Şimdi Ara

Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
0
Favori
71.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bunun Pc'te çıkacağına eminmisiniz? Çünkü ne sitesinde nede pre-order da Pc ile ilgili bir şey yok..Yani çıksada biz yine beklemek zorunda kalacaz gibime geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuchan

Arkadaşlar bunun Pc'te çıkacağına eminmisiniz? Çünkü ne sitesinde nede pre-order da Pc ile ilgili bir şey yok..Yani çıksada biz yine beklemek zorunda kalacaz gibime geliyor

Dostum burdan bakabilirsin. kesinlikle çıkıyor Oyunun yapımcısı THQ (ki çok kalite oyunlar yapıyor) sitesinde açıklamış.

• Evetwww.thq.com sitesinden bulabilirsin hatta PC bölümünde bile var
  • Bununla idare edicez o zaman
  • JetSkiler, motorlar güzele benziyor
  •  Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !]

Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealPlayer09 -- 3 Temmuz 2008; 12:58:39 >

• Yeni görüntüler...

• karakteri kendimiz oluşturacağız istersek zenci ana karakteride seçebilirmişiz
    eve alabiliriz evin içini kendimiz döşüyebileceğiz paramıza göre
    mesela paramız azken 37 ekran bir tv zengin olunca kocaman lcd alacağız
  • Grafikleri pek beğenmedim açıkçası..Gta4 de çok daha güzel
  • ama GTA 4 PC'de yok onun için bununla idare edeceğiz baya baya hemde...
  •  Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealPlayer09 -- 5 Temmuz 2008; 17:36:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: .:Solid Snake:.

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Resmi duyuru geldi oyun 19 Ekim 2008 de PC için çıkıyor.

http://news.bigdownload.com/2008/06/02/confirmed-saints-row-2-coming-to-the-pc/

Keşke 12 Ekimde çıksaydı.Doğum günü hediyem olurdu.

Ben de 12 ekim de doğdum.Güzel bir hediye olurdu

• Eğer malum yerlere düşerse çıkış tarihinden önceki günlerde doğum günü hediyeniz olabilir
  • bence saints row da fena değil videolarda değişik şeyler var gta 4 kadar olmasa da yinede güzel olur ben en çok araba modifiye ettirmeyi sevmiştim spor arabası çalıp paramla modifiye ettirmiştim(en az 200 kişi öldürmüşümdür)nitro taktırmıştım bide en son bir oyunun videosu yayınlanmıştı hani videoda bir grup genç gta 4 teki gibi arabanın camını kırıyor sonra polis peşlerine takılıyor onlara bir kamyon yardım ediyor ve arabayı modifiye ettirip çıkıyorlar hangi oyundu bu
  • off off ekim 14 düne daha 100 gün var aslında bu ay çıkıyordu ama ertelediler
  • adamı tutup trenin önüne arabanın önüne atmak güzelmiş oyunu alınca ilk iş baya bi vatandaşı trafik kazasına kurban etmek olacak
  • gta 4 pcye çıkarsa unutulur gider bu oyun
  • haklısın ama GTA 4 sanmıyorum bu sene PC'ye çıkacağını yani dediğinin tam tersi olacak bence...
  • up
  • İşte sonunda pc'de Gta'nın yerini doldurabilecek bi oyun geldi.Grafikleri de güzele benziyo zaten.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.