Biliyorsunuz ki bu sahte kahraman o günden sonra belirli maddi yardımlar aldı. Sadece o değil. O günden sonra hastaneye başvuran birçok kişi darbe günü yaralandım, sakatlandım diyerek sahte raporlarla kendilerine maaş bağlattı. Bunların birçoğu gün yüzüne çıkarken, diğerleri daha hala devletin imkanlarından nemalanmakta.
Bu kadının milletvekili adayı olarak başvuru yaptıktan sonra ortalık bir anda karıştır. Malumunuz milletvekilliği makamı çok üst seviye bir durum. O gece onlarca darbeye direniş gösteren kişi alt tarafta kalıp, kendinin kullanmadığı kamyon ile şov yapan bir kadın o mevkiye kadar yükselme durumuna gelince koltuk kavgası gibi bir kavga başladı.
Kadın o kadar ileri gitti ki '' 15 Temmuzda şehir olanların aileleri beni kıskanıyor '' diyecek kadar küçüldü. En sonunda kamyon direksiyonundayken fotoğrafı çeken AA muhabiri gerçeği anlattığı twittler ortaya çıktı.
Şimdi siz işi gücü yalan dolan olan, mevki makam için yalanların içinde boğulan, sahibi bile olmadığı kamyonu uçuk fiyata müze için İBB'ye satan, çalışmayanlara gss diye borç çıkarıp, 15 Temmuzda direnişte bile olmamasına rağmen maaş bağlanan bir kadını milletvekili görmek ister misiniz?
Böyle bir olay sadece Türkiye'de yaşanacak kadar trajikomik.