Şimdi Ara

Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
0
Favori
71.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: M£L!H

GTA IV kafa tutamaz

bırak kafa tutmayı yanından bile geçemezzaten aşağı yukarı aynı vakitte çıkıyo hiç şansı yok bence..
    insanlar gta 4 ü bırakıp bunu mu oynuycakgta 4 ten önce çıksaydı pc ye belki bi ihtimal satılabilirdi..ama yapımcılar kendi kendini yaktı böyle yaparak

• çakma gta saint row 2 rakibi bile olamaz gta IV bir numara
  • Ya böyle saçma sapan konuşmayın..Yok rakip olmaz,kafa tutamaz..Gta'dan alamadığı zevki bu oyundan alan milyonlarda insan var..Zevk meselesi bu..Oyunu niye karalıyorsunuz anlamıyorum
  • gta 4 fos cıktı ati ekran kartlarinda oynanmiyor işallah bunu düzgün yaparlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeanBack

gta 4 fos cıktı ati ekran kartlarinda oynanmiyor işallah bunu düzgün yaparlar

Bütün ati kartlarına genelleme yapma lütfen.Hd 48xx serisi kartlarda oyun gayet güzel oynalınıyor.
  • guzel ve manyak olacagi kesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuchan

Ya böyle saçma sapan konuşmayın..Yok rakip olmaz,kafa tutamaz..Gta'dan alamadığı zevki bu oyundan alan milyonlarda insan var..Zevk meselesi bu..Oyunu niye karalıyorsunuz anlamıyorum

GTA IV iyiydi güzeldi ama San Andreas havası yoktu...Biraz ağır bir oyundu..Mafia tarzı..Saints Row 2'de aradığımızı bulabiliriz.
  • 20 günü flan kalmış çıkmasına merakla bekliorm şu oyunu
  • Dediğime geldiniz yani
  • quote:

Dediğime geldiniz yani

Eee GTA 4 o kadar sorun olmasaydı bizim oyunu takan pek olmayacaktı batuchan.
  • Bu konu bayağı gerilerdeydi. Bakıyorum millet GTA IV'ü sömürünce bu konuya akmaya başladı
  • quote:

Dediğime geldiniz yani

sen ne dion de bi bakem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

Dediğime geldiniz yani

Eee GTA 4 o kadar sorun olmasaydı bizim oyunu takan pek olmayacaktı batuchan.

O da doğru
  • Evet arkadaşlar sonuna resmi çıkış tarihi açıklandır..30 OCAK 2009 da bizlerler
  • 30 değil 16 ocak.

http://www.aralgame.com/asp/show_stock.asp?product=01.7045

GTA IV nin pestilini çıkaracak bu oyun REZİL etti R* pc De GTA IV yi THQ da onu rezil edecek donunu alacak
  • Bu oyun gta 4 ü ezer geçer sonra arkasına dönüp gta 4 ün yüzüne tükürür
  • Bakıyorum da Birçok Gta cı bu oyundan çok şey bekliyor daha önce yok ezer Gta Saint's Row u gibisinden laflar söyleyenler yanlış hatırlamıyorsam.
  • http://www.gamespot.com/pc/action/saintsrow2/index.html

5 Ocak 2009...

10 gün kalmış çıkmasına.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.