Şimdi Ara

Sahurda davulla halay şovu yaptık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gece sahura kalkmadan bizim mahallenin gençleri toplanıp dışarı çıkmışlar benide çağırdılar bak şimdi şenlik var diye davulcu yoldan göründü davulcuya 5 milyon para verdiler bize halay havası çal diye en az 10 dk halay çektik sokak lambasının altında davul eşliğindehalay da halay olsa bari bir adım 5 adıma bedel adımlar sağa sola itişmeler bir dk falan düzgün oynayabildiktabi herkes balkonda bizi seyrediyor rezilmi olduk eğlendikmi belli değil
    sizinle paylaşayım istedim

• güzel genc dedıgın bole olmal

Orjinalden alıntı: fanatik123

güzel genc dedıgın bole olmal

+99999 katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

video yokmu video

resim var ya daha onu çekemedik gelsinde atarım card reader arkadaşta
    (:
  • HEHEH organızasyona bak tebrıkler
  • Adamıda İşinden Etmişiniz...

Orjinalden alıntı: MoonRises4You

Adamıda İşinden Etmişiniz...

10 dk dan bişey olmaz adama işini yaptırdık ve para verdik üzerine ekstradan mahallenin sonu zaten bizim evin orası

Orjinalden alıntı: clio_TR

HEHEH organızasyona bak tebrıkler

beğenemedinmi

• quote:

Orjinalden alıntı: mchll

Komik olmuştur.Düşünsenize sahura kalkıyoruz.Camdan bakıypruz.10 tane tip halay çekiyo...

• Yıllar önce Linda(Kanadalı GF) İstanbul' da götürecek doğru dürüst bir eğlence mekanı bulamamıştım. Şimdili Laila o zaman Pasha idi. Oraya gittik ama ctesi gecesi sadece kulüp üyelerini alıyorlarmış giremedik. Çaresiz onu Sultanahmet' teki pansiyonuna bırakmaya karar verdim. Saat gece 02:00 sularında Galata Köprüsü' nden geçiyoruz. Tam o sırada arabanın teybinde ki kaset George Micheal - Careless Whisper ı çalmaya başladı. Galata Köprüsünü ortasında arabayı sağa çekip durdum. Linda neler oluyor diye sordu ama cevap vermeden teybin sesini daha da açtım. Sonra kapıyı açıp dışarı çıktım. Onun tarafına geçip kapısını açtım ve dansa davet ettim.

Şarkı bitene dek köprünün ortasında dans etmiştik.

Hey gidi gençlik...

• quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Yıllar önce Linda(Kanadalı GF) İstanbul' da götürecek doğru dürüst bir eğlence mekanı bulamamıştım. Şimdili Laila o zaman Pasha idi. Oraya gittik ama ctesi gecesi sadece kulüp üyelerini alıyorlarmış giremedik. Çaresiz onu Sultanahmet' teki pansiyonuna bırakmaya karar verdim. Saat gece 02:00 sularında Galata Köprüsü' nden geçiyoruz. Tam o sırada arabanın teybinde ki kaset George Micheal - Careless Whisper ı çalmaya başladı. Galata Köprüsünü ortasında arabayı sağa çekip durdum. Linda neler oluyor diye sordu ama cevap vermeden teybin sesini daha da açtım. Sonra kapıyı açıp dışarı çıktım. Onun tarafına geçip kapısını açtım ve dansa davet ettim.

Hey gidi gençlik...

yaş kaç sorması ayıp

• 31

Yıllar önce Linda(Kanadalı GF) İstanbul' da götürecek doğru dürüst bir eğlence mekanı bulamamıştım. Şimdili Laila o zaman Pasha idi. Oraya gittik ama ctesi gecesi sadece kulüp üyelerini alıyorlarmış giremedik. Çaresiz onu Sultanahmet' teki pansiyonuna bırakmaya karar verdim. Saat gece 02:00 sularında Galata Köprüsü' nden geçiyoruz. Tam o sırada arabanın teybinde ki kaset George Micheal - Careless Whisper ı çalmaya başladı. Galata Köprüsünü ortasında arabayı sağa çekip durdum. Linda neler oluyor diye sordu ama cevap vermeden teybin sesini daha da açtım. Sonra kapıyı açıp dışarı çıktım. Onun tarafına geçip kapısını açtım ve dansa davet ettim.

Hey gidi gençlik...

Vay abim helal olsun...Linda mest olmuştur Allah bilir

• quote:

31

yaşlanmışın abi ya

desem kızarmısın
    şaka şaka bizde geliyoruz adım adım oraya doğru
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.