Şimdi Ara

Sahte adidas nasıl anlaşılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
107.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxxtitanxxx

fotolar gerçek adidas olabilir ama sana göndereceklerinin gerçek olacağını sanma eğer gerçekten orjinal adidas gönderecekse bunu
    büyük bir zevkle kasıla kasıla belirtmesi lazımdı..
    hatta bu yazıyı yazarken bir kaç orjinal adidas da baktım aklımda bir fark vardı karşılaştırınca doğru olduğunu
    anladım o farkı söyleyeyim
    çizgili ön burun var ya onun yan tarafı yani yan yüzeyle birleşen tarafında orjinalerinde bir şey yok ama sahtelerinde plastik
    fazlalığı var gibime geldi

aklın kaldıysa git metro çıkışlarına,köprü altlarına bak beğen eline al yamuğu çiziği var mı bak gg dekinin aynısını oradan 30 tl ye al derim ben..

Denizlide yaşamıyo olsam gider yardırırım mağazadan da (malum burda o kadar yer yok) forumçamlıktaki adidasla ilgili heryere baktım ama güzel modeller bitmiş ve diğerlerinin de numarası büyük ya da küçük..

• quote:

Orijinalden alıntı: Seyyah

quote:

Orijinalden alıntı: xxxtitanxxx

fotolar gerçek adidas olabilir ama sana göndereceklerinin gerçek olacağını sanma eğer gerçekten orjinal adidas gönderecekse bunu
    büyük bir zevkle kasıla kasıla belirtmesi lazımdı..
    hatta bu yazıyı yazarken bir kaç orjinal adidas da baktım aklımda bir fark vardı karşılaştırınca doğru olduğunu
    anladım o farkı söyleyeyim
    çizgili ön burun var ya onun yan tarafı yani yan yüzeyle birleşen tarafında orjinalerinde bir şey yok ama sahtelerinde plastik
    fazlalığı var gibime geldi

aklın kaldıysa git metro çıkışlarına,köprü altlarına bak beğen eline al yamuğu çiziği var mı bak gg dekinin aynısını oradan 30 tl ye al derim ben..

Denizlide yaşamıyo olsam gider yardırırım mağazadan da (malum burda o kadar yer yok) forumçamlıktaki adidasla ilgili heryere baktım ama güzel modeller bitmiş ve diğerlerinin de numarası büyük ya da küçük..

Alıntıları Göster
    dostum inanmiyacaksin belkide ama ikitellide adidas torbasi bile basiliyor (sahte) sebebi sahte ayakkabiyi sahte torbaya koyupte veriyorlar.............

• quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

dostum inanmiyacaksin belkide ama ikitellide adidas torbasi bile basiliyor (sahte) sebebi sahte ayakkabiyi sahte torbaya koyupte veriyorlar.............

Alıntıları Göster
    Gittigidiyor'da adidas satan "erdkok" adlı satıcıdan istediğiniz ayakkabı güvenerek alabilirsiniz. Mağaza fiyatına orjinal satıyor.. Güvenilir bir kişi ondan aldığım superstar ayakkabı hala taş gibi...

İlanlarına buradan ulaşabilirsiniz..

http://arama.gittigidiyor.com/?aramasatici=erdkok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XDaY_WaLkeRX -- 3 Ocak 2010; 3:14:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XDaY_WaLkeRX

Gittigidiyor'da adidas satan "erdkok" adlı satıcıdan istediğiniz ayakkabı güvenerek alabilirsiniz. Mağaza fiyatına orjinal satıyor.. Güvenilir bir kişi ondan aldığım superstar ayakkabı hala taş gibi...

İlanlarına buradan ulaşabilirsiniz..

http://arama.gittigidiyor.com/?aramasatici=erdkok

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu ürün orjinal mi ?
    http://urun.gittigidiyor.com/ADIDAS-SUPERSTAR-077061-HEDIYELI-11-5-46_W0QQidZZ14441087

• quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

http://urun.gittigidiyor.com/ADIDAS-SUPERSTAR-077061-HEDIYELI-11-5-46_W0QQidZZ14441087

Alıntıları Göster
    Altında orjinal windows bandrolu varsa

• quote:

Adidastan ayakkabıya baktım bir fark göremedım orjinaldır heralde.. Ama tek takıldıgım konu kutusunda bir ayakkabı hep bu resimdeki gibi olur bağcıkları hiç ggdeki gibi görmedım ama bu benım yorumum

Sahte adidas nasıl anlaşılır?

• quote:

Orijinalden alıntı: PunodeHierro

quote:

Adidastan ayakkabıya baktım bir fark göremedım orjinaldır heralde.. Ama tek takıldıgım konu kutusunda bir ayakkabı hep bu resimdeki gibi olur bağcıkları hiç ggdeki gibi görmedım ama bu benım yorumum

Alıntıları Göster
    aynı ayakkabı bende var farklı desende artık hiç beğenmiyorum önü tuvalet terliği gibi gözüküyor bence farklı model bir ayakkabı al

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabri9135

aynı ayakkabı bende var farklı desende artık hiç beğenmiyorum önü tuvalet terliği gibi gözüküyor bence farklı model bir ayakkabı al

Alıntıları Göster
    Beyler sahte adidas ı anlamak için sunlara bakın ayrıca o resimdekilerin hepsi teker teker %100 Sahte

Ayakkabının topuk kısmında demir olur o bölge taş gibi serttir orjinal adidasta
    arkadaki adidas yazan yer farklıdır
    taban kısmı ve içi farklıdır
    ayrıca adidaslar en düşük 60 milyondan orjinal yerinde indirimde olur genelde superstarlar 100 tl den başlar

Alıcaksan 1 kere al orjinal al

• quote:

Orijinalden alıntı: yuunis

Beyler sahte adidas ı anlamak için sunlara bakın ayrıca o resimdekilerin hepsi teker teker %100 Sahte

Ayakkabının topuk kısmında demir olur o bölge taş gibi serttir orjinal adidasta
    arkadaki adidas yazan yer farklıdır
    taban kısmı ve içi farklıdır
    ayrıca adidaslar en düşük 60 milyondan orjinal yerinde indirimde olur genelde superstarlar 100 tl den başlar

Alıcaksan 1 kere al orjinal al

Alıntıları Göster
    HOCAM SORMA ORJİNALİNİDE ÇİNLİLER YAPIYO SAHTESİNİDE BEN DERİ KOKUSUNDA ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA BECEREBİLDİĞİMİDE ZANNETMİYORUM AMA SAHTENİN ASALETİ OLMUYOR

• quote:

Orijinalden alıntı: bayipram

HOCAM SORMA ORJİNALİNİDE ÇİNLİLER YAPIYO SAHTESİNİDE BEN DERİ KOKUSUNDA ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA BECEREBİLDİĞİMİDE ZANNETMİYORUM AMA SAHTENİN ASALETİ OLMUYOR

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Alıntıları Göster
    bu resimdeki ayakkabılar çakma arkadaşım ön burun lastikleri orj. de biraz daha farklı olyor ayrıca biraz ayakkabıdan anlıyorsan ilk gördüğün an çakma olup olmadığını ayırt edebiliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Alıntıları Göster
    hepsi çakma bu resimdekilerin hem yan taraftaki ayakkabıların bazı kısımları gözüküyor oradanda anlarsın. kesinlikle alma. 3-5 gün içinde elinde patlar ayakkabı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vicdani Yurdakuler

hepsi çakma bu resimdekilerin hem yan taraftaki ayakkabıların bazı kısımları gözüküyor oradanda anlarsın. kesinlikle alma. 3-5 gün içinde elinde patlar ayakkabı.

Alıntıları Göster
    süper starlarda dil farkı var orjinallerde dil biraz daha uzun imitasyonlarda dil kısa ilk resimdeki ayakkabının aynısını daha 2 gün önce aldım 40 tl ye hiç bi farkı yok gibi gözükebilir bence tek fark dili
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dünyaninnisi

o resimdeki adidaslar orjinal, bir ayakkabı mağazasının reyonundan çekilmiş modelleri, ama senin eline ulaşacak olan birebir kopyası gg den orjinal adidas alınmaz, bulamazsın yani çok nadir vardır, git paşa paşa al mağazasından sonra pişman olursun neden bunu aldım diye (benim gibi)

resimdeki ayakkabılar orjinal öyle mi?

iddiaya girelim mi? (orjinal adidasına xD )
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoxm

quote:

o resimdeki adidaslar orjinal, bir ayakkabı mağazasının reyonundan çekilmiş modelleri, ama senin eline ulaşacak olan birebir kopyası gg den orjinal adidas alınmaz, bulamazsın yani çok nadir vardır, git paşa paşa al mağazasından sonra pişman olursun neden bunu aldım diye (benim gibi)

Alıntıları Göster
    Arkadaşım ben de bir Superstar kullanıcısı olarak seni bilgilendirmek istedim...
    1. Superstar serisinin yanlarında yunlarında yuvarlak ya da dikdörtgen şekli içinde ADİDAS yazmaz.
    2. Superstar serisinin bağcık delik sayısı 7 ve değişmezdir ayrıca bağcık delikleri hiçbir zaman metal birşeyle kaplı değildir.
    3. Her zaman 3 çizgi kullanılır ve ilk şeridin geldiği nokta 3 bağcığın başlangıcıdır.
    4. Dikkat ettinmi 2. şeridin yanında iplik ayracı bulunur.
    5. Superstarın altında Adidas simgesi olmaz ama Superstar II serisinin tabanında küçük bir adidas yazısı vardır.
    6. Ve bu tüm adidaslar için vazgeçilmez unur olan Adidas ın arka tarafı herzaman hafiften içe doğru kıvrımlıdır hiçbir zaman düz gitmez.

Yazabildiğim bu kadar yardımcı olabildiysem ne mutlu...

• quote:

Orijinalden alıntı: memoxm

quote:

Alıntıları Göster
    çakma falan ama eger resimdeki ürünü göndericekse 2. resimdeki gri olan çok hoş

• quote:

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka

çakma falan ama eger resimdeki ürünü göndericekse 2. resimdeki gri olan çok hoş

Alıntıları Göster
    arkadaşlar o gün çakma marka t-shirt satan bir dükkana girdim. adam yemin etti benim aldığım yerden adidas yada nike yetkili satıcısı bile alıor dedi. yani kime güveneceğimizi şaşırdık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat1537

arkadaşlar o gün çakma marka t-shirt satan bir dükkana girdim. adam yemin etti benim aldığım yerden adidas yada nike yetkili satıcısı bile alıor dedi. yani kime güveneceğimizi şaşırdık.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu adidasları daha yeni aldım sizce orjinalmi bir çifti 55 tlhttps://store.donanimhaber.com/1e/1b/31/1e1b31aa6ca30d6ec4bb08d2c1bd5b99.jpghttps://store.donanimhaber.com/ce/1f/2d/ce1f2dbea1e68e58240b1e03ccf8892c.jpg
     Sahte adidas nasıl anlaşılır? Sahte adidas nasıl anlaşılır?

• İnternetten aldığım GORE TEX Ayakkabı orjinal mi ? Bağcığına asılı etiketinde MADDE İN VİETNAM yazıyor.Çakma mı?Gerçek mı bana yardımcı olurmusun.

Sahte adidas nasıl anlaşılır?@nebiyan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlayamazsın zira Adidas'in malzeme kalitesi son 3-4 senedir yerlerde sürünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.