Şimdi Ara

SAHTE SONY KAMERA GÖRMEK İSTEYENLER İÇERİ ! ( FOTOĞRAFLI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sizlerden özür dileyerek açıklamama başlamak istiyorum..çünkü elimde sahte bir SONY video kamera var ve ben bundan gerçekten utanıyorum...

babam teknolojiden anlamayan birisidir..ve birkaç gün önceden kamera alacağımızı konuşmuştuk..babam da bana sürpriz yapmak için bir kamera almış..işyerine çağırdı..gittim..
    babam aynen şunu dedi:

''bilmiyorum yanlış mı yaptım ama sana danışmadan bir şey aldım''

ben o sırada başıma gelecekleri tahmin eder gibi bir vaziyette sessiz sakin masanın üzerinde duran kameraya doğru yürüdüm..

kamerayı açmadan,

babam :''üstünde 12 mega pixel yazıyor''

ben : ''iki adet SONY japan yazısı da var)

babam :'' sanırım yanlış yaptım''

ben :''kimden aldın?''

babam :''yoldan birisi arabasıyla bu ürünleri satıyormuş.arabası da lüks ve yeni bir arabaydı.ayrıca telefonunu ve plakasını verdi''

ben :''o zaman iyi,buluruz adamı''..

babam :''üstünde 12 mega pixel yazıyordu''

ben :''yazsın ''

ben :''kaça aldın bari?''

babam :''500 ytl dedi,200 YTL ye kadar düştü )

uzun bir sessizlik ve benim kamerayı deneyişim..

aktarmak istediğim kısa notlar:
    ''kameranın 1.3 mega pixel edeceğini sanmıyorum.ayrıca güzel şekil yapmışlar ama yemedim ve ilk gördüğümde anladım sahte olduğunu..

ayrıca babamla çok eğlendik

kamera orada duruyor..isteyen p.m. den söylesin

ayrıca telefonla adama en az 30-40 defa çağrı bıraktık..en sonunda başka bir telefon numarasından aradım ve kendisinin kasap olduğunu söyledi..plakası var elimizde..2008 model bir hyundai arabaymış interetten araştırdım..

siz siz olun böyle şeyleri anlamayanları uyarın..ve büyük mağazalardan alın ürünleri..
    (biz gençler veya orta yaşdaki kişiler biliyoruz belki ama hâlâ bu tuzağa düşecek insanlar çıkabiliyor..)

son olarak tavsiyeleriniz nedir? bu cihaz öylece duruyor işyerinde..birine satsam vicdanım elvermez..adamı nasıl bulabilirim ki

ve işte beklenen resimler

KUTU İÇERİĞİ(DAHA DOĞRUSU ÇANTA)

BU DA BEKLENEN ÇAKMA SONY KAMERA..12 MEGA PİXEL..

KULLANMA KULAVUZU

KAMERANIN ÖNDEN KÖTÜ BİR GÖRÜNTÜSÜ

YAZILIM CD'Sİ

ARKADAŞLAR ZAMANINIZI ALDIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM AMA GERÇEKTEN KOMİK OLDUĞUNU BİLİYORUM BÖYLE BİR ALDANMANIN..NAPALIM OLDU BİR KERE..ŞİMDİ BU KAMERAYI NE YAPACAĞIMA BAKACAĞIM..

• çekimi nasıl? denedin mİ???
  • Kullanma klavuzunda ki alttaki açıklama...
  • Sahte bile olsa emeğe saygı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal_07

çekimi nasıl? denedin mİ???

çekimi renk açısından kötü..ama 1.3 MP bir cep telefonu kadar yeterli..gerçekten harika bir flaşı da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revolutionist -- 9 Temmuz 2008; 23:38:59 >
  • Bu arada tebrikler SS(Screenshot) gibi yaygın bir yanlış yerine "fotoğraflı" diyerek doğru bir ifade kullandın.Ne yazık ki ödül yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: revolutionist

quote:

Orjinalden alıntı: kartal_07

çekimi nasıl? denedin mİ???

çekimi renk açısından kötü..ama 1.3 MP bir cep telefonu kadar yeterli..gerçekten harika bir flaşı da var

Eminmisin, 12mp nerdeee, 1.3 mp nerde... Görüntü hakaten ben sahteyim demiyor. İdare edecek gibiyse kullan, değilse adama geri iade edin, tabi bulursanız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gülmek İsteyen içeri [ Video ]
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o 12 değil olsa olsa 1.2 mp dirdir eski kamerayı 0 diye satmış olması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hard-Fi

Bu arada tebrikler SS(Screenshot) gibi yaygın bir yanlış yerine "fotoğraflı" diyerek doğru bir ifade kullandın.Ne yazık ki ödül yok.

sağolasın

bu arada yazıyı da çektim..ve ayrıca kullanma kullavuzunu okusanız sanki adamlar cilalı taş devrindenmiş gibi konuşmuş..böyle bir çeviri olamazz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revolutionist -- 9 Temmuz 2008; 23:45:39 >

• Şurdan anlarsın SD destekler yazıyo.
    Sony Memory Stick kullanır.
    Alttaki yazıyı hemencevir.com a çevirtmişler galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodi-- -- 9 Temmuz 2008; 23:49:02 >
  • quote:

Bu arada tebrikler SS(Screenshot) gibi yaygın bir yanlış yerine "fotoğraflı" diyerek doğru bir ifade kullandın.Ne yazık ki ödül yok.

Sen merak etme canım biz gayet iyi biliyoruz neyin ne olduğunu. Sadece SS lafınla eğlendiğimiz için yazıyoruz.
  • Çakma çin malları
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodi--

quote:

Sen merak etme canım biz gayet iyi biliyoruz neyin ne olduğunu. Sadece SS lafınla eğlendiğimiz için yazıyoruz.

Bile bile yanlış yapmanın,eğlence anlayışınıza girdiğini bilmiyordum.

• quote:

Orjinalden alıntı: revolutionist

quote:

sağolasın

bu arada yazıyı da çektim..ve ayrıca kullanma kullavuzunu okusanız sanki adamlar cilalı taş devrindenmiş gibi konuşmuş..böyle bir çeviri olamazz..

hemencevir.com

• SONY DV9F arattim fakat suruculeri mevcut nette.ama kendisi ile ilgili hicbir sony dokumani yok.yazik olmus.
    enistemde 30 milyona 6 tane parfum almisti.ablamda 4 tane blendax sampuani 12 milyona alarak korsancilara destek saglamislardi.cok gulmustum.

15 yasimda bir mahalle kuyumcusunda calisirkende sahte bir bilekligi bana vermek istemislardi.fakt nedendir kalbimmi temiz nedir patrona gostermistim.satmaya calisan teyze ne kadar cirpindiysa bu bize fransadan geldi diye sonradan gerceklerin topkapida bir dolandiricinin kizlarina yol parasi ugruna iyi bi paraya sattigini itiraf etmisti.
  • Orjinal çin malı.
  • Baban sana supriz yapıp sevındırmek ıstemıs besbellı, bence zararın neresınden donsen kardır. 150 ytl ye satın ve yenı kamera alın her halukarda o kamera 150 ylt eder.
  • http://urun.gittigidiyor.com/SONY-DV9F-DIGITAL-STILL-CAMERA-VIDEO-CAMCORDER_W0QQidZZ10509455

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lightmyfire -- 10 Temmuz 2008; 0:12:30 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dodi--

quote:

Bile bile yanlış yapmanın,eğlence anlayışınıza girdiğini bilmiyordum.

Biz öyle eyleniyoruz. Burası ciddi bi ortam değil sonuçta kimse için bir problem olmuyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.