Şimdi Ara

Sahte Converse giyiyorum. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
1
Favori
81.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de pek almayı düşünmüyordum fakat deri kahverengi bi modeli hoşuma gitti sadece deniyim bakalm nasıl duruyo diye giydim çok rahat geldi ayağıma aldım,orjinal aldım çünkü rahatlık başta geliyor siz orjinal alanlara enayi özenti sırf orjinal giymek için o kadar para veriyor diyosunuz ama asıl özentilik aynı görünüşlü ayakkabıyı almak bence,orjinaliyle ayrt edilmicek kadar benzetmişler diyosunuz peki niye tıpa tıp aynısını alıyosunuz orda converse yazısı yerine başka yazı yazan veya orjinal olmadığını kolayca anlayabilceğin fakat güzel görünümlü converse tipi ayakkabı varken ayağının rahat etmiyeceğini bile bile tıpa tıp benzerini almak niye??
  • istanbulda birçok yerde son kalan tek numaralı converse ler 60 lira civarına satılıyor, ben daha geçen orjinal deri converse aldım 60 liraya, bunun dışında da 2 tane daha converse var ve onları da 70-80 civarına almıştım, ha keşke en başından almasaydım da ayağım alışmasaydı, garip bir şekilde ayak şekli mi değişiyor anlamıyorum ama başka ayakkabıda ayak rahat etmez oluyor
  • Bende benim evdeki çakma converse i para boşa gitmesin diye giymek istiyorum da acaba apaçi işi mi olur giyersem bir fikrim yok.
  • yanlız konu hort konu
  • Bazı arkadaşlar saçmalamış... İsteyen Converse giyer, isteyen Adidas... 3-5 Çakal, özenti giydi diye Converse CipCop ayakkabısı olmaz.
    Ayrıca Converse gayet rahat, yazın çok kullanışlı oluyor. Sahte giyen arkadaşlarda; isteyen giyer, isteyen giymez. Kimseyi de ilgilendirmez...
  • isteyen sahte isteyen orjinal giyer bu konuda insanların birbirlerini aşağılayacak derecede tartışması çok anlamsız geçen yaz haziranda sezon başı 145 tl verip one star aldım ağustosta ayakkabı arka tarafından patladı gittim ayakkabıcı sadece yapıştırıcı tutmaz dedi hem yapıştırıp hem de güzelce dikti sonuç bir hafta daha giydim sonra çöpe gittiler , sonra uzun boğazlı modellerden aldım krem rengi all star serisinden 90 lira verdim 2 ay sonra yanlardan açıldı ama kullanmaya devam ettim aradan 2 ay kadar daha geçti iç arka kısımdaki topuk bölümündeki deri yerinden koptu ayak bileğimi acıtmaya başladı , sonra chucktaylor aldım oda 4 ay dayandı lafın kısası 2008 den beri 5 çift converse aldım hesapladım toplam (595tl), şuanda sadece birisi sağlam oda geçen kış 150 tl verip aldığım deri siyah renk conversler oda baktım bugün trende oturuyordum yanlardan açılmış , ancak 2007 yılında eylül ayında ankarada askerken aldığım nikelar eskimesinin dışında son derece sağlamlar ne yırtık ne patlat var yürürkende converslere göre daha rahatlar bundan sonra converse almak mı asla ,alsam bile sahtesini alırım verdiğim onca paraya yazık

• converesenin orjinalini beleşe verselerde giymem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

converesenin orjinalini beleşe verselerde giymem :)

Aynen ortalık malı bence giyim kuşam konusunda birşey az tercih ediliyorsa özeldir...ve güzeldir....ortalık malı olmuşsa her 3 lise talebesinin 2 sinde varsa o şeyin herhangi bir anlamı kalmıyor.
  • aynen arkadasım.Ben converse gıymem ama o tarz spor ayakkabılar alırım.düz tabanlı mesela lotto 60 liraya aldım2 sendir giyoyorum siyah bi ayakkabı.Çakma da bazen eger fiyatı ucuzsa almaya değer oluyor.Çakma tomy ve levis sweat aldım ne zmandır gıyıyorum.Orginal alsam sanki 20 yıl giyilcek.Aradaki fiyat farkına bakınca da orginal de cekinıyorum.Ha param olsa alırmıyım alırım.
    Çakma tomy saat aldım 20 lira ben burdayım diye bagırıyor canavar gibi calısıyor.Ben saati aksesuar olarak kullandıgım ıcın isterse saat çalışmasın önemli deil.Telefon var herkesin cebinde.2 gün önce nike krampon aldım orginal.Nerden baksan 2 3 bilemedin 4 sene kullanırım.Bunun sahtesini alsan 2 ay dayanmaz.
    F/p ise bir ürün alırım.
  • uzun zamandır bot giymiyordum geçen hafta çakma timberland bot aldım 60tl gayet güzelde giyiyorum aynı yerden(kadıköy caminin sokağı) 5 sene önce yine çakma timberland bot almıştım(eski türk parası 70.000.000) onuda 2 kış giydikten sonra rafa kaldırdım sonraki senelerde sadece kar yağdığında kullandım geçenlerde yenilerini alacağım zaman çıkardım baktım eskimesinin dışında herhangi bir yırtık patlak kırılması yok,kendi görüşüm demekki sahte timberland bot sağlam oluyormuş sonucuna vardım gittim yine sahtesini aldım umarım bunlarda öyle çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sâlih

Dar paça pantolon giymek ayrıcalıktır.

Ayrıcalık özel kişilere ait olan özelliklerdir yani sayılı kişilere mahsustur.Sallasan dar paça ve converse çarpıyor bunun neresi ayrıcalıktır.Dar paça +converse =özentiliktir tiki olmaktır forumun tabiriyle apachi olmaktır.Asıl ispanyol paça giymek ayrıcalıktır herkes giyemez
  •  Sahte Converse giyiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

converesenin orjinalini beleşe verselerde giymem :)

converse satıcıları senin peşinde beleşe versekte giyse diyolar bak
  • Benim ayakta mı sorun var bilmiyorum taraklı falan de değil ama. Ne zaman Orjinal Converse alsam maximum 5-6 ay sonra bir tarafı yırtılıyor.

Görünüşüne laf tok ama cidden inanılmaz rahatsız bir ayakkabı. Yolda yürürken kibrit çöpüne bassan hissediyosun.

Bundan sonra düz taban ayakkabı almayacam zaten. Rahatlık görünüşten daha önemli bence.
  • Converselerin modası azaldı, yerine UGG geçti
  • Oldum olalı konvers e uyuz olmuşumdur.Bana kız ayakkabısı gibi geliyo.
  • Hakiki Lescon giyiyorum.
  • Valla ben alıyorum conversi 50 Liraya Gidip Mal gibi nıkeye adidasa 100 Lira vercek degilim.Bire birini alıyorum 2sini yan yana koysam anlamazsınız hangisi orjinal hangisi cakma.Cakma dediysek salı pazarındaki dandik ayakkabılar gibi degil bire bir rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhatsTheNick?

Oldum olalı konvers e uyuz olmuşumdur.Bana kız ayakkabısı gibi geliyo.

Iskarpinmi giyiyosun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipp10
    Hakiki Lescon giyiyorum.

Türk Malı+ Kaliteli+ Herkesin ayağında yok+ fiyatı uygun+ rahat Bende de var bi ayakkabısı. Ayağıma tam oturuyor taşa bile bassam yeri hissettirmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.