Şimdi Ara

Sahtekar Morhipo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.215
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeri midir bilmem de sonuçta sıcak fırsatlarda hep bu tarz siteleri kovalıyoruz o yüzden buraya yazmanın daha doğru bi kesime hitap ediceğini düşündüm. Morhipo sitesinden apple şarj aleti ve kablosu almadan defalarca müşteri temsilcilerine orijinal apple üretimi olup olmadığını sormama rağmen evet %100 orijinal ve boyner güvencesiyle hem de cevaplarını alınca iyi bari diyerek sipariş geçtim. Ürün bugün elime ulaştı fakat bin pişman oldum. kablo hem şarj ederken tutukluk yapıyor şarj aleti de elektrik kaçırır gibi ses çıkartıyordu. En sonunda zaten İphone bu aksesuar apple onaylı değil uyarısı verdi. Size tavsiyem bu dolandırıcı siteden alışveriş yapmamanızdır. Türkiye'de gerçekten ticaret çok kötü yerlere gidiyor ve insanın artık hiçbir şeye güveni kalmıyor. Sahtekar Morhipo
     Sahtekar Morhipo
     Sahtekar Morhipo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazazz -- 10 Eylül 2016; 3:48:05 >







  • Hocam sen niye hep ya dolandırılıyorsun ya da kandırılıyorsun?
  • Hocam valla ben de anlamadım, kimin günahını aldıysam başıma gelmeyen kalmıyor son zamanlarda :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kazazz kullanıcısına yanıt
    2009 sonrası üyelerle alışveriş yapma kaç mesajı olduğu önemli değil.
  • Hocam bence yılla da mesaj sayısıyla da alakası yok, insanlığı önemli onu da bilemiyoruz en doğru sonuca ulaştıran galiba referansları. Çünkü inanın ben bu foruma daha geçen yaz üye oldum şimdiye kadar o kadar alım satım yaptım ki en ufak sorun yaşamamış, yaşatmamışımdır. Burası yardımlaşma forumu başka birşey değil. ben 3 liraya birşey satarım gelir senden 3 liraya işime yarayan bişey alırım döngü bu şekilde olur herkes de alacağı yerlerden ihtiyaçlarını ucuzca karşılar. Ama burasının nerdeyse çivisi çıkmış hani elini versen kolun kalıyo :)
  • Yeri geliyor kutudan çıkan kablo için bile bazen bu uyarı gelebiliyor Sahte olmasından ziyade üretim hatalı olması daha olası bir seçenek. Büyük ihtimalle adaptör kutusuz, kablo kutulu gelmiştir.
  • Hocam aslında 2'si de orijinal apple kutlusunda geldi hatta sevinmiştim ama şarj olurken kabloyu hafif oynattığınızda bile şarj bağlantısı kopuyo

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kazazz kullanıcısına yanıt
    Ucuza geldiyse ürünler değişim isteyin. Sahte olması en son seçenek bence. Olabilir tabi ama üretim hatası/hatalı seri daha mantıklı.
  • Orhun kullanıcısına yanıt
    Hocam piyasa fiyatlarına göre ucuz diye almıştım da teknoloji de o pek yemiyo galiba en azından Türkiye şartlarında. Tahminim tamir görmüş ürünler sıfır diye satılıyor aylardır kullandığım koptu kopacak olan kabloda bile bu şarj bağlantı sorunu yaşanmazken yeni aldığım ürün böyle çıktı. Değişimde de hemen hemen aynısı gelir sanıyorum. Teknoloji de biraz daha fazla para verip kendi ürettiği yerinden almak önemli galiba en azından kafan rahat olur. Şimdi acaba kafamda patlıcak mı korkusuyla yatıcam :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona 1500-3000 TL verip şarj aletini ''ucuza'' almak istemen hata olmuş. Ferrariye 98 oktan benzin koymalısın ki motorun gücünü göresin. Apple alıyorsan, orjinal apple sitesinden satın almalıydın


    Bknz: Ucuz etin yahnisi yenmez.


    Geçmiş olsun.
  • Kutudan çıkan da aynı hatayı veriyor bazen malesef hangisine güveneceğimizi şaşırdık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mezar35

    2009 sonrası üyelerle alışveriş yapma kaç mesajı olduğu önemli değil.

    Güvenilirlik konusuna girmeyelim. Fi tarihinde üye olup sıcak fırsatları beleş fırsatlarla karıştıranlara, poposunun üzerine oturup forum için hiçbir şey yapmayan sadece eleştiren parazitlere de lafımız olsun.

    Yoksa güven apayrı mesele, güven verilmez güven kazanılır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: incitmemeli

    quote:

    Orijinalden alıntı: HasimShn

    Telefona 1500-3000 TL verip şarj aletini ''ucuza'' almak istemen hata olmuş. Ferrariye 98 oktan benzin koymalısın ki motorun gücünü göresin. Apple alıyorsan, orjinal apple sitesinden satın almalıydın


    Bknz: Ucuz etin yahnisi yenmez.


    Geçmiş olsun.

    Ne alakası var. 1500-3000 TL'ye telefon alınca ucuza kablo aranmazmış. Niye?

    Sizin bu mantığınız yüzünden operator bayilerinde 1$'lık ekran filmini 50 liraya satıyorlar. Yine sizin bu mantığınız yüzünden millet bunları telefonla birlikte alıyor.

    iPhone 6 Plus kullanıyorum, blitzwolf marka mfi sertifikalı kablomu 6-7 dolara banggood'dan alırım. Şarj adaptörünü de nillkin marka 5-6 dolara a.expressten alırım.

    Siz 3000 TL'lik telefon alınca alırsınız 200 liraya kablo&adaptor takımını.

    Bir nevi doğru diyor. Ülke içi piyasada aynı 6-7 dolara aldığın ürün güzel yurdumda kaça satılıyor? Güzel yurdumda 18-21 liraya satılan malların sizin 6-7 dolara aldığınız malları performans olarak karşılığı ne?

    Maalesef burada her şey kazık 200 liraya bahsettiği malda yurt dışında $25-30




  • Hocam her yerden şikayet içinde gün içinde dönüş yaptı morhipo yetkilisi. Size satış öncesi yanlış bilgilendirme yapılmış orijinal apple ürünü değil apple'ın izin verdiği bir mağazanın ürünü fakat siz emin olun cihazınıza zarar vermicek diye. Dedim sizin artık hiçbir şeyinize güvenmiyorum iki gün sonra da biri çıkıp sizi yalanlamayacağı ne malum dedim haklısınız diyip sustu anca. Gerçekten uzak durmak gerekiyo böyle sitelerden.

    Ucuz etin yahnisi olayını da yanlış buluyorum bir ürün araştırılır en uygun yerden alınır 3000 şuna veriyorum 500 şuna veriyorum diyerekten bi yere varılmaz.
  • kazazz kullanıcısına yanıt
    cevap çok ilginçmiş. ya benim anlamadığım 2 yıl dolmamıştır daha ne uğraşıyorsun. göndersene geriye. gelende uyarı verirse gene gönder. gene gönder en fazla 2. den sonra paranı geri verelim diyecekler zaten. ne sıkıntı yaptın bu kadar.
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten sıkıntı yapmadım bayram tatili var ya mecbur bekliyorum bir hafta, kargolar çalışmıyor :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çakma ürünleri millete yediririz mantığı ile alıp satışa sunuyorlar.
    Son zamanlarda birde kutusuz oem muhabbeti başladı işin iyice suyu çıktı.
    Koskoca firmalarda bunu yapıyorsa kime güveneceğiz artık?
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    Hocam özellikle teknolojik ürünleri kendi yerlerinden almak dışında çare kalmadı galiba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markafoni ve Morhipo'da insanları kandırma oranı zirveye çıktı

    ürün alıyorsunuz 2'li mesela 10,99TL ama utanmadan tek gönderiyorlar . diyorlar ki tekliydi o , bu sefer SS'leri mail atınca sert duvara tosladık diyorlar

    Nisan ayında markafoni beni tam 57 gün oyaladı ,ama attığım 85-90 mailin sonunda adamları bezdirdim , eksik olan ürünlerimi istemeye istemeye gönderdiler

    o günden bu yana da markafoniden alışveriş yapmıyorum .
  • Aynısnı hepsiburada'da yaşadım anında geri gönderdim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.