Şimdi Ara

Şahit olduğunuz en iyi ses sistemi hangi araçta idi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
34.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VW standartlarında çok iyi. Önceden polo gti, şimdi de Passat için konuşursam bunu söyleyebilirim. Corolla'lalarda da basa ağırlık bir sistem var ve bunu sevenler hep subwoofer mı var demişti bana da...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Standart ses sistemi denince akla gelen tabii ki Ford.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samara
  • Hayret kimse de BMW Harman Kardon dememis.

Dinlememisler demekki :)

• Bindiğim bütün araçlara müthiş fark atan Volvo XC90 B&W .
  • Volvoların standart ses sistemleri piyasadaki en iyilerdendir xc90 xc60 s80 falan efsanedir kaldıki S40 ın bile premium sound ses sisteminde 8 hoparlör 1 subwoofer var araç küçük olunca ve yalıtımıda iyi olunca temiz net yüksek ve gerçekçi bir ses deneyimi sunuyordu döneminin lideriydi 2006 için konuşuyorum bunu

• Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    Premium sound 12 hoparlör oluyor S40da dostum+cd changer ile geliyor. High performance 8 hoparlördür. Standart sistem ise performance ama tr'ye gelmedi.

Subrwoofer'da sadece premium sound'larda oluyordu, o da ekstraya tabi. Bizim ülkede standart paketteydi S40 T5 falan alırsan.
  • C300 Amg Burmester ses sistemi. Son ses de hiç mi cızırtı yırtılma olmaz arkadaş. Hayran kalmıştım.
  • Ford ve vw
  • Volkswagen The Beetle da opsiyon olarak Nadire'n sunduğu Fender akustik ses sistemi.

Müziği dinlemiyorsunuz. Adeta hissediyorsunuz. Her kapıda muhteşem frekansa sahip tweeter ve alt kısmında 16 cm hoparlör. Yan panellerde yine aynı şekilde bunlara ek olarak bagajda 20 cm bassman subwoofer. 400 Watt 10 kanallı amfiyi de unutmamak gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

Premium sound 12 hoparlör oluyor S40da dostum+cd changer ile geliyor. High performance 8 hoparlördür. Standart sistem ise performance ama tr'ye gelmedi.

Subrwoofer'da sadece premium sound'larda oluyordu, o da ekstraya tabi. Bizim ülkede standart paketteydi S40 T5 falan alırsan.
    İki sisteminde çıkışları farklı 8 hoparlör var sanıyordum ben evet high performance da da 8 hoparlör var düzeltme için teşekkürler

• Yorumlara baktımda kimse Mitsubishi Lancer'lar da ki Rockford Fosgate Sub'lı sistemde müzik dinlememiş anlaşılan.

• 2012 Elantra eski aracımda güzel ses vardı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tahminde bulunursak eğeri G11/G12 BMW 7er Bowers/Wilkins ya da Mercedes-Benz W224 serisi Bang&Olufsen olabilir diyorum.
  • Ford Fiesta 2012 6 hoparlör üstüne ses sistemi tanımam , tam bir opera , orkestra, konser, dünyada eşine rastlanmayacak, şimdiki araç Opel dizel sport 7 hoparlör keşke fabrika boşuna uğraşmasaymış,

AVM lerden o kadar kulaklık denedim, 30 liralık çakma kulaklık kadar iyi değildi, benim kulaklarda hassas biraz odada uyurken mutfakta konuşulanları duyarım, veya alt katta gezenleri, buzdolabı açıldığını bile duyarım,

• 2013 model civic almıştım sıfır. smart ekranlı diye piooner marka ekranlı. mükemmel di. sonrasında o aracı satıp 2. el bmw 525 xdrive almıştım. hemde recaro koltuk gibi full donanımlı araçtı. ancak hi fi denen standart ses sistemi rezaletti. sesi biraz açınca cırlamalar başlıyordu. şunu öğrendim, harman sız bmw almayın aldırmayın.
  • Arkadaşlar bende 2011 model E250 var sesi istediğiniz kadar açın hiçbir bozulma yapmiyor

• Şimdiki aracım Audi'de Bang Olufsen var, önceki aracım BMW'de de Harman Kardon ses sistemi vardı. Bu tarz sistemler zaten ses ne kadar yüksek olursa olsun bozulma yapmazlar, deneyimi daha farklı olur. Bang Olufsen de oldukça kaliteli olmasına rağmen, BMW'deki Harman Kardon bir tık daha iyiydi sanki, ikisi de hoparlör sayısı, Watt değerleri neredeyse aynı olmasına rağmen. Özellikle BMW'de surround olayı çok başarılı idi, özel surround formatında müzikler ile tabi. Audi'nin bir tık daha zayıf kalmasını iç akustiğe bağlıyorum. (BMW sedan, Audi ise iki kişilik Coupe.)
  • Yeni ford mondeolardaki sony ses sistemi bu zamana kadar ki bindigim araclarda en iyisiydi.

• Konu dışı ama; 2000 yılında yapılan auto show fuarında golf 4’e ses sistemi takmışlardı. İsmi aklıma gelmedi ama her hafta yine aynı isme sahip auto show dergisinde bir sayfa reklamı yapılırdı bu sound’çunun.

Neyse, içine bindiğimde Mariah Carey’in “baby if you give it to me” şarkısını dinlerken arabanın devir saatinin de 4000-5000 devir aralığında dalgalandığını hatırlıyorum.

Benim için o yıllarda muazzam bir deneyim olmuştu.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.