Şimdi Ara

Sahte İçki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlarla 2 bira(kırmızı tuborg) alalım dedik kişi başı malum bu aralar sahte içkiler piyasada olduğu için içime bi kurt düştü ama biranın sahte olabileceği ihtimalini göz önüne aldığımda içme kararı aldım. zehirlenme tehlikesi var mıdır sizce içeli yaklaşık 5-6 saat oldu henüz bi belirti yok

şimdiden teşekkürler

• Sahte birayla kim uğraşıcak arkadaşım kuruntu yapma kendine
  • 3-5 liralık şeyin sahtesi mi olurmuş allasen? Yarasın koçuma, bişeycik olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Debaser -- 4 Eylül 2011; 21:16:39 >
  • Sahte bira yaparlarsa hiç bi kar edemezler aksine zarar ederler.Ben artık sadece biraya güveniyorum için rahat olsun aç bitane daha
  • Bira basit bir içkidir sahtesini yapmaya uğraşanda en az bira kadar basit biri olmalıdır. Sahte içki yapan biri olsam eğer rakı yada vodka yapardım turistik bölgelere verirdim paraya para demezdim
  • Bu sahte içkileri kadar umursamadığım birşey yok. Yani dünyadaki ölüm kalım meselesi bu sahte içki olayı olsa, insanlığın kaderi ona bağlı olsa, gene umursamam. Gerçeğini içmiyorum ki sahtesinden kuruntu kapayım.
  • @Odesca
    ne biliyim hocam yav korktum valla

@Debaser
    eyvallah hocam

@JonnieWalker
    saol valla içimi rahatlattın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sahte sigara nasıl anlaşılır?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dediğim gibi insanın içine kurt düşünce ister istemez huzursuz oluyosun
    cevaplar için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inquisitor -- 4 Eylül 2011; 21:27:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inquisitor

dediğim gibi insanın içine kurt düşünce ister istemez huzursuz oluyosun

hayatta mısın
  • Bira? Sahte? 2 Kutu?
  • Absinth dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonnieWalker

quote:

Orijinalden alıntı: Inquisitor

dediğim gibi insanın içine kurt düşünce ister istemez huzursuz oluyosun

hayatta mısın

yok hocam ölmedim

@The Anonymous
    hocam eğer sahte olsaydı miktar ölmek için uygun ama biranın sahte olma fikri mantıksız tabi ben biraz büyütmüşüm

@TuVNeRa
    hocam Absinth bulması büyük dert ama bulsamda denemem zaten çok içen biri değilim arada ortam olunca içerim

• Absinth sadece geçici bir sarhoşluk vermiyor. Ertesi gün kendini çok moral ve enerji dolu hissediyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.