Şimdi Ara

Saints Row 4'te 'Mantık'a Yer Yok! (Video) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Saints Row serisini seven biriydim. Ama bu yaptıkları resmen bizi kandırmak. Bu ne lan şimdi bunun ne farkı var SR 3'den herşey aynı. Gitmiş biraz prototype eklemiş 2-3 yeni özellik koymuş bikaç arabayı değişmiş al sana SR 4 diye koymuş. Kesinlikle para vermiyceğim oyunlardan birisi. Bizi kandırmak için daha başka yollar deneyebilirler.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furillajooy

Saints Row serisini seven biriydim. Ama bu yaptıkları resmen bizi kandırmak. Bu ne lan şimdi bunun ne farkı var SR 3'den herşey aynı. Gitmiş biraz prototype eklemiş 2-3 yeni özellik koymuş bikaç arabayı değişmiş al sana SR 4 diye koymuş. Kesinlikle para vermiyceğim oyunlardan birisi. Bizi kandırmak için daha başka yollar deneyebilirler.

:) daha eski bir haberde bunun ilk başlarda sr3 dlcsi olarak düşünüldüğü fakat daha sonra bundan vazgeçilip dlcnin sr4 olarak piyasaya sürülmesine karar vermişlerdi.Yani iki oyun arasından dağlar kadar fark olucağını sanmıyorum

• Gayet eğlenceli çılgın ama saint row serisinin en buyuk eksiği (bence) yaşayan şehir atmosferi yapamaması.Ruhsuz geliyor bana şehir.

• Bu oyunu yapanın alnından öperim nerden aklına gelmiş adamın dubstep silahı yapmak harika bir tür gerçekten saints row :D

• hayatımda oynadığım en güzel serilerden bir tanesi SR.. vede son yıllarda severek dinlediğim dubstep ile.. işte SR4 şimdi çok daha güzel benim için..

• Oyun bekledimden bile daha güzel olucak anlaşılan oyunda ne ararsan var :D tamemen eylence üstüne yapılmış süper bi oyun :D bazı güçler star wars ve superman gibi filimlerden alınmış beli oluyo ama güzel olmuş.

• süper güçlerde koşma ambiyansı çok güzel olmuş başka hiçbir oyunda böyle bir görsellik görmemiştim, dubstep fikiride oldukça yaratıcı ama oyunun gerisi ne olur orası meçhul
  • o diilde adamlar dubstep silahı yapmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocoloccomaya

hayatımda oynadığım en güzel serilerden bir tanesi SR.. vede son yıllarda severek dinlediğim dubstep ile.. işte SR4 şimdi çok daha güzel benim için..

ajan bende dubstep seviyorum tavsiyede bulunabilir misin? benim sevdiklerim Skrillex, Modestep, Knife Party, Kill The Noise, Feed Me, Killbot, Nero, Skream. bunların haricinde bildiğin isimler varsa duymak isterim.

• hile yapmayı seven oyuncular için süper oyun.eğlence meraklıları içinde öyle.ama çöp berbat dandik.

• DUBSTEP GUN ! <3 <3

• Saints Row'da Prototype etkisi gibi olmuş. Oyunda fazla bir yenilik yok bence.

• Allah aşkına şu video oynatıcıdan vazgeçin, 20 mbit fiber bağlantı var, ssd hardiskim var bilgisayarımda, video tıkanıyor, sanki ttnette 256 kb ile video izliyorum, dolmasını bekliyorum 10 dakika, böyle saçma bir video oynatıcı olurmu yaa, Bırakın şunu yaa, kaç aydır millet uğraşıyor izlemek için, şimdi gidip youtube açıyorum ve ordan izliyorum, güle güle, oyun için yorumum, eğlence arayanlara birebir :D zaten bu tür eğlenceli oyunlarda mantık aramak biraz saçma olurdu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.