Şimdi Ara

Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
0
Favori
71.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dandik bi oyundu 1 ci versiyonu , 2 ci nasil olacak bakalim
  • Grafikler hoşuma gitti,Valla GTA yoksa Saints Row var Saints Row 2 nin PC ye gelmesi çok şey kazandırır ama Rockstarın GTA IV ü PC ye çıkartmaması ona çok şey kaybettitrdi.Benim bir kaybım olmaz çıkınca alır oynarım
  • Güzel haber
  • Bu oyun pisikopatlar için tam
  • Gta Favorim ancak önce çıkarsa Gtanın papuçlar dama atılır
  • Atılacak merak etmeyin piyasayı görürüsünüz PC ciler için tek gta oyunu Saints Row 2 olacak hele multiplayerda işte o zman görürsünüz...
  • Yav bukadar emin nasıl konuşabiliyorsunuz.Sinir oluyorum.Herşey olabilir gta çıkabilir veya çıkamaz.
  • GTA çıkmazsa çıkmazsın saintrow ile idare ederiz fazlasıyla keser bizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baron17

GTA çıkmazsa çıkmazsın saintrow ile idare ederiz fazlasıyla keser bizi

Bence de...
  • Güzel Olcak Diyorlar Sitelerde Ama Pek ümidim yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baron17

GTA çıkmazsa çıkmazsın saintrow ile idare ederiz fazlasıyla keser bizi

Merak etme bu oyun PC Oyuncuları için yepyeni bir GTA olacak herşeyi ile değecek merak etmeyin
  • OYUNU ILK KEZ DUYDUM
  • duysun duysun herkez duysun videoyuda izlesin 28 ağustosu iple çekiyorum
  • Güzel haber
  • THQ firmasının başkanı Brian Farrell, Volition firması tarafından geliştirilen aksiyon oyunu Sainsts Row 2 ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Oyunun sürekli GTA IV'ün kopyası olarak gösterilmesinin doğru olmadığını, aksine Saints Row 2'nin GTA IV'den daha iyi bir oyun olacağını belirtti. Özellikle yeni oyunda geliştirilmiş "co-op modu" ile birlikte benzersiz bir dövüş sistemi olacağını belirtlen Farrell, oyunun hikayesininde heyecanlı ve sürükleyici olacağınıda söyledi. Saints Row 2, 14 Ekim'de Xbox 360, PS3 ve PC platformları için piyasada olacak....

GTA IV PC'ye gelmesede olur...

• adamın GTA 4 'ün kopyasıdır ve ondan dahada kötü bi oyun olucak dicek hali yokya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 21 Haziran 2008; 22:54:21 >
  • SmaLLviLLe videoları iyi izle adam gayet haklı ne yani piyasada sadece GTA mı olacak ? sadece senin gibi düşünenlermi olacak ?
  • oyuna kötü dedimmi ki benim gibi düsünceler diyosun daha oyun hakkında ne düsündügümü bile söylemedim gelmissin piyasada sadece GTA mı olacak diyosun sadece adamın yorumuna yorum yaptım
  • bende senin yorumuna yorum yaptım yorumun sanki oyunu kötüler gibi bir hali varda ondan...
  • Gayet hoş bir oyunduKomedi+aksiyon vb. öğeler sanki bir oyun içine toplanmış...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.