Bildirim
Şahsıma Münhasır (16. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
_____________________________ Kader Böyle İstedi... -
-
_____________________________ Kader Böyle İstedi...
-
Alıntı
metni:13.05.25 Telefondaki kişi: ''Müjdemi isterim'' İstediğin kağıt parçasını elde ettin sonunda. Yaşamayı, hayattan keyif almayı, gülmeyi, kısacası her şeyi bunun için mi ertelemiştin? Değdi mi veya değecek mi bütün bunlara? Eğer yeterince hızlı koşarsam her şeye yetişebileceğimi, eğer yeterince çalışırsam her şeyi başaracağımı düşünüyordum. Yanılmışım... Yanılmadığım bir şey varsa o da bu hayatta bana hiçbir şeyin altın tepside sunulmadığıdır. Aynada gördüğüm insanda, geçen yılların izlerini görmeye başlamıştım artık. Vücudum bana bir şeylerin yolunda gitmediğini açıkça gösteriyordu. Ayrıca ruhum da çoğu zaman ona eşlik ediyordu. Sanırım artık biraz vites düşürmem gerek, en azından etrafımda olup bitenleri daha net görüp anlayabilmem için. Her şey vaktinde güzelmiş. _____________________________ Kader Böyle İstedi...
-
''Her insanın en güzel anının en büyük başarısının iyi bir amaç için tüm kalbini ortaya koyduğu ve savaş alanında muzaffer olarak bitkin bir şekilde yattığı an olduğunu düşünürüm.''
Vince Lombardi
25
Kupalara Layıksın Sen Şanlı Galatasaray
-
04.28
Z raporu
Sırt çantası ile 8,9km yürüyüş,
Yürüyüş sonrası bacak idmanı,
İdman sonrası bisiklet
Tahtakalede tahta
Bisiklet demişken aklıma geldi, bisiklet bölümünün adminine selamlarımı iletiyorum buradan. Keşke videomu hangi gerekçe ile kaldırdığınızı da belirtseydiniz. Millet avatarına +18 fotoğraf, gif koyunca bir şey yok, ben espri olsun diye video atınca aauuuv, olmaz, yasak
Next7youtube
Hasan Şaş'ın ouvv isyanıhttps://www.youtube.com/watch?si=1qWPtRVTEE5PVNB1&v=KsMjyQGFJ0Y&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kader Böyle İstedi...
-
Müdanasız olmak: kimseye dalkavukluk ve minnet etmemek.
Yine abandone oldum ama sonsuza kadar sürmeyecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kader Böyle İstedi... -
Dayan Orhan, son 3 kaldı
Atarsa 2 Orhan
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X