Bildirim
Saints Row 3 [ÇIKTI] ! ! (12. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar
quote:
Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız
Oyunda upgrade menüsü oldukça geniş. Yüksekten düşünce ölmemek, patlayıcıların zarar vermemesi gibi seçenekler de mevcut. Oyunu bitirmeden açtım ama hiç zevkli olmadı. Oyunu bitirdikten sonra açmak en iyisi
oyunu bitirdikten sonra bunlari acmak mantiksiz oyun sirasinda sana yardimi olmasi icin acman lazim yoksa ne diye koysunlar onlri
Çok düşündün mü bunları yazmak için?
-
quote:
Orijinalden alıntı: macpo333
Süper bir oyun ama gerçekçilik konusunda hiç bir oyunla yarışamaz.Dibindeki arabaya roketatar atıyorsun ancak ölmüyorsun
Oyun zaten gerçekçilik üzerine kurulu değil, eğlence yönü daha ağır basıyor ve bu konuda bence çok başarılı olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 30 Kasım 2011; 20:19:05 > -
beyler bunun save dosyaları bulamadım ya formattan önce almak istiyorumdaquote:
Orijinalden alıntı: Cpt. Millerquote:
Orijinalden alıntı: macpo333
Süper bir oyun ama gerçekçilik konusunda hiç bir oyunla yarışamaz.Dibindeki arabaya roketatar atıyorsun ancak ölmüyorsun
Oyun zaten gerçekçilik üzerine kurulu değil, eğlence yönü daha ağır basıyor ve bu konuda bence çok başarılı olmuş.
Alıntıları Göster
-
Benim Saint bu, biraz bana benziyorquote:
Orijinalden alıntı: mert1905x
beyler bunun save dosyaları bulamadım ya formattan önce almak istiyorumda
Alıntıları GösterSizde koyun kendi Saint'lerinizi ,hem konu biraz hareketlenmiş olur
-
o ne hocam mulayim gibiquote:
Orijinalden alıntı: gokselc12
Benim Saint bu, biraz bana benziyorSizde koyun kendi Saint'lerinizi ,hem konu biraz hareketlenmiş olur
Alıntıları Göster
-
bu görevde takıla kaldım nasıl geçicem ? kadınları korumam gerekiyor ama koruduk diyelim nasıl olcak bu görev biraz basımı karıstırdı.quote:
Orijinalden alıntı: Real-Gamer
o ne hocam mulayim gibi
Alıntıları Göster
ZIMOS - Snatch görevi
-
@bladeburakquote:
Orijinalden alıntı: Hawk-Claw
bu görevde takıla kaldım nasıl geçicem ? kadınları korumam gerekiyor ama koruduk diyelim nasıl olcak bu görev biraz basımı karıstırdı.
ZIMOS - Snatch görevi
Alıntıları Göster
Görevi tam hatırliyamadım ama sanırım kadınları kurtardıktan sonra z ile arabaya çağırıp başka bir yere götürüyordun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: eblkn
@bladeburak
Görevi tam hatırliyamadım ama sanırım kadınları kurtardıktan sonra z ile arabaya çağırıp başka bir yere götürüyordun.
Sağolasın sayende geçtim -
quote:
Orijinalden alıntı: YSN_94
Arkadaşlar sizde de oluyo mu acaba mesela oyunu 1440 900 medium ayarlarına alıyorum oyunu kapatıp yeniden açtığımda 1280 1024 felan oluyo yani kaydetmiyo ayarları çözümü nedir ?
? -
Arkadşlar hd 4670 ekran kartı var. Herşey low aa falan açık degil 1680x1050 de 30 fps anca alıyorum. update yüklesem etki eder mi sizce ? Aynı karttan alanlar daha fazla performans alabiyorsa hangi yöntemle aldı anlatabilirler mi ?quote:
Orijinalden alıntı: YSN_94quote:
Orijinalden alıntı: YSN_94
Arkadaşlar sizde de oluyo mu acaba mesela oyunu 1440 900 medium ayarlarına alıyorum oyunu kapatıp yeniden açtığımda 1280 1024 felan oluyo yani kaydetmiyo ayarları çözümü nedir ?
?
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: bladeburak
bu görevde takıla kaldım nasıl geçicem ? kadınları korumam gerekiyor ama koruduk diyelim nasıl olcak bu görev biraz basımı karıstırdı.
ZIMOS - Snatch görevi
Bölümleri karıştırıyor olabilirim o yüzden her iki bölümü de anlatıyım
1:Kadınları arıyorsun arabana biniyor haber arabası geliyor ondan uzaklaşarak fotoğraf çekmesine izin vermeden sürerek bitiriyorsun.
2:Kadınlar arabana biniyor götürüyorsun gidecekleri yere o kadar.
-
Oyun gerçekten muükemmel eğllenceli :))) şifre yazdım daha süper oldu :Dquote:
Orijinalden alıntı: 2Kquote:
Orijinalden alıntı: bladeburak
ZIMOS - Snatch görevi
Bölümleri karıştırıyor olabilirim o yüzden her iki bölümü de anlatıyım
1:Kadınları arıyorsun arabana biniyor haber arabası geliyor ondan uzaklaşarak fotoğraf çekmesine izin vermeden sürerek bitiriyorsun.
2:Kadınlar arabana biniyor götürüyorsun gidecekleri yere o kadar.
Alıntıları Göster
-
-
-
arkadaşlar yüklerken dtools ile cd istiyor, setup dosyalarını gösteriyorum ama install1a bulunamadı diyorquote:
Orijinalden alıntı: Mr.3GGquote:
Orijinalden alıntı: mert1905x
quote:
Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız
Bende tüm ayarlar low 1360x768'de oynuyorum sadece aa 2x ve kasma olmuyor. Ekran kartım HD 4670 ama optimizasyon hakkaten berbat. Yüksek ayarlarda oynamam lazım bu oyunu. Ultra'ya alınca 1280x768'de yavaş çekimde oynuyormuş hissi veren fps düşmesi yaşanıyor.
oyunun optimzsnyda sorun olsa bendede olurdu.Arkadasıma sordum oda laptopda son ayarlarda hic takılma vs yasamamıs bence sizde bir problem var
havamı atıyorsun herşey ultra aa falan sonda ama arada sırada gtx480 olmasına rağmen fps sorunu yaşıyorum kartın güçsüz olmasıyla alakası yok
Alıntıları Göster
yardım lütfen
-
quote:
Orijinalden alıntı: Abbasağa
arkadaşlar yüklerken dtools ile cd istiyor, setup dosyalarını gösteriyorum ama install1a bulunamadı diyor
yardım lütfen
benim gibi sorun yaşayanlar setup dosyalarının tümünü install olarak değiştirebilir, çalıştı -
Arkadaşlar oyunun % 50 sine kadar geldim. Hiçbir sorun yoktu ama şimdi oyun slow modda oynuyormuş gibi yavaşladı. hd6850 ekran kartı 4 gb ram amd 955 işlemci var. Grafik ayarlarını kıssam bile farketmiyor. Ekran kartı driverini kaldırdım yükledim eski driveri kurdum ama olmadı. Neden olabilir acaba?quote:
Orijinalden alıntı: Abbasağaquote:
Orijinalden alıntı: Abbasağa
arkadaşlar yüklerken dtools ile cd istiyor, setup dosyalarını gösteriyorum ama install1a bulunamadı diyor
yardım lütfen
benim gibi sorun yaşayanlar setup dosyalarının tümünü install olarak değiştirebilir, çalıştı
Alıntıları Göster
-
araba sürüşü hariç zevkli bir oyun olmuşquote:
Orijinalden alıntı: M_Arslan
Arkadaşlar oyunun % 50 sine kadar geldim. Hiçbir sorun yoktu ama şimdi oyun slow modda oynuyormuş gibi yavaşladı. hd6850 ekran kartı 4 gb ram amd 955 işlemci var. Grafik ayarlarını kıssam bile farketmiyor. Ekran kartı driverini kaldırdım yükledim eski driveri kurdum ama olmadı. Neden olabilir acaba?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: NayirNolamaz
Saka maka benzedi lan
Seninle bi ara Co op yapalım beraber oynayalım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X