Merhaba, Ben yeni bir oyun alacağım.Karşımda iki seçenek bulunuyor.Portal 2 ve Saints Row The Third.Ama hangisini alacağıma karar veremedim.Sizce; Hangisi daha çok sardı? Hangisi daha eğlenceli?
Birbirinden alakasız oyunlar, ancak illa birini seçeceksek portal 2.
Tamam teşekkürler.Biliyorum aslında alakasız oyunlar ama yinede söyleyin hangisi daha eğlenceli
Saints Row The Third al pişman olursun
diğerini oynamadım fakat portal al en iyi oyun bu bence bu sene çıkan
Saint Row 3 Co-op eğlenceli olabilir fakat ikisinden biri ise Tabi Portal 2
Portal cok eğlenceli bir oyun diğerini oynamadım ama bencede portal 2 al.
Teşekkürler.Ama ben Portal 2 almaya karar verdim.Birde Saints Row the third incelemesi baktığımda orta seviyeli sistemlerde bile kastıgını gördüm ve bu beni biraz daha portal 2 ye yöneltti.Zaten can you run it adlı siteden Saints Row The Thirdü tarattım.Ama vramın yetersiz dedi.Ama portal 2 de ise hepsi oldu.Birtek ekran kartının adı değişik dedi :)
quote:
Orijinalden alıntı: E4EN
Saints Row The Third al pişman olursun
sanmıyorum saints rowda güzel oyun
2 sinide oynadım kişiye göre değişiyor bana göre Saints Row The Third
Saints Row The Third kesinlikle denemelisin portal 2 bir süre sonra bırakılabilir ama bu oyun bırakılmaz
Bende Portal 2 oynamadım saints row the third süperdi daha coop modda oynamayı bile denemedim ama single playerle bile sabah 8den gece 2 nasıl olor anlamorum :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme