ben zaten o saate kadar uyumuyorum. 3,5-4 gibi çayı demleyip, evdekileri kaldırıyorum.
Nettin hoca ya Ben 1e kadar oturuyorum pcde sonra kalkıp bi yemek su kola vs..vs.. saat oluyor 2 sonra uyuyup ertesi gün 7,3da okula
Valla bende sahursuz tutarım genelde yani kalksamda yine sofrada uyurum, ve birşeyler kırar dökerim.
Ama ramazanda saat 7'de okula gitmek gerçekten zor oluyor oruç tutarken.
sahura kalkmanın yeri ayrı sevabı ayrı kalkmaya gayret gösterin arkadaşlar işin güzeliiği anlamı orda
İlk ne zaman sahura kalkacağız?
quote:
Orjinalden alıntı: Caglar.1903
Nettin hoca ya Ben 1e kadar oturuyorum pcde sonra kalkıp bi yemek su kola vs..vs.. saat oluyor 2 sonra uyuyup ertesi gün 7,3da okula
okul olsa ben 1'e kadar bile oturamam ama okul bayramdan sonra açılıyormuş. geçen senede dersane vardı, açılana kadar bu tarifeyle takılmıştım.
quote:
Orjinalden alıntı: PeSSiMiSTi¢
İlk ne zaman sahura kalkacağız?
Pazar gecesi
yiyipte yatınca tadı çıkmıyor be dostlar :D
bekleyince ve sahura kalktığınız zaman anlıyorsunuz işte ramazanın geldiğini
quote:
Orjinalden alıntı: yavkar@fb
quote:
Orjinalden alıntı: Caglar.1903
okul olsa ben 1'e kadar bile oturamam ama okul bayramdan sonra açılıyormuş. geçen senede dersane vardı, açılana kadar bu tarifeyle takılmıştım.
Senin tarifede fena değil aslında fakat ben kendi uyguladıgım şekilde bile cok zorlanıyordum sabah kalkarken.Tabi gidiyordum okula ilk 2-3 ders Çağlar arazi uyuyor arkada diyorlardı Ama okulun tadı bir başka oluyor ramazanda herkes bi tuhaf
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme