Şimdi Ara

Sahip oldukları ile mutlu olmayı becerebilenler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi bir meslek ve iyi bir kazancım var elhamdülillah...

Asla ''mutlu olmak için çok harcama yapmak gerekir'' gibi bir mantık gütmedim...

Kıyafetlerim sökülürse dikiyorum...En son kazağımı dikip diğer kışlıklarımla dolabıma kaldırdım...

İç çamaşırlarımın hemen hemen hepsi dikili...

Ayağımdaki ayakkabı yuvarlak hesap 5 yıllık...tabanında derin çatlaklar oluştu lakin içine su girene kadar devam

Gardolabımda 4 tane pantolonum var hepsi de keten...kot olanın dizi yırtıldı ama atmadım belki bir gün işe yarar diye...

Elzem olunca para harcıyorum..mesela kitap alacaksam veya sevdiklerimle zaman geçiriceksem üst limit yok..

Yakında ikinci el eşya alma olayına girmeyi düşünüyorum netice de temiz ise benim için sorun yok...

Size tavsiyem sağlık sıhhatiniz yerindeyse sevdikleriniz hayattaysa şükredin..tamam iyi bir gelirde önemli ama gün gelir paranız olur sevdikleriniz yanınızda olmaz, sıhhatiniz iyi olmaz...

Hiç unutmam rahmetli Vehbi Koç verdiği iftar yemeğinde davetlilerin önünde çeşit çeşit yemekler varken kendi tabağında diyabet hastası olduğu icin tabaginda bir kaç zeytin bir dilim peynir vardı...

Dünya malı derdini kafada büyütmek ''HAMLIK'' alametidir...

Gönlümden geçenleri samimi bir şekilde paylaştım...cimri olduğumu düşünmeyin..arkadaşlarımın maddi olarak başı sıkışırsa onlar için elimden geleni yapmaya calışırım..paylaştıkça büyüyen mutlulukları olmalı insanın...

Bu arada hiç ps sahibi olmadım..iyiki de almamısım..ne o öyle...Tv ye kendini iple bağlamış gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-567DAFF1C -- 19 Temmuz 2015; 16:28:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konudaki dini kelimeleri gordum okumaktan vazgectim. Zeus hidayet versin kardes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-552075B33 -- 19 Temmuz 2015; 16:28:57 >
  • Bos kafa mezara

• Olay sadece kıyafetler mi? Değil. İnsanın yaşadıkları pişmanlıkları yaptıklarının karşılığını alamaması sevgisi aşkı asıl sahip olunamayan şeyler bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.