB geçen sene çeyrek final oynadı, hafızan onu bile hatırlamaya yetmiyor.
Elle tutulur bir başarı için kupa resmini koydurma şimdi bana, ayakla kaldırmadık o kupayı.
Emin ol ki başka bir avrupa takımı bizden daha başarılıysa sizden 498023483209 kat daha başarılır. Çeyrek final oynamışmış, bu yıl mı doğdun sen ?
quote:
quote:
Avrupa'da elle tutulur bir başarı yaşamış olmak için Fatih Terim'in UEFA kupasıyla birlikte amuda kalkması mı gerekirdi?
quote:
Orjinalden alıntı: bullshi7
quote:
quote:
Avrupa'da elle tutulur bir başarı yaşamış olmak için Fatih Terim'in UEFA kupasıyla birlikte amuda kalkması mı gerekirdi?