Şimdi Ara

Şahsıma Münhasır (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
1
Favori
6.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar değişirsen değiş, nerede mutlu olduysan hep oraya çevirirsin kafanı.

Şahsıma Münhasır

• Şarapçı Orhan kullanıcısına yanıt
    Ah şu zamlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne hasta beklermiş sabahı, ne de taze ölüyü mezar..

• 2024 - Z Raporu

2024 yılı geçen yıllara göre, hedeflerimi azalttığım ve hedeflerimi gerçekleştirdiğim bir yıl oldu. Aynı zamanda kariyer anlamında ilerleme kaydettim ve ilerlemeye devam ediyorum. Geçen seneki konumumda değilim bu benim için sevindirici bir durum. Çünkü 2023 yılında yapmış olduğum planlar istediğim gibi gitmeyince bir süre yerimde saydım, bocaladım ama şükür o dönemleri iyi etüt edip, geride bıraktım.

• Şahsıma MünhasırKafa Sabityoutube
    Fotoğraf: Yavuz Altınışık Müzik: The Way Home (Sad Dramatic Piano Music) Şiir: Ahmet Muhip Dranas (Kendi sesinden) KAR Ahmet Muhip Dranas Kardır yağan üstümüze geceden, Bir uzun, karanlık bir düşünceden, Ormanın uğultusuyla birlikte Ve dört nala dümdüz bir mavilikte Kar yağıyor üstümüze, inceden. Sesin nerde kaldı, her günkü sesin, Unutulmuş güzel şarkılar için Bu kar gecesinde uzaktan, yoldan, Rüzgâr gibi tâ eski Anadolu'dan Sesin nerde kaldı? kar içindesin! Ne sabahtır bu mavilik, ne akşam! Uyandırmayın beni, uyanamam. Kaybolmuş sevdiklerimiz aşkına, Allah aşkına, gök, deniz aşkına Yağsın bu kar üstümüze buram buram... Buğulandıkça yüzü bu aynanın Beyaz dokusunda bu saf rüyanın Göğe uzanır - tek, tenha - bir kamış Sırf unutmak için, unutmak ey kış! Büyük yalnızlığını dünyanın.
    https://www.youtube.com/watch?si=he4kIoDCJsOE9oa7&v=CBSYFxmmDJ4&feature=youtu.be

Şahsıma MünhasırBrian Bolger - Topicyoutube
    Provided to YouTube by YouTube Audio Library Floating Home · Brian Bolger Floating Home ℗ YouTube Audio Library Released on: 2021-12-13 Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?v=mGrvuNu0UmU&ab_channel=BrianBolger-Topic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şarapçı Orhan -- 24 Şubat 2025; 0:4:14 >
  • Biraz Kar, biraz Deniz, biraz da Güneş.

Şahsıma Münhasır
  • Alıntı

metni:
    25.02.25Ben her zaman iyi şeyler yapmaya çalışıyordum...
    Bu Anna için:
    Beklediğimden daha zor olsa da bir sürecin daha sonuna geldim ve süreci başarıyla tamamladım. Bazen kendimi sorguladım, bazen pişman oldum ama bir kez daha anladım ki bu hayatta bir adım atıp yola çıkmayınca hiçbir şey olmuyor. Gelecek neler getirir bilemiyorum ama iyi şeyler olmasını diliyorum.

• 10.592 gün

• Bugün geçici de olsa (belki de kalıcı, bilemiyorum) yeni bir başlangıcın ilk günüydü. İnsan ilk kez gittiği bir yerde tanıdık bir yüz görünce iyi hissediyormuş.

Bugünü kısaca özetleyecek olursam: Beklediğim gibi bir ortam değildi. Her ne yaparsam yapayım belli bir plana, programa uyarak yapmayı ve her şeyin belirli, net olmasını sevdiğimi/tercih ettiğimi bir kez daha fark ettim. Ayrıca saygı kesinlikle karşılıklı olmalı...

• Alıntı

metni:
    31.03.2025
    Şuana kadar her şey planladığım gibi hatta planladığımdan daha iyi gidiyor. Fakat hâlâ içinde bulunduğum durumu ve neden böyle hissettiğimi henüz tam olarak çözebilmiş değilim.
    Uzaktan iyi gibi görünen şeyler, yakından o kadar da iyi görünmüyormuş aslında, bunu bir kez daha hatırlamış oldum.
    Ayrıca 4. Murad'ın da dediği gibi ''Bağdat'ı almaya çalışmak Bağdat'ın kendinden daha güzelmiş''
    Karar vermek için biraz daha zamanım var.
    Hepsi bu kadar.
  • Şahsıma Münhasır
  • Şahsıma Münhasır

• Şahsıma Münhasır

Şahsıma Münhasır
    Şahsıma Münhasır

• Evet, yine bir karar noktası ve yine bir kararsızlıkla baş başayım...

• Kalıcı olmam gereken yer burası değil. Yürümeye ve yazılanı yaşamaya devam…

• Şahsıma Münhasır
  • Şahsıma Münhasır

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.