Şimdi Ara

Şaka Gibi : Obama Reina İçin Yardım Önermiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABD Başkanı Barrack Obama, Reina'ya düzenlenen terör saldırısının ardından Türk yetkililere yardım önerdi.

http://www.hurriyet.com.tr/obamadan-turk-yetkililere-yardim-onerisi-40323325

• Reina için değil. Adamlar görmüş bizim istihbarat birimlerinin bir halta yaramadığını ve istihbarat konusunda yardım önermiş. Bilip bilmeden konu açmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tihilu -- 1 Ocak 2017; 4:39:55 >
  • Guantanamo da eğittiklerinden miymiş yoksa?
  • Tihilu kullanıcısına yanıt
    Haklısın.Silah konusunda da aynı yolu izliyorlar.

Gelişmiş silahları pyd ye verip ülkemizdeki şehit sayısının artması için katkıda bulunuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tihilu

Reina için değil. Adamlar görmüş bizim istihbarat birimlerinin bir halta yaramadığını ve istihbarat konusunda yardım önermiş. Bilip bilmeden konu açmayın.

Yardım önerse ne olacak? Reinaya saldırı olacağı 10 gün önceden haber verilmiş zaten,kapı önünde 1 tane polis memuru var sadece.700 kişinin olduğu yere en azıdan bir tim özel harekat polisi konamıyor mu bir geceliğine ? Rus elçi de böyle bir dönemde korumasız geziyordu. Önlem alınıp gibi yapılıyor önlem alınmıyor.
  • bazilarinin anlamasi lazim maybach s600le dolasinca dunya lideri olunmadigini. ama nerdee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.